maritbet girişmaritbet
Duravit Türkiye DuraStyle ve HappyD serilerinin yeni ürününü tanıtacak!

Duravit Türkiye DuraStyle ve HappyD serilerinin yeni ürününü tanıtacak!

Duravit Türkiye GM Ülke, bu yıl DuraStyle ve Happy D serilerinin yeni versiyonu olan Happy D.2 adında iki yeni ürünün lansmanını yapacaklarını açıkladı

 

Duravit Türkiye GM Ülke, bu yıl DuraStyle ve Happy D serilerinin yeni versiyonu olan Happy D.2 adında iki yeni ürünün lansmanını yapacaklarını açıkladı.

Duravit Türkiye Genel Müdürü Müfit Ülke, bu yıl DuraStyle ve Happy D serilerinin yeni versiyonu olan Happy D.2 adında iki yeni ürünün lansmanını yapacaklarını açıkladı. DuraStyle ürünlerinin profesyonel segmentte, yani projelerde yeni standardı oluşturacağı inancında olduklarını söyleyen Ülke, ikinci ürünlerinin de Happy D serisinin yeni versiyonu Happy D.2 olduğunu aktardı. Duravit'in ‘D' harfinden yola çıkarak yapılan tasarımın Sieger Design tarafından yeniden yorumlandığını ifade eden Ülke, “Happy D.2, banyoya yumuşak ve zarif çizgiler getirerek, bunları fonksiyonellik ve teknik vurgularla birleştiriyor. Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor. Zamandan bağımsız ve modern olması sebebiyle bu pek şaşırtıcı değil. Duravit, Sieger Design tasarımı Happy D.2 komple banyo serisiyle sadeliğin ve yumuşak çizgilerin birbirini tamamladığını ispatlıyor. Bu seri hem feminen ve şık görünümlü hem de başarılı ve ikonik Happy D. serisinden ilham alıyor. Ayırt edici karakteristik özelliği daha fazla incelik ve sadelik tekrar yorumlandı; Happy D.2 banyoya yumuşak ve feminen çizgiler getirerek bunları fonksiyonellik ve teknik vurgularla birleştiriyor” şeklinde konuştu.

Happy D.2 vitrifiyelerinin feminen, kıvrımlı biçimiyle bir zıtlık oluşturmak üzere yüksekliği ayarlanabilen krom konsoldan yapıldığının bilgisini veren Ülke, seçenekler arasında 12 lavabo ve 13 küvet modelinin bulunduğunu kaydetti. Feminen ve şık özelliklerin klozet ve bideler için de geçerli olduğunu dile getiren Ülke, “Vitrifiyeler yer kaplamayan dış geometri ilkesine uyar. Bu seride, yerden ve asma klozetler ve bideler vardır. Örtücü klozet kapağı serinin zamandan bağımsız zarifliğini öne çıkarır; neredeyse düz görünümlüdür ve SoftClose konforunu sağlar. Duravit'in Sieger Design tasarımı olan başarılı Happy D. serisi 1998 yılında piyasaya sürüldüğünde sadeliğe ve netliğe dayanan benzersiz bir örnek tasarım oluşturdu. Zamandan bağımsız, mimari biçim pratikteki kullanışlılıkla birleşerek bu tasarım ikonuna Duravit portföyünde sabit bir yer kazandırdı. 2013 yılında, Happy D.2 bu klasik tasarımı yeniden tanımlanmakta ve onu geleceğe taşıyor” dedi.

“SensoWash C, piyasanın gelişme trendini oluşturacak”

Ayrıca elektronik kapak SensoWash C'nin Duravit'in yeni bir ürünü olduğunu da dile getiren Ülke, “Uzakdoğu pazarları hedeflenerek yola çıkılmış olmasına rağmen, artık tüm Avrupa pazarında olağanüstü bir talep gören bir ürün haline geldi. SensoWash C hem inovatif hem de Duravit'in tüm tasarım unsurlarını yansıtan hijyen ve konforu da bünyesinde bulunduran bir üründür. Çok net diyebiliriz ki, önümüzdeki 10 yılda elektronik kapak ve akıllı klozetler hem Duravit hem piyasanın gelişme trendini oluşturacak” değerlendirmesini yaptı.

Duravit olarak 2013 yılına çok olumlu bir beklenti ile girdiklerine işaret eden Müfit Ülke, özellikle yurtiçi pazarda tekrar iki haneli büyümeyi gerçekleştirebileceklerine, hatta fiili büyümelerinin yüzde 30'lar civarında olacağına inandıklarını aktardı. Bu yüzde 30'luk büyümeyi özellikle perakende satışlarda ve bayi yapısında yeniden yapılanmaya giderek tüm showroom'larını yenileyerek ve sene başında devreye girecek iki yeni ürün lansmanıyla gerçekleştirebileceklerinin inancında olduklarını söyleyen Ülke, Duravit Türkiye'nin ihracatındaki büyümenin de aynı oranlarda olacağını öngördüklerini, Duravit Global'in ise yüzde 10 civarında bir büyüme planladığını açıkladı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!
  • 05.07.2013 15:04

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!

Özel banyoların temeli bireyselliktir. Çok sayıdaki farklı istek ve ihtiyacı en ...

Duravit Happy D.2 The Design Plus’ta ödül aldı!
  • 05.04.2013 15:08

Duravit Happy D.2 The Design Plus’ta ödül aldı!

Duravit ürün ailesine yeni katılan Sieger Design tasarımı Happy D.2, The Design ...

Duravit Türkiye DuraStyle ve HappyD serilerinin yeni ürününü tanıtacak!
  • 28.02.2013 11:31

Duravit Türkiye DuraStyle ve HappyD serilerinin yeni ürününü tanıtacak!

Duravit Türkiye GM Ülke, bu yıl DuraStyle ve Happy D serilerinin yeni versiyonu ...