maritbet girişmaritbet
Makel yeni modelleriyle sektörel fuarlarda!

Makel yeni modelleriyle sektörel fuarlarda!

Makel Şirketler Grubu, dünya markası olma yolunda düzenlenen tüm fuarlara katılıyor. Şirket, fuarlarda yeni modellerini görücüye çıkarıyor

Makel Şirketler Grubu, dünya markası olma hedefine ulaşmak amacı ile son teknoloji üretim tesislerine ve sektörde en gelişmiş kalite laboratuarına sahip olan, 1500 kişi üzerinde istihdamı ve tamamıyla yerli üretim felsefesi ile dünyanın 40'ı aşkın ülkesinde ürünlerini tüketici ile buluşturmaya ve ürünlerini başarı ile sergilemeye devam ediyor.

Makel 1977 yılında ülkesine ve sanayiye hizmet vermek için çıktığı yolda ana hedefi olan ticari ilkelerini ve prensiplerini koruyarak, iş ortaklarına ve son kullanıcılara en iyi kaliteyi ve fiyatı sunabilen kaliteli, estetik ürün gamı ile istikrarlı ve sağlıklı büyüyerek, dünya şirketi olma hedefine ulaşmak için hızla yoluna devam etmektedir.

Dünya markası olma yolundaki başarılı çalışmalarını yurtdışı fuarlara katılarak devam ettiren Makel, 7–9 Şubat 2012 tarihleri arasında Arap yarımadasının en önemli ticaret ve turizm başkenti olan Dubai'de “MIDDLE EAST ELECTRICITY FUARI”nda 30 metrekare alan ile,  14–17 Şubat 2012 tarihleri arasında Rusya'nın önemli büyük kenti Sibirya-Novosibirsk'te yapılan “STROYCIP 2012 FUARI”nda 78 metrekare alan ile katıldı.

MAKEL'in Avrupa Çıkartması

Nisan ayında sektöründe Almanya'nın en önemli fuarlarından biri olan ve Almanya  Frankfurt'ta düzenlenen “LIGHT + BUILDING 2012 FUARI” nda 144 metrekare  alan ile katılan Makel, stand tasarımı ve ürünleri ile göz doldurdu.

Almanya'nın Frankfurt şehrinde 15 – 20 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenen ve alanında dünyanın önde gelen ve prestijli fuarlarından olan Light + Building 2012 Fuarına 50 farklı ülkeden 2352 firma standları ve ürünleri ile katılımda bulundular. Fuarı, Almanya ve dünyanın bir çok ülkesinden ve çoğunluğunu profesyonel alıcıların oluşturduğu toplam 196 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Elektrik ve inşaat malzemeleri konusunda dünyanın önde gelen firmalarının katılımda bulunduğu fuarda Makel, Türkiye Elektrik Malzemeleri Sektörünü başarı ile temsil ederek, yeni ürünlerini de tanıttı. Makel Standı, tasarımı ve Türkiye üretimi olan anahtar – priz serileri, şalt ürünleri, uzaktan okumalı elektronik sayaçlar, sigorta kutuları ve grup prizleri ile Almanya ve diğer ülkelerden satın alma amaçlı gelen firmaların ve ziyaretçilerin büyük beğenisini kazandı. Makel, lüks anahtar – priz grubunda yer alacak ve farklı malzemede çerçeveler kullanılan LUMIA anahtar – priz serisini sergiledi. Diğer lüks anahtar – priz serileri Cellia, Cellia Modüler Metal , Millanta Modüler ve Kare Modüler serileri de büyük ilgi gördü. Almanya Pazarı, Batı Avrupa pazarları ve dünyanın bir çok ülkesinden gelen alıcılar, Makel ile işbirliği konusunda ikili görüşmelerde bulundular ve yeni iş bağlantıları sağlandı. Makel, ürünlerinin tasarımı, estetiği, kalitesi ve çeşitliliği övgü aldı.

17–20 Nisan 2012 tarihleri arasında Ukrayna “ELCOM FUARI 2012 FUARI'' nda 88 metrekare alan ile, 08–10 Mayıs 2012 tarihleri arasında Polonya'da “EXPOPOWER 2012 FUARI” nda 60 metrekare alan fuar maratonuna hız kesmeden devam eden Makel, yeni iş bağlantılarının yanı sıra, ülkesine katma değer kazandırmanın vermiş olduğu haz ile tanıtım çalışmalarını gerçekleştirdi.

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de KievExpoPlaza'da gerçekleştirilen ELCOM 2012 Fuarı'nda 13 ülkeden 350'yi aşkın katılımcı firma yer aldı ve fuarı, Ukrayna ve çevre ülkelerden çoğunluğu profesyonel firma temsilcileri olmak üzere 12 bin kişi ziyaret etti. Makel standını ziyaret eden Ukrayna'lı ve çevre ülkelerden alıcılar yeni anahtar serisi LUMIA'ya büyük ilgi gösterdiler ve Makel'in Türkiye üretimi olan ürünleri ile Ukrayna'da Türk Malı kalitesi için bir referans olduğunu vurguladılar. Ukrayna pazarında Makel bayiliği almak isteyen ve Makel markalı ürünleri satmak isteyen bir çok Ukrayna'lı firma ile görüşmeler gerçekleştirildi ve çevre ülkelerden fuarı ziyarete gelen alıcılar ile de işbirliği konusunda ilk temaslar gerçekleştirildi.

Polonya'nın fuar şehri Poznan'da 8-10 Mayıs 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen EXPOPOWER 2012 Fuarı'na 11 ülkeden 300'ü aşkın Polonya ve diğer ülkelerden firma katılımda bulundu. Makel, Polonya'nın ve bölgenin önde gelen fuarlarından olan EXPOWER 2012'ye ilk defa katılımda bulundu. Türkiye elektrik malzemeleri sektöründe ürün gamı olarak Türkiye İhracat Lideri olan Makel, Avrupa pazarlarında genişleme politikası doğrultusunda Polonya'yı hedef ülkeleri arasına aldı. Polonya ve çevre ülkelere ihracatın artırılması konusunda çalışmalar yapan Makel, EXPOPOWER Fuarı'nda Polonya'lı ve çevre ülkelerden önemli alıcılar ile görüşmeler gerçekleştirdi ve Makel markalı ürün satışı konusunda ilk bağlantılarını başarı ile gerçekleştirdi.

 Türkiye Pazarında istikrarlı büyümesine devam eden Makel, alanında Türkiye İhracat Lideri olarak dünyanın diğer ülkelerine de Makel markası ile tamamıyla yerli üretim olan ürünlerini ihracat konusunda çalışmalarına hız kazandırdı. Bu doğrultuda farklı coğrafyalardaki hedef ülkelerde gerçekleştirilen uluslar arası fuarlara katılıma önem veren Makel'in fuar standları ve sergilenen ürünler dünyanın dört bir yanından ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.. Fuar boyunca yeni ürün çeşitlerinin yanı sıra var olan ürünleri tanıtma fırsatı bularak, ziyaretçilere ürünler hakkında detaylı bilgiler verilerken, firmaların yetkilileri ile buluşma fırsatı sağlanıyor ve ikili ilişkilerin pekiştirilmesi sağlanıyor.

MAKEL sektörün nabzını sürekli ölçerek sektörün ihtiyaç duyabileceği her türlü ürünleri AR-GE yatırımı yaparak sektörüne kaliteli, estetik, hızlı hizmet vermeye devam edecektir.

--

Makel Şirketler Grubu Denizli'den 90 kişiyi misafir etti!

Denizli Bayisi Erişti Elektrik ve Demir Elektrik aracılığı ile bölgede elektrik pazarına yön veren alt bayilerinden oluşan grup, Makel tesislerini gezerek yetkililerden bilgi aldılar.
 
Makel Şirketler Grubu, Konferans Salonu'nda Satış Müdürü Ethem Uzunsoy ve Maksay Müşteri Hizmetleri Şefi Abdülmecit ÖGDÜL tarafından yapılan sunumlarda Anahtar Priz grubundan Sayaç ürünlerine kadar birçok ürün hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. 2012 yılında piyasaya yeni çıkacak ürün serilerinin anlatıldığı sunumlarda birçok soru-cevap yaşanan interaktif iletişim ile çözüm buldu. Teknik konular hakkında da birçok bilgi alan misafirler ilk kez karşılaştıkları bazı ürünler hakkında da detaylı soru sorma imkanı buldular. Misafirlerin ilgisinin toplantı aralarına da yansıması dikkat çekti.
Öğle yemeği sonrasında Makel Kalite Yönetim Müdürü Erkul Çokhızlı eşliğinde üretim tesislerini gezerek bilgi alan misafirler, üretimde kullanılan son teknoloji ürünü otomasyon makineleri ile makine parkında yer alan montaj, enjeksiyon, paketleme ve depolama hakkında detaylı bilgi aldılar. Entegre bir yapıda hammaddeden ürüne giden yolculukta birçok aşamayı gören ziyaretçiler Makel'e ait modern tesislere hayran kaldılar.

Makel Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan Denizli bayileri Erişti Elektrik ve Demir Elektrik'e günün anısına özel birer plaket takdim etti. Çalışkan, İstanbul'a vakit ayırıp gelen konuklara da kendilerine gösterdikleri ilgi ve ziyaret için teşekkür etti.
Fabrika ziyareti sonrasında akşam yemeğinde Kumkapı'da Makel yöneticileri ve gönüllerince eğlenen misafirler, ertesi gün Topkapı Sarayı'nı ziyaret ederek ziyaretlerine tarihi değerleri de ekleme şansı buldular.
Makel markalı ürünlerin satışını yapmaktan gurur duyduklarını belirten iş ortakları işbirliği yaptıkları için duydukları memnuniyeti dile getirirdiler.  Uçaklarına binmeleri için Havaalanına kadar eşlik edildikten sonra konuklar Makel memnuniyetiyle İstanbul'dan ayrıldılar.
--
Makel Şirketler Grubu 3 Mayıs'ta Çorlu işbirlikçilerini ağırladı!
Tesislerinde işbirliği içinde olduğu grupları ağırlamaya devam eden Makel Şirketler Grubu 03 Mayıs 2012 tarihinde Düzce'den gelen yaklaşık 50 kişilik misafir grubunu karşıladı.
 
Düzce bayisi Aslan Elektrik ve Düzce Elektrik Teknisyenleri Odası işbirliği ile odaya bağlı elektrik firmalarını tesise davet eden Makel, fabrika ve ürünler hakkında detaylı bilgiler aktardı.
 
Misafirlere Konferans Salonu'nda şirketin tarihçesi, Makel'in kurum kültürü ve ürünleri hakkında bilgiler aktaran Satış Müdürü Ethem Uzunsoy, firma sahiplerinden gelen sorulara da cevap verdi. Makel'in tüm toplantılarında olduğu gibi interaktif bir havada devam eden toplantıya Makel'in Teknik Koordinatörü Atilla Doğan, Teknik Müdür Yardımcısı Hakan Çetin ve Maksay Müşteri Hizmetleri Şefi Abdülmecit Öğdül katkıda sunum ve cevaplarıyla katkıda bulundular.
Gerçekleştirilen sunum sonrasında öğle yemeğine alınan misafirler yemek sonrası kısa bir moladan sonra Kalite Yönetim Müdürü Erkul Çokhızlı eşliğinde üretim tesislerini gezdiler. Üretimde kullanılan son teknoloji ürünü otomasyon makineleri ile makine parkında yer alan montaj, enjeksiyon, paketleme ve depolama hakkında detaylı bilgi alan misafirler, entegre bir yapıda hammaddeden ürüne giden yolculukta birçok aşamayı görme şansı buldular. Düzce'li misafirler Makel'e ait modern tesislere hayran kaldılar.
Fabrika ziyareti sonrasında konuklar, Makel markalı ürünlerin satışını yapmaktan gurur duyduklarını ve Makel ile işbirliği yaptıkları için memnuniyetlerini dile getirirdiler. Otobüslerine kadar eşlik edildikten sonra konuklar memnuniyetle İstanbul'dan ayrıldılar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Necati Çalışkan ‘İnşaat sektöründe balon riski yok’
  • 25.01.2014 14:50

Necati Çalışkan ‘İnşaat sektöründe balon riski yok’

Makel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan, dövizle borçlanmay ...

Makel 'İste Gerçek Olsun' sloganı ile kampanya başlattı
  • 22.01.2014 10:52

Makel 'İste Gerçek Olsun' sloganı ile kampanya başlattı

Makel Şirketler Grubu faaliyetlerine 1977 yılında başlayan ve elektrik malzemele ...

Makel yeni modelleriyle sektörel fuarlarda!
  • 22.05.2012 11:09

Makel yeni modelleriyle sektörel fuarlarda!

Makel Şirketler Grubu, dünya markası olma yolunda düzenlenen tüm fuarlara katılı ...

Makel, Tüyap Yapı Fuarı'nda yeniliklerini tanıttı!
  • 22.05.2012 10:36

Makel, Tüyap Yapı Fuarı'nda yeniliklerini tanıttı!

Makel Şirketler Grubu, Tüyap’ta 02 – 06 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen ...

Makel Şirketler Grubu, 2012 WIN Fuarı’na katıldı
  • 09.04.2012 11:35

Makel Şirketler Grubu, 2012 WIN Fuarı’na katıldı

Tüyap Fuar Merkezi’nde 29 Mart - 01 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenen ELECTROTE ...