maritbet girişmaritbet
Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!

Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!

Kenti, rezidansla tanıştıran ilk isim olarak nitelendirilen Kınaş İnşaat, bugünlerde hem İstanbul hem de Afrika için planladığı projeleri geliştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı

 Muzaffer Kınaş İnşaat, Kayseri'nin konut üretiminde en büyük şirketi olarak kabul ediliyor. 1985 yılında kurulan ve binlerce Kayseriliyi ev sahibi yapan şirket, bugün kentte farklı lokasyonlarda 12 şantiyede 12 projeyle yola devam ediyor. Yine kenti rezidans projesiyle tanıştıran ilk isim olarak kabul edilen Kınaş İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, bugüne kadar geliştirdikleri projede ortaya koydukları yapıyla oldukça büyük bir talep gördüklerinin altını çizdi.
 
Marka kent imajına katkı
Kenti, rezidansla tanıştıran ilk isim olarak nitelendirilen Kınaş İnşaat, bugünlerde hem İstanbul hem de Afrika için planladığı projeleri geliştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Gördükleri ilgiyi, önceki yıldan başlattıkları markalı konsept projelerinden olan Kınaş Vizyon 2023, Kınaş Koru, Kınaş Safir ve Kınaş Prestij projeleriyle örnekleyen Kahraman, "Kayseri'nin marka kent imajına da katkı sağladığımız bu projelerde yine Kayseri halkının yoğun ilgisi ve talebi ile karşılaştık. Bu projeler ile Kayseri'nin marka kent imajına da katkı sağlamaktayız. Bugün itibariyle bu projelerimizden bazıları tamamen satılmış durumda iken bazılarında bu oran yüzde 70'lerin üzerindedir. Geliştirdiğimiz kampanyalarda ilgi görmemizdeki bir diğer önemli etken. Bugünlerdeki 'mavi anahtar kampanyası' kapsamında Kınaş Finans Sistemi içerisinde müşterilerimize uygun fiyat ve vade ile ürünler sunuyoruz" diye konuştu.
 
Talas ilçesine Ana Şehir
Geliştirdikleri projelerin kentteki bir diğer etkisine de işarete den Muzaffer Kahraman, bunu, "Öncülüğünü yaptığımız markalı konsept projelere olan talep, diğer inşaat firmalarını da bu yönde harekete geçirmiştir" sözleriyle ortaya koyarken, artık Kayseri halkının konut alışkanlıklarının da birçok sosyal donatıyı ve yaşam alanlarını barındıran bu tip projelere doğru kaydığını vurguladı. Bu arada Talas'ta bir süre önce kısa bir zaman aralığında tamamladıklar 1.647 konutluk Ana Şehir projelerini hem Kayseri hem de kendileri için önemli bir çalışma olarak nitelendiren Kahraman, açıklamaları, Kınaş'ın faaliyet alanının Kayseri ile sınırlı olmayacağını ortaya koydu. İstanbul ve daha sonra da Afrika'da önemli projeler gerçekleştireceklerini vurgulayan Kahraman, işlerine verdikleri önemi, "Yapacağımız her doğru projenin ülkemizin temsilini küresel anlamda daha başarılı kılacağı inancını taşıyor ona göre de hareket ediyoruz" sözleriyle özetledi.
 
GAYRİMENKUL BÜYÜMEDE EN ÖNEMLİ ETKEN
Türk müteahhitlerinin Çin'in ardından dünyadaki 2'inci büyük isim olarak anıldığına dikkat çeken Muzaffer Kahraman, gayrimenkul sektörünün Türkiye açısından taşıdığı önemi ise, "Türkiye'nin büyümesinde özellikle gayrimenkul projeleri etkili oldu. Borsa ve faizde getiri fırsatlarının azalması nedeniyle alternatifsiz bir yatırım aracı haline gelen gayrimenkul sektörünün dinamik yapısı bu noktada önemli rol oynuyor. Talebin zayıfladığı zamanlarda durmayan ve geleceğe yatırım yapan inşaat sektörü diğer sektörlere öncülük ediyor. Sektörümüz gerek ürettiği katma değer gerekse yarattığı istihdam imkânlarıyla ekonomimizin en önemli aktörlerinden biri haline geldi" sözleriyle ortaya koydu.
Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kınaş İnşaat 7. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Semineri’ne katıldı
  • 05.05.2014 15:54

Kınaş İnşaat 7. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Semineri’ne katıldı

Her yıl 4-10 Mayıs haftası İş sağlığı ve güvenliği haftası olarak kutlanıyor ...

Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!
  • 17.07.2013 15:55

Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!

Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Kalaycıgil, bu yıl sonuna kadar yoğu ...

Kınaş İnşaat’tan ev alana Forum Kayseri’de alışveriş keyfi hediye!
  • 25.03.2013 15:18

Kınaş İnşaat’tan ev alana Forum Kayseri’de alışveriş keyfi hediye!

Kayseri’de inşaat sektörünün lideri Kınaş İnşaat, 15 Mayıs’a kadar projelerinden ...

KONUTDER yönetim kurulu Kayseri'de Kınaş'a misafir oldu!
  • 15.10.2012 15:18

KONUTDER yönetim kurulu Kayseri'de Kınaş'a misafir oldu!

Konut sektörüne yön veren KONUTDER yönetim kurulu üyeleri Anadolu’dan tek üyesi ...

Kınaş İnşaat Kayseri’deki yeni plazasına taşındı!
  • 03.07.2012 11:46

Kınaş İnşaat Kayseri’deki yeni plazasına taşındı!

Kınaş inşaat müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için tüm birimlerini tek ç ...

Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!
  • 27.04.2012 13:27

Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!

Kenti, rezidansla tanıştıran ilk isim olarak nitelendirilen Kınaş İnşaat, bugünl ...