maritbet girişmaritbet
VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 18. kez katılan VitrA, yeni entegre karo sistemleri ve malzeme kütüphanesi seçeneklerinin yanı sıra, ünlü tasarımcılarla birlikte geliştirdiği ödüllü banyo koleksiyonları ve sıva altı çözümlerini de sergiledi.

VitrA, 26-30 Eylül 2022 tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde 39.’su gerçekleştirilen Cersaie’ye bu yıl 18. kez katıldı. 600’den fazla katılımcısı bulunan dünyanın en büyük seramik fuarında, 2003 yılından bu yana yer alan VitrA, Cersaie’deki standlarında hem yüzeylere yönelik çözüm, teknoloji ve malzemelerini hem de banyo koleksiyonlarını tanıttı.

Renkli, cesur ve canlandırıcı bir yolculuğa davet

VitrA’nın standında, doğadan ve yaşamın özündeki yenilikçi döngüden ilham alınarak tasarlanan yeni entegre karo sistemi çözümleri ve malzeme seçenekleri paylaşıldı. İlk kez Cersaie’de sergilenen 2023’e özel yenilikler; cesur, renkli ve canlandırıcı etkiye sahip bir yolculuğa davet ediyor. Doğanın enerjisinden esinlenilerek tasarlanan yenilikler, kullanıcıların dış dünyanın canlandırıcı etkisini hissedebilecekleri, yenilikçiliği ön plana çıkarabilecekleri yaşam alanları tasarlayabilmelerine olanak tanıyan zengin bir seçki sunuyor. Farklı kombinasyonlara kapı aralayan karo sistemleri tasarlayan VitrA, bu alandaki 3 yeniliğini Cersaie’ye taşıdı. Bunlar mekana cesur ve ince bir dokunuş yapan Resincrete, doğal taş görünümünü beyaza yakın açık renkler ve doğal dokularla birleştiren LightStone ve dış dünyanın canlandırıcı etkisini, bütünlük içerisinde iç mekanlara taşıyan CobbleMix karo sistemiydi. Sürdürülebilirliğin önde gelen temsilcilerinden doğal taş, mermer ve beton görünümlü karolar popülerliğini sürdürürken, VitrA bu alandaki yeniliklerini de ilk kez Cersaie’de beğeniye sundu.

Banyo koleksiyonlarında ünlü tasarımcıların imzası var

VitrA’nın en yeni ve uluslararası ödüllere layık görülen banyo koleksiyonlarından Tom Dixon imzalı Liquid, Claudio Bellini işbirliğiyle geliştirilen Equal ve Terri Pecora’nın tasarladığı Plural, Cersaie’deki stantta görücüye çıktı. VitrA Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan Origin ve ArchiPlan koleksiyonlarının yanı sıra, her banyonun ihtiyacına özel pratik tasarımlarıyla dikkat çeken Sento’nun seramik sağlık gereçleri ve Root koleksiyonundaki banyo mobilyası ve armatürler de sektör profesyonelleriyle buluştu. V-Box, gömme rezervuar gibi sıva altı çözümlerin ve V-Care teknolojilerinin de görülebildiği Cersaie standında, seramik sağlık gereçlerdeki farklı renkler de sergilendi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!
  • 31.12.2022 09:53

Vitra’ya 3 yeni “İyi Tasarım” ödülü!

Tasarımda mükemmelliğin simgesi kabul edilen Good Design’dan VitrA’ya 3 yeni ödü ...

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı
  • 14.11.2022 17:04

VitrA, en yeni ürünlerinin Türkiye lansmanını UNICERA’da yaptı

Eylül ayında dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de en yeni banyo ve karo ür ...

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!
  • 05.10.2022 16:40

VitrA,18. kez Cersaie Fuarı'na katıldı!

Dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’ye 18. kez katılan VitrA, yeni entegre k ...

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor
  • 27.09.2022 17:19

Seramiksan, en yeni serilerini İtalya’da sergiliyor

26-30 Eylül 2022'de İtalya’da gerçekleştirilen dünyanın en büyük seramik fuarı C ...

QUA Granite yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı'na katılacak
  • 21.09.2022 17:04

QUA Granite yeni ürünleriyle Cersaie Fuarı'na katılacak

QUA Granite, dünya seramik sektörünün bir araya geldiği Cersaie Fuarı’nda, 7 mm’ ...

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!
  • 07.09.2022 17:31

VitrA'dan yaşam alanlarında güvenli hijyen!

VitrA’nın geliştirdiği akıllı yüzey teknolojisi V-Agent, içerdiği aktif maddeler ...