maritbet girişmaritbet
Boyner'in yeni mağazası İstinye Park İzmir'de açıldı!

Boyner'in yeni mağazası İstinye Park İzmir'de açıldı!

Boyner, İzmir’de 11. Türkiye genelinde ise 98. mağazasını yeni nesil mağaza konseptiyle İzmir İstinye Park AVM’de açtı.

Sürdürülebilirlik, sanat, teknoloji, spor ve deneyim odaklı yeni nesil mağazacılık konseptiyle Türkiye’nin yaşam tarzı markası olmayı hedefleyen Boyner, önemli ve büyük projelere yatırım yaparak büyümeye, müşterilerinin her an yanında olmaya devam ediyor. Türkiye genelinde 36 ilde mağazası bulunan Boyner, İzmir’de 11. Türkiye genelinde ise 98. mağazasını yeni nesil mağaza konseptiyle İzmir İstinye Park AVM’de açtı. Boyner’in ilk olarak Boyner Cadde ile hayat geçirdiği yeni nesil mağaza konsepti sıcak, samimi, akışkan bir alışveriş deneyimi sunuyor. 

Yeni nesil mağaza konseptiyle perakende sektörüne yepyeni bir bakış açısı getiren Boyner, mağaza yatırımlarına devam ediyor. Son mağazasını İzmir’in önemli alışveriş merkezi projesi İstinye Park’ta açan Boyner, zamanın ruhuna uygun, sıcak, samimi bir ortam, konforlu bir alışveriş ve yaşam deneyimi vadediyor.

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan: “Boyner Cadde’nin ardından deneyim odaklı yeni nesil mağaza konseptimizi İzmir’e taşımaktan çok mutluyuz.” 

Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan İzmir İstinye Park AVM’de açılan Boyner mağazası ile ilgili şunları şöyledi: “Mağaza yatırımlarımızla geleceğin deneyim mağazacılığını bugüne getiriyoruz. Eylül ayı başında Bağdat Caddesi’nde açtığımız Boyner Cadde bu mağazacılık konseptimizin ilk örneği oldu. Sürdürülebilirlik, sanat, teknoloji, spor odağıyla sadece alışveriş değil bir yaşam deneyimi sunan mağazamızın perakende sektörü için bir milat olduğunu düşünüyoruz. Boyner Cadde’nin kısa sürede gördüğü yoğun ilgi bize doğru yolda olduğumuzu gösterdi. İzmir İstinye Park’ta açtığımız mağazamızı da bu konsept ile hayata geçirerek etki alanını genişletmek istedik. Mağazamızı ayrıştıran özellikleri söylemem gerekirse; müşteri ile birebir iletişim kuran bir mağaza. Tatlı bir merak uyandırıyor, misafirlerimize ev konforu yaşatıyor. Samimi, düşünceli, özgün aynı zamanda yaşayan, sürekli gelişen bir mağaza. Dinamik ve enerjik yönümüzü de çok güzel yansıtıyor. 2022 yılında odağımızda mevcut mağazalarımızın yeni mağazacılık konseptimizde yenilenmesi var. Mevcut 20 mağazamızı yenilerken bu konseptte 4 yeni mağaza açma planımız bulunuyor. Deneyim odaklı yeni nesil mağaza konseptimizi İzmir’e taşımaktan da çok mutluyuz.”

Yepyeni, akışkan bir mağaza deneyimi

Boyner Cadde ile başlayan yeni nesil mağazacılık konseptinde tasarlanan mağazada graffiti detayları, sanat enstalasyonlarının sergilendiği dev ekranlar ve farklı deneyim alanları yer alıyor.  Samimi, sıcak, dinamik bir ortam sunan mağaza özel marka karması ve ürün seçkisi ile üst düzey bir alışveriş keyfi yaşatıyor. 2 kata yayılan 3 bin 500 bin metrekarelik Boyner İzmir İstinye Park mağazasında kadın, erkek giyim, ayakkabı-çanta, aktif spor, outdoor, kozmetik, aksesuar kategorilerinden yüzlerce marka ve binlerce ürün yer alıyor. Outdoor markalarından geniş bir seçki sunan mağazada bu kategorideki ürünlerin performansını deneyimleyebilmek için -20 dereceye kadar soğuyabilen bir oda da bulunuyor. 

Dünyaca ünlü markaların özel koleksiyonlarını ve Türkiye’nin en sevilen ve güçlü markalarından oluşan zengin seçenekleri bir arada sunan Boyner, müşterilerine eşsiz bir alışveriş deneyimi yaşatmaya devam ediyor.

İzmir İstinye Park mağazasıyla Türkiye genelinde 98. mağazasını açan Boyner, yeni nesil mağazacılık konsepti ile hayatın içinden bir alışveriş deneyimi sunmaya devam edecek. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Boyner, 96'ıncı mağazasını Pangaltı’da açtı!
  • 06.07.2022 10:26

Boyner, 96'ıncı mağazasını Pangaltı’da açtı!

Pangaltı’ya açtığı mağazayla bölgeye yeni bir soluk getiren Boyner, aynı zamanda ...

LG'den klima alanlara Boyner’den 400 TL’lik alışveriş çeki hediye!
  • 18.06.2022 14:20

LG'den klima alanlara Boyner’den 400 TL’lik alışveriş çeki hediye!

16 Haziran 2022 - 08 Temmuz 2022 tarihleri arasında LG UV Sirius ve LG UV Artcoo ...

Avrupa'nın önde gelen kahve zinciri Costa Coffee Türkiye'ye geldi
  • 01.04.2022 16:24

Avrupa'nın önde gelen kahve zinciri Costa Coffee Türkiye'ye geldi

Avrupa'nın önde gelen kahve zinciri ve 12 yıl üst üste İngiltere’nin “En sevilen ...

Boyner, yeni mağazasını Pendik Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı
  • 14.02.2022 16:06

Boyner, yeni mağazasını Pendik Viaport Alışveriş Merkezi’nde açtı

Boyner’in “yeni nesil mağazacılık” yaklaşımından izler taşıyan Boyner Viaport, v ...

Boyner'in yeni mağazası İstinye Park İzmir'de açıldı!
  • 23.10.2021 11:43

Boyner'in yeni mağazası İstinye Park İzmir'de açıldı!

Boyner, İzmir’de 11. Türkiye genelinde ise 98. mağazasını yeni nesil mağaza kons ...

Boyner, mağaza yatırımlarına İzmir İstinye Park ile devam ediyor
  • 22.10.2021 17:06

Boyner, mağaza yatırımlarına İzmir İstinye Park ile devam ediyor

Türkiye genelinde 36 ilde mağazası bulunan Boyner, İzmir’de 11. Türkiye genelind ...