maritbet girişmaritbet
Bitez Dondurması Bağdat Caddesi’nde şube açıyor!

Bitez Dondurması Bağdat Caddesi’nde şube açıyor!

Bitez Dondurması, Bağdat Caddesi'nde açılacak ilk bayiliği ile İstanbullu müdavimleriyle buluşacak

İstanbul-Bodrum deyince aklınıza ne gelir? Denizi, kumu, havası, satsuma lokumu, mandalina reçeli ve daha birçok şeyi… Bunları ancak küçük kavanozlara yerleştirerek ayağınıza getirebiliriz. Ama ünü dilden dile yayılan, bir yiyenin bir daha unutamadığı, eşsiz Bitez Dondurması'nı yemeniz için tatili beklemenize gerek kalmadığını söyleyebiliriz. Çünkü Bitez Dondurması, İstanbul'a geliyor. Ve 12 Nisan 2013 Cuma günü Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da açılacak ilk bayiliği ile İstanbullu müdavimleri ve lezzet avcılarıyla buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor. Bu sayede, ulusal bir marka olma yolunda ilk adımı da atacak olan Bitez Dondurması'nın, süt ve şeker kullanılmadan, taze toplanan meyveler ile katkı maddesi içermeden üretilen, yirmiye yakın dondurma çeşidi bulunuyor. Dondurmalar, Bodrum Bitez'deki üretim tesislerinden gelerek, el değmeden İstanbullu tüketicisi ile buluşacak. 
Ahmet,  Mehmet ve Ramazan İhtiyar kardeşler tarafından bizzat üretilen Bitez Dondurması'nın hikayesi, kardeşlerin Bitez Köy Meydanı'ndaki dükkanlarında başlar. Tatile gidip de Bitez Dondurması'nın tadına bakan, yaşadığı şehre döndüğünde çevresindekilere anlatan lezzet takipçileri sayesinde, ünü kulaktan kulağa yayılır.  Çünkü dağlardan toplanan karadut, Datça'dan sepetler ile gelen çilek, Gaziantep'ten gelen fıstık, Sakız Adası'ndan gelen damla sakızı, Bodrum'un yöresel meyvesi mandalina gibi organik, süt ve şeker kullanılmayan, katkı maddesi içermeyen ve yediğinizde ağzınıza gelen gerçek meyvelerden üretilen Bitez Dondurması'nı yiyen, bir daha unutamaz. 
Bodrum'a giden herkesin yemeden geçmediği hatta geçemediği Bitez Dondurması artık İstanbul'da… 12 Nisan Cuma Günü, Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal'da açılacak ilk bayiliği ile İstanbullulara “merhaba” diyecek. Kendine özgü lezzet sırlarıyla, Bodrum Bitez'deki tesislerde üretilen dondurmalar, el değmeden, İstanbullu dondurmaseverler ile buluşacak. Marka böylece, yerelden ulusala uzanan marka yolcuğunun da ilk adımını atacak. Ürün yelpazesine sütlü tatlıları ve waffle da ekleyen Bitez Dondurması'nın, karadut, vişne, kanyaklı çikolata başta olmak üzere, bal-badem, kavun, limon, tahinli-susamlı, ceviz, fıstık, çikolata, şeftali, cappucino bisküvili, Bodrum mandalinası, çilek, damla sakızı gibi 20'ye yakın dondurma çeşidi bulunuyor. İsteyene külah isteyene ise kase ve kağıt helvayla servis ediliyor.
Halen Bitez Köy Meydanı'nda üretim ve hizmetine devam etmekte olan Bitez Dondurması, 12 ay boyunca hijyenik ve doğal ortamında tüketicisine hizmet veriyor. Markanın, Yalıkavak´ta iki, Bitez Köy Meydanı, Bodrum Merkez, Turgutreis, Gündoğan ve İstanbul'da birer tane olmak üzere, toplam 7 şubesi bulunuyor.

Bitez Dondurması Hakkında

Bitez Dondurması, 1995 yılında, Ahmet,  Mehmet ve Ramazan İhtiyar kardeşler tarafından, Bitez Köy Meydanı'nda kuruldu. Usta Ahmet İhtiyar tarafından, taze meyvelerden katkı maddesi kullanılmadan üretilen dondurmalar, kısa zamanda önce Bitez halkı, ardından tüm Bodrum'da çok sevildi. Bodrum'a gelen yerli-yabancı turistlerin de beğenisini toplayan Bitez Dondurması'nın lezzeti, fısıltı gazetesi sayesinde tüm Türkiye'ye yayıldı. 
Yüzde yüz organik meyvelerden elde edilen Bitez Dondurması'nın meyveleri özenle üretilip, toplanmakta, gıda mühendislerinin öncülüğünde, lezzet yelpazenize sunulmaktadır. İSO 22000 belgesi bulunan ve halen Bitez Köy Meydanı'nda üretim ve hizmetine devam etmekte olan Bitez Dondurması, 20'ye yakın dondurma çeşidi ile 12 ay boyunca hijyenik ve doğal ortamında tüketicisine hizmet vermektedir. Ürün yelpazesine sütlü tatlılar ve waffle da ekleyen Bitez Dondurması'nın Yalıkavak´ta iki, Bitez Köy Meydanı, Bodrum Merkez, Turgutreis, Gündoğan ve İstanbul'da birer tane olmak üzere toplam 7 şubesi bulunmaktadır. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bitez Dondurması Bağdat Caddesi’nde şube açıyor!
  • 12.04.2013 11:58

Bitez Dondurması Bağdat Caddesi’nde şube açıyor!

Bitez Dondurması, Bağdat Caddesi'nde açılacak ilk bayiliği ile İstanbullu müdavi ...