maritbet girişmaritbet
Makel, Tüyap Yapı Fuarı'nda yeniliklerini tanıttı!

Makel, Tüyap Yapı Fuarı'nda yeniliklerini tanıttı!

Makel Şirketler Grubu, Tüyap’ta 02 – 06 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 35.Uluslararası YAPI FUARI’na katılarak yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu

 

Makel Şirketler Grubu, Tüyap'ta 02 – 06 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen 35.Uluslararası YAPI FUARI'na katılarak yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.
 
Yapı sektörüne yön veren seçkin firmaların biraraya geldiği fuarda Makel 122 m2 lik alan üzerine kurulu özel tasarım ve özel görsel çalışmalar ile desteklenmiş standı ile katıldı.
 
Bu yıl 35.'si düzenlenen ve yaklaşık 112 bin kişinin ziyaret Yapı Fuarı İstanbul 2012'de yerli ve yabancı firma katılımına sahne oldu. Makel standını bayiler, Mimarlar Odaları, Mühendisler Odası, Elektrikçiler Odası ve Tedaş yetkilileri tarafından ziyaret edildi ve büyük beğeni kazandı.       
 
Makel, sahip olduğu teknolojiyi sürekli yenileyerek çağın gereklerine uygun olarak geliştirdiği ve yenilediği ürün gruplarını ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı'nı ziyaret eden elektrik malzemeleri kullanıcısı tüketiciler, Mimarlar ve fuar ziyaretçileri aldıkları bilgiler doğrultusunda Makel ürünlerine yönelik beğenilerini dile getirirken, yerli sermaye bir markanın Türkiye'de ve dünyanın 40'ı aşkın ülkesinde güvenle kullanılıyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 
Makel, YAPI Fuarı'nda, 1977 yılından bu yana elektrik malzemeleri sektörüne sunmakta olduğu geniş ürün gamında yer alan anahtar-priz, grup priz, sigorta, sigorta kutusu, elektronik sayaç, reaktif güç kompanzasyon röleleri, Safeguard Şok Korumalı Grup Priz, aksesuar, Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalterler(3kA-6kA ve 10kA),GSM/GPRS Modem ve aksesuar ürün gruplarının tümünü sergilerken, 2012 yılında MAKEL, ürün gamına yeni eklenen anahtar-priz serisi “Lumia ”ve ‘'Karea'', Kaçak Akım Korumalı Kompakt Şalterler ile Panelmetre ürünlerinin tanıtımını yaptı.
 
Yeni ürün LUMİA ve Karea göz doldurdu
 
Yeni anahtar serisi “Lumia”yı fuarda sergileyen Makel metal, cam, ahşap ve corian çevceve seçeneklerini tüketicilerin beğenisine sundu. Üst segment grubuna hitap eden ürünler yaşam alanlarına modern ve minimalist tasarımları yeni bir soluk getirecek. Anahtarın ışıkta, ışığın ayrıntıda gizli olduğu gerçeği ile birbirinden cazip renklerde çerçeve ve tuş kombinasyonlarını görücüye çıkartan Makel, Lumia serisi ile büyük beğeni kazandı.
 
Diğer taraftan, yeni ürünü Karea Seri'sini de fuarda tanıtan Makel bu serideki 16 farklı renk seçeneği, yatay ve dikey çerçeve kombinasyonları ile dikkat çekti. 
 
Nurten Çalışkan (22.05.2012)
 
Makel Hakkında:
 
1977 yılında elektrik malzemeleri sektöründe faaliyetine başlayan MAKEL ŞİRKETLER GRUBU, 1987 yılından itibaren elektrik anahtar ve prizleri ile başladığı yolculukta bugün grup priz, devre kesici, sigorta kutuları, sayaç ve reaktif güç kontrol rölesi ürünlerini yelpazesine eklemiş ve kalitesine güvenerek ürünlerini Makel markası ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda tüketicilerin kullanımına sunmaktadır.
 
MAKEL Üretim Tesisleri, İstanbul B.Çekmece`de 45,000 m2 alan üzerinde faaliyet göstermekte, günümüzün en ileri otomasyon makineleri ve teknolojilerini kullanarak, üretimini gerçekleştirmektedir. MAKEL, alanında Türkiye`nin en modern ve teknolojisi ile donatılmış kalite laboratuarı ile yurtiçi ve yurtdışı standartların üzerinde bir kalite anlayışı ile çalışmaktadır. TSE, Almanya`da VDE, Gohst, Kema Keur, Tuv gibi bir çok ürün kalite sertifikalarının yanı sıra sağlığa ve çevreye saygılı ürünü gösteren CE işaretini taşıyan ürünler üreten MAKEL, TSE ve DQS tarafından onaylanan ISO 9001:2008 kalite sistem belgesine de sahiptir. Nitelikli insan gücüne yaptığı yatırımlar, çalışanlarına sağladığı sosyal imkânlar ve çalışanlarının kendilerini sürekli geliştirmeleri için eğitimlerine verdiği destekle MAKEL, başarıya ulaşmak için en önemli etkenin insan olduğunun bilincindedir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Samsun 8. İnşaat Fuarı açıldı
  • 02.05.2024 15:38

Samsun 8. İnşaat Fuarı açıldı

8. kez düzenlenen Samsun İnşaat Fuarı'na 31 ülkeden 2 bin üzerinde sektör temsil ...

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!
  • 13.04.2021 14:48

43. Yapı Fuarı'nda 1 milyar euroluk iş hacmi yakalandı!

Turkeybuild Istanbul’u toplamda 16.899 kişi ziyaret ederken, bu rakamın yüzde 17 ...

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!
  • 07.04.2021 16:38

Çevik dönüşüm, yapı sektörünün büyümesinin sırrı olacak!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebi ...

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı
  • 06.04.2021 17:21

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul kapılarını açtı

Bu yıl 43. kez Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı gün ...

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak
  • 30.03.2021 10:13

Workindo, Yapı Fuarı'nda yerini alacak

Workindo, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-9 Nisan 2021 tarihleri arasında düz ...

Yapı Fuarı, mimarlar ve malzeme uzmanlarını buluşturuyor
  • 08.03.2021 16:30

Yapı Fuarı, mimarlar ve malzeme uzmanlarını buluşturuyor

Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak ...