maritbet girişmaritbet
VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ürünlerini sergileyen VitrA, İtalya’nın ardından yeniliklerini Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA’da görücüye çıkardı. 

7-11 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen fuarda, yenilenen Metropole banyo koleksiyonunun yanı sıra, duvar kağıtlarından esinlenilen modepaper serisinin Türkiye lansmanı yapıldı.

VitrA, 7-11 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Seramik ve Banyo Fuarı UNICERA 2022’de, yenilenen Metropole banyo koleksiyonunun Türkiye lansmanını yaptı. Global lansmanı, Mart 2023’te alanında dünyanın en büyük ihtisas fuarı ISH Frankfurt’ta yapılacak Metropole’un yanı sıra; duvar kağıdının renkli, desenli ve ince yapısını karonun dayanıklılığıyla buluşturan modepaper karo serisi de ilk kez UNICERA’da beğeniye sunuldu.

Dünya lansmanı Mart ayında Frankfurt’ta

Türkiye lansmanı UNICERA’da yapılan Metropole banyo koleksiyonu, “Şehirde yalın bir nefes” mottosuyla, karmaşık şehir yaşamında yalınlığıyla öne çıkıyor. Akıllı dokunuşlarla zenginleştirilen işlevsel özelliklere ve zamansız bir tasarıma sahip koleksiyon, farklı ihtiyaçlara özgün çözümler getiriyor. Yenilenen koleksiyon, lavaboların yanı sıra, Metropole Edge ve Metropole Pure olmak üzere iki ayrı seride sunulan banyo mobilyalarından oluşuyor.

Leaf, Suit ve V-Stone koleksiyonları ile VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Origin ve ArchiPlan koleksiyonlarının yer aldığı UNICERA standında, VitrA’nın en yeni ve uluslararası ödüllere layık görülen banyo koleksiyonlarından Tom Dixon imzalı Liquid de sergilendi. Cocoon ve Water Jewels serilerinden küvetler ile Equal ve Sento serilerinden klozetler de stantta görülebildi. VitrA’nın standında yer alan diğer banyo ürünleri Loop kumanda paneli, Minimax bataryalar, V8 ve Vani gömme rezervuarlar ile Prime ayna serisi oldu.

Yolculuğa davet

VitrA’nın yenilikçi mode karo sisteminden yola çıkarak geliştirilen modepaper da ilk kez UNICERA’da sergilendi. Klasik Roma, dekoratif Fas ve ortaçağ kemerlerinin formundan ilham alınarak tasarlanan ve bu formları modern bir yorumlama ile yansıtan modepaper, duvar kağıdının renkli, desenli ve ince yapısını, karonun dayanıklılığıyla birleştirerek yaşam alanlarına taşıyor. İlk kez Eylül ayında Cersaie’de sergilenen ve bu kez UNICERA’da görülebilen 2023 yenilikleri ise cesur, renkli ve canlandırıcı etkiye sahip bir yolculuğa davet ediyor. Doğanın enerjisinden esinlenilerek tasarlanan yenilikler, kullanıcıların dış dünyanın canlandırıcı etkisini hissedebilecekleri ön plana çıkarabilecekleri yaşam alanları tasarlayabilmelerine olanak tanıyan zengin bir seçki ortaya koyuyor.

VitrA’nın standında, doğadan ve yaşamın özündeki yenilikçi döngüden ilham alınarak tasarlanan yeni entegre karo sistemi çözümleri ve malzeme seçenekleri de ilk kez sergilendi. Mekana cesur ve ince bir dokunuş yapan Resincrete, doğal taş görünümünü beyaza yakın açık renkler ve doğal dokularla birleştiren LightStone ve dış dünyanın canlandırıcı etkisini, bütünlük içerisinde iç mekanlara taşıyan CobbleMix karo sistemi; farklı kombinasyonlara kapı aralayan karo sistemleri olarak fuarda beğeniye sunuldu. VitrA’nın fuardaki en yeni karo koleksiyonlarının arasında kentsel şıklığı yeniden tanımlayan ve lükse zahmetsizce ulaşmayı vaat eden City Marble, arduvaz taşının renk ve desen farklılaşmalarını en doğal haliyle yansıtan Ardesia Stone ve monokrom yapılı taneciklerle zenginleşen beton görünümlü Cementside da yer aldı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!
  • 31.12.2022 09:53

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!

Tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design’dan VitrA’ya 3 yeni ödü ...

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!
  • 05.10.2022 16:40

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 18. kez katılan VitrA, yeni entegre k ...

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!
  • 07.09.2022 17:31

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!

VitrA’nın geliştirdiği akıllı yüzey teknolojisi V-Agent, içerdiği aktif maddeler ...

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!
  • 06.09.2022 17:21

VitrA Sento Çocuk Koleksiyonu ile okullarda temassız dönüş!

VitrA’nın Sento Çocuk Koleksiyonu, okula temassız ve hijyenik dönüş için gereken ...

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!
  • 06.08.2022 13:25

Vitra'dan banyoların ruhunu yansıtan aynalar!

VitrA, farklı ihtiyaçlara uygun ayna çözümleriyle, banyoların tarzını tamamlıyor ...