maritbet girişmaritbet
Boyner, 96'ıncı mağazasını Pangaltı’da açtı!

Boyner, 96'ıncı mağazasını Pangaltı’da açtı!

Pangaltı’ya açtığı mağazayla bölgeye yeni bir soluk getiren Boyner, aynı zamanda Avrupa’nın en büyük kahve zinciri olan Costa Coffee’nin Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesini de kahve severlerle buluşturuyor.

Perakende sektörünün öncü markası Boyner, müşteri deneyimini odağına alarak tasarladığı mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un en merkezi noktalarından biri olan Pangaltı’ya açtığı mağazayla bölgeye yeni bir soluk getiren Boyner, aynı zamanda Avrupa’nın en büyük kahve zinciri olan Costa Coffee’nin Avrupa Yakası’ndaki ilk şubesini de kahve severlerle buluşturuyor.

Deneyim odaklı yeni nesil mağazacılık konseptiyle hayata geçirdiği mağazalarına bir yenisini daha ekleyen Boyner, Pangaltı’da açtığı mağazasıyla Türkiye genelinde toplamda 96  mağazaya ulaştı. 

Sürdürülebilirliğe, deneyime ve müşteri mutluluğuna verdiği önemle perakende sektörüne yön veren Boyner, Pangaltı’da sıcak, samimi bir ortam, konforlu bir alışveriş ve yaşam deneyimi vadediyor.

Sanatı, modayı, sürdürülebilirliği ve teknolojiyi harmanlayarak bir arada sunan Boyner, Pangaltı’da açtığı 1800 metrekare alana yayılan  mağazasında kozmetik, spor, kadın- erkek giyim, ayakkabı ve çocuk kategorilerinde hizmet veriyor. 

Sanatla iç içe bir alışveriş deneyimi 

Boyner Pangaltı, teknolojiyi sanat ile buluşturan dijital sanat eserlerine ev sahipliği yapıyor. Mağazanın girişinde yer alan dev LED ekranda sergilenen dijital sanat eseri H2O, yeni medya sanatçısı Mert Onaran tarafından tasarlandı. Onaran, H20 eseri ile suyun gücünü, coşkusunu, suya dokunulduğunda arındıran, tazeleyen, ilham veren ve yeniden başlatan enerjisini  izleyicilerle buluşturuyor.

Boyner Pangaltı Mağazası, aynı zamanda sürdürülebilirliği sanatla buluşturan sanatçı Abdulvahap Uzunbay’ın ‘Anlatılar’ isimli enstalasyonuna ev sahipliği yapıyor. Sanatçının ileri dönüşüm temalı bu dinamik işinde yer alan 607 adet kâğıt tuğlanın her biri  sahip olduğu doku ve renk özelliği ile dikkat çekiyor. İlk bakışta atık kağıtlardan yapıldıkları anlaşılmayan tuğlaların dizilimi, izleyicilere günümüz dünyasındaki sınırsız olan üretim, tüketim, doğa ve çevreyle ilişkisini sorgulatıyor. 

Mural İstanbul’un graffiti olarak renklendirdiği 3D heykel Boyner logosu ile müşterilerini karşılayan mağaza, dıştan içe renkli ve dinamik bir deneyimin kapılarını aralıyor. Pangaltı Caddesi’nin akış yönünde ziyaretçilerin okunabilirliğini kolaylaştıran renkli logo, mağaza içerisindeki çeşitliliğin ipuçlarını veriyor.  

Avrupa’nın En Büyük Kahve Zinciri Costa Coffee, 2. Şubesiyle Pangaltı’da

Boyner, Avrupa'nın en büyük kahve zinciri olan ve 12 yıl üst üste İngiltere’nin “en sevilen kahve zinciri” seçilen Costa Coffee’nin ilk şubesini geçtiğimiz günlerde Boyner Cadde’de açmıştı. Pangaltı Boyner’de ikinci şubesi açılan Costa Coffee ile alışveriş keyfine kahve kokusu ve sohbet eşlik ediyor.

Atıklar, Boyner Pangaltı’da Yeniden Hayat Buluyor

“Minimum atık, minimum israf, maksimum mutluluk” hedefiyle hareket eden Boyner, Pangaltı Mağazası’nda da su şişelerini geri dönüştürerek duvar panelleri oluşturdu. Doğaya ve sürdürülebilirliğe verdiği önemi her fırsatta dile getiren ve bu vizyonunu mağazalarında yaşatan Boyner, ödeme noktalarını da biyoatık kullanılarak oluşturulmuş panellerle tasarladı. 

Pangaltı Mağazası’nın en dikkat çeken özelliklerinden biri de ilerleyen günlerde düzenlenecek etkinliklere ev sahibi olmak üzere tasarlanan alan. Atık stok kumaşlardan yapılan oturma gruplarındaki ileri dönüşüm detayı ile ziyaretçilerine yaşayan bir alan sunan Boyner, aynı zamanda sürprizlerle dolu bir hareket alanı sunuyor. 

“Bir Mağazadan Çok Daha Fazlasını Sunuyoruz”

Akışkan, içinden yaşam geçen mağazacılık konsepti ile sektöre farklı bir soluk getirdiklerini belirten Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan: “Müşterilerimizin sadece alışveriş yaptığı değil farklı deneyimler yaşayabilecekleri, kendilerine ayırdıkları vakti daha kaliteli şekilde geçirebilecekleri mağazacılık anlayışımızı her yeni açtığımız mağazamızda bir üst noktaya taşımayı hedefliyoruz. Boyner Cadde mağazamızla başlayan, hız kesmeden devam ettiğimiz doğa dostu, sürdürülebilir, teknoloji, sanat ve sporu odağına alan mağazalarımızı artıracağız. Şimdiki durağımız ise Avrupa Yakası’nın en işlek noktalarından biri olan Pangaltı.”

Londra merkezli, Avrupa’nın en büyük, İngiltere’nin ise en çok tercih edilen kahve zinciri olan Costa Coffee’nin ikinci mağazasının Boyner Pangaltı’da açılmasına değinen Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Çamurdan “Kahve alanında dünyadaki en sevilen markalardan biri olan Costa Coffee’yi Boyner Pangaltı’da müşterilerimizle buluşturmaktan ötürü son derece mutluyuz. Sıcak, samimi ve doğal bir atmosferde kaliteli zaman geçirme ve yeni deneyimler elde etme imkanı sunan bir yaşam alanı olarak hayata geçirdiğimiz Boyner Pangaltı’da alışverişe kahve kokusu ve sohbeti eşlik edecek.” dedi. 

Sanat, spor, moda, sürdürülebilirlik gibi farklı alanlarda yenilikçi etkinlikleri, koleksiyonları ve deneyimleri Pangaltı’ya taşıyacak olan Boyner, Avrupa Yakası’nın yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Boyner, 96'ıncı mağazasını Pangaltı’da açtı!
  • 06.07.2022 10:26

Boyner, 96'ıncı mağazasını Pangaltı’da açtı!

Pangaltı’ya açtığı mağazayla bölgeye yeni bir soluk getiren Boyner, aynı zamanda ...

LG'den klima alanlara Boyner’den 400 TL’lik alışveriş çeki hediye!
  • 18.06.2022 14:20

LG'den klima alanlara Boyner’den 400 TL’lik alışveriş çeki hediye!

16 Haziran 2022 - 08 Temmuz 2022 tarihleri arasında LG UV Sirius ve LG UV Artcoo ...

Avrupa'nın önde gelen kahve zinciri Costa Coffee Türkiye'ye geldi
  • 01.04.2022 16:24

Avrupa'nın önde gelen kahve zinciri Costa Coffee Türkiye'ye geldi

Avrupa'nın önde gelen kahve zinciri ve 12 yıl üst üste İngiltere’nin “En sevilen ...

Boyner, yeni mağazasını Pendik Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı
  • 14.02.2022 16:06

Boyner, yeni mağazasını Pendik Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı

Boyner’in “yeni nesil mağazacılık” yaklaşımından izler taşıyan Boyner Viaport, v ...

Boyner'in yeni mağazası İstinye Park İzmir'de açıldı!
  • 23.10.2021 11:43

Boyner'in yeni mağazası İstinye Park İzmir'de açıldı!

Boyner, İzmir’de 11. Türkiye genelinde ise 98. mağazasını yeni nesil mağaza kons ...

Boyner, mağaza yatırımlarına İzmir İstinye Park ile devam ediyor
  • 22.10.2021 17:06

Boyner, mağaza yatırımlarına İzmir İstinye Park ile devam ediyor

Türkiye genelinde 36 ilde mağazası bulunan Boyner, İzmir’de 11. Türkiye genelind ...