maritbet girişmaritbet
Nurus çevreci ofislerin sayısını artıracak!

Nurus çevreci ofislerin sayısını artıracak!

Nurus YKB Vekili Güran Gökyay, verimlilik ve karbon salınımını azaltmaya Nurus markasının çok önem verdiğini kaydetti.

Verimliliğin yanı sıra Ankara Sincan'daki yatırımın bir sebebinin de karbon salınımını azaltmak olduğunu söyleyen Gökyay, “Nurus, kurulduğundan bugüne çevreye büyük önem veren bir marka. Çevre, hem kendi fabrikalarımızda hem şubelerimizde hem de hizmet verdiğimiz müşterilerimizde hassasiyetle üzerinde durduğumuz bir konu. Ürünlerimizde geri dönüşümlü malzeme kullanmanın yanı sıra birçok müşterimizin de LEED sertifikası almasına destek olarak çevreci ofislerin sayısını daha fazla artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

Gökyay, “Birincil ilkemiz insanı merkeze alarak özgün tasarımlara sahip ürünler üretmek.”

İnsanı merkeze alarak fonksiyonaliteyi sürdürülebilir ve yenilikçi tasarımlarla buluşturan Nurus, dünyada 30'u aşkın ülkede 100'ü aşan bayi ağıyla profesyonel ofis mobilyası sektöründe hizmet veriyor. 2012'de 85. yılını kutlayan Nurus, ofis mobilyası sektörüne getirdiği yeniliklerle dünya çapında tanınan ve güçlü referanslara sahip olan bir marka haline geldi. 85 yıldır insanı merkeze alarak çalışma ve yaşam alanları ürettiklerini belirten Nurus Yönetim Kurulu Başkan Vekili Güran Gökyay, “Ofisler koltukve masalardan oluşan sadece çalıştığımız alanlar değil. Bununda ötesinde farklı bir yaşam ve sosyalleşme alanı ve buna göre kurgulanması gerekiyor. Ofisler insanların gün içinde sosyal olarak buluştukları ve birbirleriyle iletişim kurdukları özel alanları. Ofislerin girişinden diğer tüm katlarına kadar her alanda bütünsellik ve farklı fonksiyonellikte alanlar için aynı iletişim dilini yansıtan çözümler yaratılıyor. Her müşterinin, sektörün, bölgenin, ilin beklentileri farklı. Biz de Nurus olarak farklı segmentten müşterilerimize ürün ve çözüm önerilerini yaparken, iş yapış biçimlerini, değerlerini farklı bir şekilde ele alıyoruz. Nurus olarak tüm bu farklılıkları dikkate alıyor ve müşterilerimizin iş ortağı olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi. 
 
“Nurus insana değer verir”
 

 

İnsan merkezli bir yaklaşımdan hareket ederek tasarımlarını insan vücudunun ihtiyaçları doğrultusunda fonksiyonel hale getiren Nurus, işhayatında verimlilik ve motivasyonun maksimum oranda artırılmasını hedefleyerek, organizasyon ve kullanım esnekliği sunan, farklı çalışma biçimlerine uyumlu, etkileşimi ve yaratıcılığı artıran, ergonomik ve konforlu, şeffaf ve iletişime açık, takım çalışmasına uygun, akıllı ve pratik çalışma alanları sağlıyor. Her yıl sunduğu yeni ürünleri ve fikirleriyle çalışma hayatının iyileştirilmesine yönelik ürünler sunan Nurus görsellikten çok ürünlerin fonksiyonelitesine önem verir. Günümüzde ofislerde bir masanın sahibi tek kişi olmuyor. İş ortamlarındaçoklu kullanım ve paylaşım alanları yaratılıyor. Bu sebepleürünler, çoklu kullanıma uyum sağlayacak şekildeüretiliyor. Nurus da çalışmaortamları için en uygun çözümler sunan pratik ve kullanışlı ofis mobilyaları tasarlıyor. 
 
 
 
Nurus, KOBİ'lere sesleniyor
 
2008 yılından bu yana hız kesmeden bayilik yapısını genişleten Nurus, önümüzdeki dönemde yurt içindeki iş ortaklarının sayısını da artırmayı hedefliyor. Türkiye'de İstanbul, Ankara, Kocaeli, Gebze, İzmir, Bursa, Gaziantep ve Kayseri'de toplam 10 mağazası bulunan Nurus, bunu takiben Eskişehir, Samsun, Adana gibi farklı illerde yaygın bir bayi ağına ulaşmak üzere stratejik hedefler koydu. Güran Gökyay, yurt içi pazarda etkin oldukları üst segmentin yanında hedef kitlelerini genişleterek her ölçekten şirketin sağlıklı ürünlere sahip ofisleri olması için çalışmalarını yürüttüklerini paylaştı. Sağlıklı bir ofis hayatı için ofis mobilya yatırımlarının kritik önem taşıdığını, herkesin faydalanabilmesi için uygun fiyatlar da sağladıklarını sözlerine ekledi.
 
Türkiye'nin dünyadaki ofis mobilyası yüzü: Nurus
 
Türkiye'de ofis mobilyası sektöründe 85 yıllık deneyimiyle önemli bir yere sahip olan Nurus, bugüne kadar gerçekleştirdiği teknoloji yatırımları ve insan odaklı tasarımlarıyla sektöre yön veriyor. Nurus, Avrupa'daki başarılarından sonra Kuzey Afrika ve Ortadoğu Bölgesi'nde de uluslararası rakiplerini geride bırakarak çok önemli bir ivme yakaladı. Cezayir'den Bahreyn'e, Irak'tan Hindistan'a, Mısır'dan Azerbaycan'a kadar genişleyen Nurus markalı bayilerle başarılı projelere imza atıyor. Markanın global arenada büyümesine önemli katkıları olan yurt dışındaki faaliyetleri ve katıldığı fuarlar, Türkiye'nin tanıtımı adınada büyük bir rol oynuyor. Nurus'un; Almanya, Belçika, Yunanistan, Fransa, Hollanda, İtalya, Avusturya, İspanya, Polonya, Fas, Cezayir, Tunus, Libya, Mısır, Ürdün, Süleymaniye ve Kuzey Irak, İran, Abu Dabi, Dubai, Lübnan, Kuveyt, Suudi Arabistan, Umman, Bahreyn, Hindistan, Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Gürcistan ve Rusya'da Moskova-St.Petersburg bayilikleri bulunuyor. 2012 yılı planları içerisindeyse, Katar, Ukrayna ve Yakın Avrupa'da hizmet vermek yer alıyor.
 
“Nurus olarak çözüm ortaklığı kurduğumuz tüm kurumlara, çalışma alanının etkin kullanımını sağlayan fonksiyonel çözümler sunuyoruz. Ofisleri sadece iş merkezleri olarak değil çalışan için birer yaşam mekanları olarak kurguluyoruz.” Nurus, Ankara Sincan'ı ofis mobilyasında teknoloji üssü haline getiriyor.
 
Nurus, Ankara Sincan'ı ofis mobilyasında teknoloji üssü haline getiriyor
 
Ankara'da 1927 yılında bir marangoz atölyesi olarak yola çıkan ve dünyaca tanınan bir ofis mobilyası haline gelen Nurus, yatırımlarına hız vererek Akyurt'ta bulunan fabrikasını satışa çıkarıyor ve Sincan'daki tesisinde kapasitesini üç misli artırmak için 34 bin metrekarelik bir alana yayılıyor. Ankara Sincan'ı ofis mobilyasında teknoloji üssü haline getirmeyi hedefleyen Nurus, bugüne kadar yaptığı teknoloji yatırımları, konsolidasyon çalışmaları ve sahip olduğu bilgi birikimiyle verimliliğini yüzde 30 oranında artırmayı amaçlıyor. Ankara Sincan'da inşaatı süren yeni fabrikasına 2013 sonuna kadar 24 milyon TL yatırım yapacak olan Nurus, toplamda 34bin metrekareye yayılarak Ankara'nın en büyük ve teknolojik ofis mobilya üretim tesisi projesine imza atıyor.
 
Nurus mobilyaları:
 
Operasyonel masalar, üst-orta düzey yönetici çalışma üniteleri, oturma üniteleri (soft-seating), sosyalleşme, dinlenme, lounge, kabul-karşılama ve bekleme alanları, toplanma sistemleriyle konferans sistemleri ve ortak kullanım alanları için birçok farklı ürünle Nurus, tek bir noktadan tüm ihtiyaçları karşılayabilecek konuma sahiptir. Uluslararası platformlarda kazandığı IF, Red Dot, DesignPreis, Good Design, Design Turkey gibi ödüllerle Türkiye'deki en çok tasarım ödülüne sahip markadır.
 
Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"
  • 26.04.2024 16:45

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi"

Türkiye'nin yeni turistik treni "Mezopotamya Ekspresi" ilk seferini tamamladı. D ...

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"
  • 28.02.2024 16:08

Bakan Uraloğlu: "Hızlı tren ağımızı artık Karadeniz'e ulaştıracağız"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ul ...

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"
  • 02.01.2023 16:10

Bakan Karaismailoğlu: "İstanbul-Bursa seyahat süresi YHT ile 2 saat 15 dakika olacak"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adi Karaismailoğlu, Bursa-Emek-YHT-Şehir Hastanesi M ...

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi
  • 18.10.2022 16:20

Akadia İncek; Ankara'nın En Prestijli ve En Gözde Konut Projesi

Ankara'da, İncek Bulvarı'na çok yakın bir konumda hayata geçirilen Akadia İncek, ...

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!
  • 09.09.2022 13:22

Ankara, Avrupa'da ağustos ayında en ucuz tüketen başkent oldu!

Ankara, ağustosta ilk kademe mesken aboneleri için kilovatsaat başına 1,44 lira ...