maritbet girişmaritbet
Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!

Özel banyoların temeli bireyselliktir. Çok sayıdaki farklı istek ve ihtiyacı en iyi şekilde karşılamak için banyo mobilyaları çok yönlü olmalı, her ortama, her zevke uygun çözümler sunmalı ve mevcut boş alana uyarlanabilmelidir

Özel banyoların temeli bireyselliktir. Çok sayıdaki farklı istek ve ihtiyacı en iyi şekilde karşılamak için banyo mobilyaları çok yönlü olmalı, her ortama, her zevke uygun çözümler sunmalı ve mevcut boş alana uyarlanabilmelidir.

Duravit, Matteo Thun&Partners ile beraber çalışarak bu güçlükle başa çıktı ve görsel hafifliğinin ve basit biçimlerinin gücüyle dikkat çeken, yer kaplamayan, şık ve eksiksiz banyo serisi DuraStyle'ı geliştirdi.

Lavabonun çevresindeki ince ve şık kenar çizgisi ve zarifçe içeri kıvrılan dış kenar DuraStyle'ın karakteristik özellikleridir.Böylece lavabo ve klozet; zarif ve abartısız, neredeyse ağırlıksız görünür.

Lavabo çeşitleri küçük el yıkama lavabolarından, mobilyalı lavabolara kadar uzanır ve dikdörtgen şeklindeki temel biçim bolca raf alanı ve konforlu bir çanak derinliği sunar.

SoftClose amörtisörlü kapak ile isteğe bağlı olarak temin edilebilen ekstra düz oturma bölümü ile birlikte hem asma klozetler, hem de yerden klozetler sade ve şık bir havaya bürünür. Yenilikçi ve yıkama kanalsız asma klozetler daha kısa sürede temizlenerek ideal düzeyde hijyen sağlar. Konfor, özel banyolardaki en önemli konu olduğundan, bu programdaki asma klozetlerde ve yerden klozetlerde ayrıca SensoWash® elektronik klozet kapağı ile kombine edilebilir.

Banyo mobilyası ve mobilya aksesuarları genel ahengi şekillendirir. Açık ve kapalı yüzeylerin bileşimi lavabo dolaplarına, tezgahlara, raflara ve boy dolaplarına hafif ve ferah bir görünüm kazandırır. Yeni çeşitlerde depo ve raf alanı ustaca birleştirilmiştir. Bunlar arasında örneğin, yan tarafında açık bir raf bulunan asimetrik lavabo dolabının yanı sıra çekmeceli ya da çekmecesiz çeşitleri mevcut olan lavabo çevreleri de vardır. Şık mobilya aksesuarları havlu tutucu görevi görürken, modern ve verimli LED teknolojisine ve 300 lükse kadar aydınlatma gücüne sahip basit aynalar banyo alanında en uygun ışıklandırmayı sağlar. Klasik boy dolabı da yeniden yorumlanmıştır ve dikey kapalı dolap 2/3 dağılım, açık raflar 1/3 dağılım – lavabo dolabının tasarımını yansıtmaktadır. Açık ve koyu renk cilaların karışımı daha da ilgi çekmektedir. Mat beyazın veya mat bazaltın gerçek meşe veya cevizle birleşiminden doğan ince zıtlıklar, uyumlu bir harman oluşturur. Asıl amaç, uyumlu bir ortamda iyi hissettirmektir.

Zindelik hissi tek ve çift kişilik sırt eğimli modelleri olan, masaj sistemi içeren ve içermeyen toplam sekiz küvetle daha da zenginleştirilmiştir. Bu küvetler, dört yüzeyinin tamamındaki mobilyalı panelle beraber banyo mobilyasını mükemmel biçimde tamamlar. Küvetin karakteristik özelliği, şampuan gibi banyo ürünlerini saklayarak ortalığın düzenli görünmesini arka kenarındaki küvetin yukarı doğru uzantısı olan şık bir tasarım detayıdır. Küvete girerken ve küvetten çıkarken de destek almak amacıyla kullanılabilen bu zarif detay tasarımın kullanımı destekleyen bir özelliğidir.

Ayırt edici görünümüne rağmen, DuraStyle daha çok Matteo Thun'ın projelerinin değişmez teması olan sürdürülebilirliğe bağlılıkla tam bir uyum içindeki abartısız tasarımı ön plana çıkarır. Sadece birkaç parçası kendini gösterir ve böylece kullanıcıların kişiselliğinin altı çizilmiş olur.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi
  • 04.11.2013 14:39

Duravit Nahho: Yüzer gibi banyo keyfi

Duravit kanoyu estetik bir yorumla banyoya uyarladı ...

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...
  • 06.09.2013 12:06

Duravit'ten eviniz için yeni ve zevkli bir keşif zamanı...

Duravit, vitrifiyeden, küvete ve mobilyaya Darling New geniş ürün çeşitliliği su ...

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!
  • 27.08.2013 13:50

Duravit Sieger Design ile banyonuzda sade ve yumuşak çizgilere yer verin!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor. Zamandan bağ ...

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!
  • 06.08.2013 13:32

Duravit Happy D.2 ile banyolarda sade ve yumuşak çizgiler!

Sadeleştirilmiş mimari tasarım banyoda giderek yaygın hale geliyor ...

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!
  • 10.07.2013 08:24

Duravit, Inipi B en küçük alanlarda bile sauna keyfi yaşatacak!

Duravit saunayı iki kompakt çeşit ekleyerek genişletti, Inipi B en küçük alanlar ...

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!
  • 05.07.2013 15:04

Duravit DuraStyle ile şık ve eksiksiz banyolar!

Özel banyoların temeli bireyselliktir. Çok sayıdaki farklı istek ve ihtiyacı en ...