maritbet girişmaritbet
Bella Maison, Özbekistan’da yeni bir mağaza açtı!

Bella Maison, Özbekistan’da yeni bir mağaza açtı!

Ev ve sofra dekorasyonu sektöründe başarılı bir büyüme grafiği çizen Bella Maison, yurt dışı mağaza yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Türkiye’deki mağaza ve e-ticaret yatırımlarının yanı sıra Cezayir, Almanya, İngiltere, Japonya gibi ülkelerde faaliyet gösteren Bella Maison, 16 Eylül’de Özbekistan'da yeni bir mağaza açtı. Bella Maison, Taşkent Semerkand Darvoza Mall’da açılan 140 m2 alana sahip mağazada; yatak odası, sofra, banyo, kozmetik, ev tekstili, ev dekorasyonu gibi farklı kategorilerdeki ürün çeşitlerini kullanıcıların beğenisine sunacak.

Bella Maison mağazalaşma çalışmalarına yurt dışında da devam ediyor. Türkiye’deki mağazalarının yanı sıra Cezayir’de 4 mağazayla hizmet veren marka, yeni yurt dışı hamlesini Özbekistan'da yaptı. Bella Maison, Özbekistan'da Taşkent Semerkand Darvoza Mall’da açtığı mağazada, zengin ürün koleksiyonu ve ilham veren tasarımlarıyla müşterilerle buluşmaya başladı. 

Yeni mağaza görkemli bir törenle açıldı

Bella Maison’un Özbekistan’daki ilk mağazası, 16 Eylül’de yapılan görkemli bir açılış töreniyle hizmete başladı. Davetlilerin, müşterilerin ve Özbekistan medyasının yoğun ilgi gösterdiği törende gerçekleşen konser, dans gösterisi, pandomim gösterisi ve DJ performansı gibi renkli etkinliklerle keyifli anlar yaşandı. Kurdele kesiminin ardından mağazaya akın eden müşteriler, Bella Maison’un ürünlerini yakından inceleme fırsatı buldu. 

Bella Maison CEO'su Muhammed Tan: “Özbekistan'daki evlere renk katmaya, heyecan katmaya geldik”

Açılış töreninde konuşan Bella Maison CEO'su Muhammed Tan, global bir marka olma yolunda ilerlediklerini belirterek şunları söyledi: "Bella Maison olarak Özbekistan'daki ilk mağazamızı açtığımız için çok heyecanlıyız. Genç, dinamik, pozitif yapımız ve rengarenk ürünlerimizle Özbekistan'daki evlere renk katmaya, heyecan katmaya geldik. Bir Türk markası olarak Özbekistan'daki müşterilerimizi mutlu etmeyi ve yeni başarılara imza atmayı umuyoruz."

23 farklı ürün kategorisini kullanıcılarla buluşacak

Bella Maison 140 m2 alana sahip mağazada; Banyo Tekstili, Sofra Tekstili, Dekoratif Aksesuar, Servis, Tabak Grubu, Bardak – Kadeh, Çatal – Bıçak, Yapay Çiçek, Mum, Banyo Aksesuarı, Nevresim – Çarşaf, Aksesuar, Kozmetik, Üst Giyim, Giyim, Dekoratif Tekstil, Halı – Kilim, Beyaz Grup, Alt Giyim, Yatak Örtüleri, Mutfak Gereçleri ve Elbise gibi 23 farklı ürün kategorisini kullanıcıların beğenisine sunacak. 

Özbekistan, Cezayir ve Türkiye’de toplam 15 mağazayla faaliyet gösteren Bella Maison, 2021 yılında yeni yatırımlarla mağaza sayısını artırmaya hazırlanıyor. Farklı çizgisiyle ev tekstili ve dekorasyonuna renkli bir soluk getiren Bella Maison’un fiziksel mağaza yatırımlarının yanı sıra İngiltere, Almanya ve Japonya’da başarıyla sürdürdüğü e-ticaret girişimleri de bulunuyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bella Maison ürünleriyle Ramazan sofralarında ekstra şıklık!
  • 21.03.2022 10:26

Bella Maison ürünleriyle Ramazan sofralarında ekstra şıklık!

Paylaşmanın ve birlikte vakit geçirmenin her zamankinden daha da önem kazandığı ...

Bella Maison 17. mağazasını Ankara’da Cepa AVM’de açtı
  • 29.09.2021 09:23

Bella Maison 17. mağazasını Ankara’da Cepa AVM’de açtı

Ev ve sofra dekorasyonu sektörüne getirdiği yeniliklerle bilinen Bella Maison, A ...

Bella Maison, Özbekistan’da yeni bir mağaza açtı!
  • 20.09.2021 17:05

Bella Maison, Özbekistan’da yeni bir mağaza açtı!

Ev ve sofra dekorasyonu sektöründe başarılı bir büyüme grafiği çizen Bella Maiso ...

Bella Maison'dan rekor büyüme!
  • 11.09.2021 10:53

Bella Maison'dan rekor büyüme!

Bella Maison CEO'su Muhammed Tan Fortune 500 Türkiye Dijital Zirve’de konuştu:&n ...

Bella Maison Lemonade Kahvaltı Takımı ile sofralarda yaz enerjisi
  • 01.08.2021 08:00

Bella Maison Lemonade Kahvaltı Takımı ile sofralarda yaz enerjisi

Tasarımlarını yenilikçi desenlerle zenginleştiren Bella Maison, doğanın canlı ya ...

Bella Maison’dan çifte bayram yaşatacak fırsatlar!
  • 11.07.2021 08:00

Bella Maison’dan çifte bayram yaşatacak fırsatlar!

Yenilikçi tasarımları ve özgün çizgisiyle dekorasyon severlerin yakından takip e ...