maritbet girişmaritbet
DuPont, akıllı telefonlar için kablosuz şarj yapan yüzeyler üretecek!

DuPont, akıllı telefonlar için kablosuz şarj yapan yüzeyler üretecek!

DuPont Yapı Çözümleri; ev ve kamusal alanlarda kullanılan DuPont™ Corian® geliştirilmiş yüzey malzemesine, akıllı telefonların ve tabletlerin kablosuz şarj çözümlerini entegre edebilmek için ilk adımı attı

DuPont Yapı Çözümleri; ev ve kamusal alanlarda kullanılan DuPont™ Corian® geliştirilmiş yüzey malzemesine, akıllı telefonların ve tabletlerin kablosuz şarj çözümlerini entegre edebilmek içinilk adımı attı.

 iPhone 5 için hizmete sunulan yeni PMA uyumlu DuracellPowermat kablosuz şarj  edici, DuPont™ Corian® mutfak tezgahının üzerinde şarj oluyor. 

DuPont Yapı Çözümleri birimi Powers MattersAlliance (PMA) ile iş birliği kurdu. Akıllı telefon ve tabletlerin kablosuz şarj çözümlerinin, DuPont™ Corian® geliştirilmiş yüzey malzemeleriyle yapılan mutfak tezgahlarına etkin bir şekilde uygulanabilmesi için diğer PMA üyeleri ile çalışmalara başlandı.

PMA başkanı RonResnick , “Kablosuz güç aktarımındaki bir sonraki adım, onun mobilya çözümlerinde kullanılan yüzeylere yerleştirilebilmesidir,” diyor. “Geliştirilmiş malzemeler alanında DuPont yıllardır yenilikler sağlamaktadır. Hem ticari hem de konutlar için mobilya ve iç tasarım pazarlarında DuPont™ Corian® yüzeyleri dünyaca bilinen seçkin bir çözümdür. Akıllı, kablosuz güç aktarımını yaşamımızda yaygınlaştırmayı ilke edinen PMA'nın, DuPont Yapı Çözümleri ile ortaklığı bir sonraki adımı hedef göstermektedir.”

PMA, 2012 yılında Powermat Teknolojileri ve Protecter&Gamble tarafından kurulmuştur ve yönetici kadrosuda AT&T, Duracell,Starbucks ve ABD Hükümeti'nin “Energy Star” kuruluşundan temsilciler bulunmaktadır.

DuPont Yapı Çözümleri Uluslararası Pazarlama Direktörü RuslanYusupov, “PMA ile çalışmaktan ve geleceğin mobilya çözümlerini geliştiren DuPont™ Corian® yüzeyinin sınırsız gelişim olanaklarını bir kez daha gösteriyor olmaktan dolayı heyecanlıyız,” diyor. “Bir süredir, kablosuz güç aktarımı ile DuPont™ Corian® malzemesinin belirli uygulamarını birleştirebilecek doğru teknoloji ve ortaklık arayışındaydık ve bu ikisini de PMA'de bulduk. Kablosuz güç aktarımının, günümüz mobil toplumu için gelişimin temeli olduğu görüşündeyiz ve DuPont™ Corian® yüzeyinin çok yönlü tasarım elverişliliği ve güzelliği ile birleştirmek için sabırsızlanıyoruz. DuPont™ Corian® ile oluşturulan yüzeyler evlere ve kamusal alanlara yıllardır üstün işlevsellik ve tasarım çeşitliliği sağladı. Bir yandan endüstrilerin ve tüketicilerin oluşan ihtiyaçlarını karşılamaya devam ederken, diğer taraftan da performansımızı yeni sınırlara taşımayı istiyoruz.”

 
Zarif, işlevsel ve çok yönlü DuPont™ Corian® geliştirilmiş yüzey malzemeleri çok çeşitli iç tasarım ve mimari uygulamalarda kullanılıyor. Fotoğrafta DuPont™ Corian® malzemesinin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika koleksiyonun geniş renk yelpazesi görülebilir. (DuPont™ Corian® için LeoTorri fotoğrafladı, tüm hakları gizlidir).

PowerMattersAlliance hakkında:

PMA, 2012 yılında Powermat Teknolojileri ve Protecter&Gamble tarafından kurulmuştur. 
Çok çeşitli PMA-uyumlu ürünler, seçkin bayilerde bulunabilir ve uyumlu “kablosuz sarj etme noktaları” belirli havaalanları, stadyumlar, restoranlar, spor salonları ve kuaförlerde kurulmuştur. PMA üyeliği herkese açıktır ve tüm üyeler teknik bilgilere www.powermatters.org adresinden ulaşabilir.

Kısaca DuPont™ Corian®:

İlk kez banyo ve mutfak tezgâhları için yenilikçi, insan yapımı bir malzeme olarak pazarlanan ve akla gelebilecek her türlü tasarım için şekillendirilebilen gelişmiş bir yüzey çözümü olan DuPont™ Corian®; tasarım mimari ve döşemeler için üstün kaliteli yüzey kaplama malzemelerinde dünya çapında lider bir marka ve binlerce mimar, tasarımcı, şirket ve milyonlarca müşteri tarafından tüm dünyada tercih edilen bir çözümdür. DuPont'un araştırmalarda ve teknolojide sürekli devam eden yatırımı ve yaratıcılığı, ürün yenilikleri ve yeni uygulamaları , DuPont™ Corian® ‘ı eşsiz bir esneklik ve neredeyse limitsiz imkanlar sunan bir tasarım aracı haline getiriyor. Mutfaklardan lambalara, banyolardan bina yüzeylerine, radyatörlerden dokunmatik kontrol yüzeylerine, masalardan mobilyalara ve moda aksesuarlarına kadar DuPont™ Corian®'ın sihri oldukça geniş  obje, sistem ve ürün yelpazesinde bulunabilir.

DuPont™ Corian® (tüm çeşitleri ve belli türleri) çevresel performansı sayesinde önemli bağımsız sertifikalar aldı (GreenGuard®, NAHB North AmericanBuildersAssociation, U.S. GreenBuildingCouncil's LEED® GreenBuildingRatingSystem, ScientificCertificationSystems, Ecospecifier). Hijyenik performansı da prestij sahibi kuruluşlar tarafından sertifikalandı (örneğin, NSF International, TheRoyalInstitute of PublicHealthand LGA QualiTest tarafından). DuPont™ Corian® malzemesi üreten tüm DuPont işletmelerinin çevresel yönetim sistemleri ISO 14001 uyarınca sertifikalandı. Ayrıca, çok yıllık geliştirme programı sayesinde DuPont™ Corian® malzemesi üreten tüm DuPont işletmelerinde; yan ürünler ve atıklar işlenerek azaltıldı ve değerlendirildi, böylece atık sahası üzerindeki etkiler neredeyse sıfıra indirgendi.

Kısaca DuPont Hakkında:

DuPont, uluslararası bilim ve teknoloji firmasıdır. 1802 yılında kurulmuş olan DuPont bilim yoluyla insanların hayatını daha iyi, daha güvenli ve daha kolay hale getiren çözümler üretmeye ve sorunları çözmeye çalışmaktadır. 70'den fazla ülkede faaliyet gösteren DuPont, tarım, beslenme, elektronik, iletişim, güvenlik ve korunma, konut ve inşaat, taşıma ve tekstil konularını kapsayan sektörlere yönelik geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.dupont.com adresini ziyaret edin.

DuPont™ oval logo, DuPont™ ve Corian®; E. I. duPont de NemoursandCompany ve onun bağlı şirketlerinin ticari markaları ve tescilli ticari markalarıdır. PowerMattersAlliance logosu PowerMattersAlliance şirketine aittir. Basın duyursunda geçen diğer logolar, ticari markalar ve tescilli ticari markalar söz konusu sahiplerine aittir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

DuPont Corian ile Trampolines Suites Hotel için yeni bir kimlik ve yeni bir yaşam
  • 12.09.2013 16:02

DuPont Corian ile Trampolines Suites Hotel için yeni bir kimlik ve yeni bir yaşam

DuPont™ Corian® ile yapılmış mafsallı bir dış cephe ile işlevsel, teknolojik ve ...

DuPont, akıllı telefonlar için kablosuz şarj yapan yüzeyler üretecek!
  • 11.07.2013 11:27

DuPont, akıllı telefonlar için kablosuz şarj yapan yüzeyler üretecek!

DuPont Yapı Çözümleri; ev ve kamusal alanlarda kullanılan DuPont™ Corian® gelişt ...