maritbet girişmaritbet
Kale Kilit, bütünsel güvenliğe yöneldi

Kale Kilit, bütünsel güvenliğe yöneldi

Tüketicilerine sunduğu kilit, çelik kapı, kasa, elektronik kilit, geçiş kontrol ve pencere sistemleriyle bütünsel güvenliği öne çıkaran Kale Endüstri Holding, bu alandaki başarısını Kale Kilit'le perçinliyor

İMMİB tarafından son altı yıldır metal eşya kategorisinde "İhracatın Yıldızı" ödülünü alan Kale Kilit, yeni pazarların yanı sıra son kullanıcıya sunduğu ürünlerle de sektöre yön verme hedefinde

Türkiye'nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında 272'inci sırada yerini alan ve bir Kale Endüstri Holding kuruluşu olan Kale Kilit, Türkiye ve dünya pazarlarına bütünsel güvenlik önlemleri sunuyor. Temelleri 1953 yılında atılan firma, Kale Endüstri Holding bünyesinde faaliyet gösteriyor. Holdingde, Kale Kilit ile birlikte Kale Kilit Dış Ticaret, Kale Çelik Eşya, Kale Kapı Pencere Sistemleri, Kale İnşaat, Kale Yapı ve Ticaret ile Kale Sigorta Acenteliği yer alıyor.

Kale Endüstri Holding topluluğu kilitten, çelik kapı ve kasaya, elektronik kilitten geçiş kontrol sistemlerine, sigortadan pencere sistemlerine kadar bütünsel güvenlik ürünleriyle pazarın ihtiyaçlarına cevap veriyor. Firma yetkilileri sektördeki başarılarını ihracatla da taçlandırdıklarını belirterek, bugün itibarıyla dört kıtada 72 ülkeye Kale Kilit ürünlerini sunulduğu bilgisini veriyor.

Markalarının bugüne kadar 100'den fazla ülkeye ulaştığı değerlendirmesini yapan firma yetkilileri, sayısı milyonlarla ifade edebilecek kapılarda ürünlerinin kullanıldığını ileri sürüyor. Kale Kilit'in ihracattaki başarısı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi birliklerinden olan İMMİB tarafından son altı yıldır metal eşya kategorisinde "İhracatın Yıldızı" ödülünü aldığını hatırlatan firma yönetimi, yaklaşık 2 bin kişiyi istihdam eden firmalarının geçtiğimiz yıl 60 milyon dolarlık ihracat yaptığını vurguluyor.

Hizmet kalitesi artacak

Firma, üretim odaklı stratejisini yaygınlaştırarak, tüketicilerine daha fazla hizmet sunan, müşteri odaklı iş anlayışı vizyonunu uygulamaya geçirerek, önümüzdeki yıllarda sadece üretim ve Ar-Ge alanlarında değil, satış ve dağıtım kanalları ile de ürün ve hizmet çeşitliliğini arttırıcı faaliyetlerde ilerlemeyi planlıyor. Bu yıl yüzde 20 oranında büyüme hedefleyen Kale Kilit, ihracatta ise ülke sayısını yükseltmek istiyor. Yakın ve Uzakdoğu'ya, Çin ve Hindistan'a ağırlık vermeyi planlayan firma, yeni ürün geliştirme ve Ar-Ge çalışmalarıyla geniş bir ürün yelpazesiyle hedef pazarlarda aktif rol oynamak istiyor.

Sektöre yeni ürünler kazandırma noktasında da geniş mühendis kadrosuyla çalışmalarını aralıksız sürdüren firma, yeni teknolojileri de yakından takip ediyor. Firmanın yenilikçi vizyonunu çerçevesinde her yıl ekonun bir kısmının Ar-Ge çalışmalarına aktarıldığı bilgisini veren firma yönetimi, ağırlıklı olarak teknoloji yenilenmesi yoluyla verimlilik ve kalite yükseltici l yatırımları değerlendirdiklerinin altını çizdi.

Kale Güvenlik Merkezi, sektörün hizmetine sunuldu

Kale Endüstri Holding güvenlik alanındaki yarım asrı aşan tecrübesiyle sektörde bir ilke imza atarak, güvenlikle ilgili tüm ürünlerin bir arada sunulduğu ve örneğinin ilk mağazası olan Kale Güvenlik Merkezi'ni geçtiğimiz yıl itibarıyla hizmete sundu. Firma yönetimi, 2011 yılında, İstanbul Etiler ve Çiftehavuzlar'da açılan Kale Güvenlik Merkezleri'nde bireysel ve profesyonel müşterilere yüzlerce ürün ve sistem seçeneği sunduklarını belirterek, müşterilerini söz konusu mağazalarda güvenlik ürünlerini deneyimleyecekleri bir alan bulduklarını ve burada güvenlik ihtiyacını belirleyerek en uygun ürünü seçme olanağına sahip olduklarını söylüyor. Bu yılın başında ise Kale Kilit olarak sektörün ilk Ar-Ge merkezini açtıklarım ifade eden firma yönetimi, burada yenilikçi ürün yaklaşımı ve üretimdeki deneyim ve uzmanlıklarını değerlendirdiklerine işaret etti. Söz konusu merkezlerde yaşam alanını huzurlu kılan tasarımlara odaklandıklarına işaret eden firma temsilcileri, sektöre yeni ürünler kazandırarak, bu alanın öncüsü olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Yeni ürünler tüketici beğenisini topluyor

Kale Kilit, yenilikçi ürünleriyle de tüketici beğenisini topluyor. Yakın zamanda piyasaya sürülen dört ayrı ürün grubu firmanın yenilikçi yapısının son halkası olmayı başardı. Bunlardan ilki olan Kale yüksek güvenlikli silindir; silindirin alt zeminine yerleştirilen ve özel ortamlarda hazırlanan hassas döküm çelik malzemeden oluşturuldu. Bu sayede yüksek dirençli "U" profil oluşturan ürün, kuvvetli darbelere karşı üst düzey koruma sağlıyor. Özel plastik kafalı anahtarı sayesinde ise diğer silindirlerden ayrılan sistem, anahtar modeliyle birlikte üretiliyor. Beş anahtarı bulunan bu ürün Euro profili kullanılan her kilide uygulanabiliyor. Firmanın ikinci ürünü olan Kale tuzaklı barel ise klasik barellere göre kullanıcısına yüksek mukavemet olanağı sunuyor. Ürün, dışarıdan zorlandığında, barelin dışarıda kalan kısmının kırılmasını sağlayarak, dışarıdan yabancı bir cisimle barele ikinci bir müdahaleyi imkânsız hale getiriyor. Ayrıca söz konusu ürün kırıldığında bile çalışır olma özelliği sayesinde sahibinin anahtarıyla içeri girmesine de yardımcı oluyor. Firmanın üçüncü yenilikçi ürünü olan Kale otomatik kilitlemeli çelik kapı kilidi, unutkanlığın bir sorun olmasını engelleme niyetinde. Bu ürün günlük hayatın koşuşturmacası içinde kapılarını kilitlemeyi unutan tüketici grubuna sesleniyor. Sözü edilen ürün yardımcı, mandalı sayesinde, içerden ve dışarıdan kapının anahtarla kilitlenmesine gerek duymadan, otomatik kilitlenmeyi gerçekleştiriyor. Firmanın yenilikçi ürün halkasının dördüncüsü olan döner sürgülü çelik kapı kilidinin sürgüleri iki turda karşılıktaki yuvasına yerleşiyor. Birinci turu doğrudan yerinden çıkarak tamamlıyor, ikinci turda ise sürgüler 45 derecelik açıyla karşılıktaki yuvasına yerleşerek, maksimum düzeyde kenetlenme sağlıyor. Böylece çelik kapıların levye, kriko gibi aletlerle dışarıdan zorlanarak açılmasının önüne geçilmiş olunuyor.

Dünya

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale Kilit Alarmlı Silindir ile evler daima güvende!
  • 23.07.2022 00:15

Kale Kilit Alarmlı Silindir ile evler daima güvende!

Kale Kilit’in dünyada bir ilke imza atarak geliştirdiği Alarmlı Silindir, 100 de ...

Kale Kilit ile eviniz bayramda da güvende!
  • 20.04.2022 17:28

Kale Kilit ile eviniz bayramda da güvende!

Son teknolojiyle geliştirilmiş akıllı kilit ve silindir sistemleriyle tanışmadan ...

Kale Kilit yeni pazarların kilidini açmaya hazırlanıyor!
  • 08.04.2022 12:06

Kale Kilit yeni pazarların kilidini açmaya hazırlanıyor!

Küresel düzeydeki üretim ve Ar-Ge gücüyle yurt içinde yaşam alanlarını ‘Kale gib ...

Kale Kilit ile değerli eşyalarınız güvende!
  • 22.02.2022 16:27

Kale Kilit ile değerli eşyalarınız güvende!

Kale Kilit, üstün güvenlik sağlayan ürün ve çözümleri ile değerli eşyaları korum ...

Kale Kilit bayileri ile Sapanca’da buluştu
  • 09.02.2022 16:37

Kale Kilit bayileri ile Sapanca’da buluştu

Tecrübeyi teknoloji ile birleştiren Kale Kilit ‘Hep Birlikte, Hep Daha İyisi içi ...

Kale Kilit'in elektronik kabin kilidi ile anahtar unutmaya son!
  • 19.01.2022 16:33

Kale Kilit'in elektronik kabin kilidi ile anahtar unutmaya son!

Tüketicilerin değişen güvenlik beklentilerine cevap vermek amacıyla son teknoloj ...