maritbet girişmaritbet
Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!

Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!

Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Kalaycıgil, bu yıl sonuna kadar yoğun bir tempoyla çalışacaklarını belirterek, "Önümüzdeki sekiz ayda, sekiz yeni projeye başlıyoruz. Yıl sonuna kadar her ay bir tanesini açıklayacağız. Ayrıca çok yakında İstanbul'da üç lokasyonda projelere başlıyoruz" dedi

Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Kalaycıgil, bu yıl sonuna kadar yoğun bir tempoyla çalışacaklarını belirterek, "Önümüzdeki sekiz ayda, sekiz yeni projeye başlıyoruz. Yıl sonuna kadar her ay bir tanesini açıklayacağız. Ayrıca çok yakında İstanbul'da üç lokasyonda projelere başlıyoruz" dedi.

Konut Geliştiricileri Yatırımcılar Derneği  (KONUTDER) ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) üyesi olan firmalarının çok yakın bir zamanda İstanbul'da konut üretimine başlayacağını aktaran Kalaycıgil, “Kayseri'de insanlar üzerinde güçlü bir güven duygusu yaratmayı ve marka olmayı başarmış bir şirketiz. Aynı kalite anlayışıyla kısa vadede İstanbul'da üç ayrı noktada inşaat projelerine başlayacağız. Firma olarak, orta vadede yurt genelinde, uzun vadede ise yurt dışında konut üretimini hedefliyoruz” diye konuştu. Artık satışlarda farklı stratejilerin uygulandığını vurgulayan Kalaycıgil, şöyle devam etti:

"Eskiden inşaatı bitirip yap-sat yolunda ilerlerken, şimdi yeni projeler maket aşamasındayken satılmış oluyor. Öyle ki, şu anda 2013'te bitecek projelerde çok az seçenek kalmış durumda. Sadece 2014 ve 2015'te teslimleri gerçekleşecek daireler satışta.”

Kınaş İnşaat'ın Kayseri'de yaptığı önemli projelerden bahseden Ali Galip Kalaycıgil, “Anaşehir Toplu Konut Yapı Kooperatifi ile yaklaşık 3 bin konut inşa ettik. 2005 yılında gerçekleştirdiğimiz ‘Akıllı Ev' projemiz ise teknoloji, mimari ve kaliteli işçiliğin mükemmel bir bileşimi. Kınaş Residance ise Kayseri için bir ilk oldu” diye konuştu.

1985 yılında kurulan Kınaş İnşaat'ın bugüne kadar Kayseri'de birçok ilki gerçekleştirdiğini dile getiren Ali Galip Kalaycıgil, firmanın halen 14 ayrı konut projesine devam ettiğini bildirdi.

İnşaatlarını daha çok Talas bölgesinde yaptıklarını, şehrin bu bölümünün gelişimine büyük katkı sağladıklarını belirten Kalaycıgil, ekonomik konutlardan villa ve lüks apartman dairelerine kadar farklı konut alternatifleri sunduklarını söyledi. Kalaycıgil, şöyle devam etti: "Projeleri 30 ay önceden maketten satıyoruz. Kayseri'de ilk defa bunu yapan biziz. Projeleri kendi mimar ekibimiz geliştiriyor. Son zamanlarda markalı konutlara ağırlık verdik. Site şeklinde, güvenlikli, sosyal tesisi olan konutlar yapıyoruz. Kayseri'de bu konsepti geliştirmeye çalışıyoruz. Ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla Kınaş Finans Sistemi'ni kurduk. Müşterilerimizden yüzde 25 peşinat alıp topraktan inşaata girmelerini sağlıyoruz. Kalanı 60 aya kadar taksitlendiriyoruz. Bu sistemle müşterilerimizin ev sahibi olmalarını kolaylaştırıyoruz. Kayseri'de en çok satan daireler geniş ailelerin tercih ettiği en az 135-180 metrekare arası daireler oluyor" açıklamasını yaptı.

"Yeni projenin yüzde 90'ı yeşil alan”

Devam ettirdikleri markalı konut serisine son olarak dahil olan Kınaş Koru'nun en lüks konut projeleri olduğunu ifade eden Kalaycıgil, “Bu proje, Kayseri'de site konseptinin zirvesini yansıtıyor. ‘Prestij' ve ‘Safir', güvenlikli, site tarzının öncüleri olan projelerimiz. Safir, organize sanayi bölgesine yakın olduğu için iş dünyasına hitap ediyor. 50 bin metrekare alanda yer alan Kınaş Koru projemizde toplam alanın yüzde 90'ını yeşil alan ve sosyal alanlara ayırdık. Bu kadar büyük bir yaşam alanı çok az projede rastlanılan bir durum. Kınaş Koru projemizde toplam 355 daire bulunuyor. Bu dairelerin içinde 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunuyor. Projemizde insanları beton yığınlarının arasına hapsetmemeye azami özen gösterdik ve yapılabilecek birçok daireden vazgeçerek, yaşam alanına yer ayırdık” şeklinde konuştu.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kınaş İnşaat 7. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Semineri’ne katıldı
  • 05.05.2014 15:54

Kınaş İnşaat 7. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Semineri’ne katıldı

Her yıl 4-10 Mayıs haftası İş sağlığı ve güvenliği haftası olarak kutlanıyor ...

Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!
  • 17.07.2013 15:55

Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!

Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Kalaycıgil, bu yıl sonuna kadar yoğu ...

Kınaş İnşaat’tan ev alana Forum Kayseri’de alışveriş keyfi hediye!
  • 25.03.2013 15:18

Kınaş İnşaat’tan ev alana Forum Kayseri’de alışveriş keyfi hediye!

Kayseri’de inşaat sektörünün lideri Kınaş İnşaat, 15 Mayıs’a kadar projelerinden ...

KONUTDER yönetim kurulu Kayseri'de Kınaş'a misafir oldu!
  • 15.10.2012 15:18

KONUTDER yönetim kurulu Kayseri'de Kınaş'a misafir oldu!

Konut sektörüne yön veren KONUTDER yönetim kurulu üyeleri Anadolu’dan tek üyesi ...

Kınaş İnşaat Kayseri’deki yeni plazasına taşındı!
  • 03.07.2012 11:46

Kınaş İnşaat Kayseri’deki yeni plazasına taşındı!

Kınaş inşaat müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için tüm birimlerini tek ç ...

Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!
  • 27.04.2012 13:27

Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!

Kenti, rezidansla tanıştıran ilk isim olarak nitelendirilen Kınaş İnşaat, bugünl ...