maritbet girişmaritbet
AIG Sigorta Güvenli Yuvam ile evlere tam güvence sağlıyor!

AIG Sigorta Güvenli Yuvam ile evlere tam güvence sağlıyor!

AIG Sigorta’nın hazırladığı “Güvenli Yuvam” konut sigortası evlere tam güvence sağlıyor

 

AIG Sigorta'nın hazırladığı “Güvenli Yuvam” konut sigortası evlere tam güvence sağlıyor.  Poliçeyle yangın, hırsızlık, taşıt çarpması, makine kırılması, hatta olası bir doğal afette teminatın olup olmamasına bakılmaksızın limitli felaket nakit teminatı veriliyor.

AIG Sigorta, AIG markasına geçişle birlikte yeni ürün geliştirme ve mevcut ürünlerinin değişen müşteri talep ve beklentilerine göre güçlendirilmesi çalışmalarına devam ediyor. Son olarak standart konut sigorta paketini yenileyen AIG Sigorta'nın hedefi mevcut “Güvenli Yuvam” ürününü sektörün rekabetçi ve en çok tercih edilen konut sigortası olarak kullanıma sunmak.

AIG Sigorta'nın hazırladığı “Güvenli Yuvam” konut sigortası paketinin en önemli özelliği ürünün sadece acente ve broker kanalından satılacak olması. Acente ve brokerleri ile stratejik iş ortaklığı dönemini başlatan AIG Sigorta bu ürünü sadece bu kanallarda satışa sunarak yeni bakış açışının altını çiziyor.

AIG Sigorta hazırladığı Güvenli Yuvam ürünü ile konutlara A'dan Z'ye güvence sağlıyor. Yangın, hırsızlık, taşıt çarpması, makine kırılması, hatta olası bir doğal afette teminatın olup olmamasına bakılmaksızın limitli felaket nakit teminatı veriliyor. Ürünün sunduğu farklılıklardan bir diğeri de acil durumlarda Med-Line ambulans hizmetinin, misafirler dahil olmak üzere konut içerisinde bulunanların tamamına, konut dışında ise sadece poliçe sahibine veriliyor olması.

Eskiye yeni teminatı ile eşya hasarlarında (hırsızlık hasarları dahil) eskime payı düşülmeden eşyaların yeni değerinin veya tamir ücretinin tamamının ödenmesinin yanı sıra, misafir eşyaları da teminat altına alınıyor. Bunların yanında, elektrik hasarı nedeniyle gıda bozulması teminatı, bina sabit kıymetler hırsızlık teminatı ve çeşitli asistans hizmetleri de sunarak sigortalılarının zor anlarında yanlarında oluyor.

Sigortacı

Yorum Yaz

Benzer Haberler

AIG Sigorta Güvenli Yuvam ile evlere tam güvence sağlıyor!
  • 30.01.2013 09:56

AIG Sigorta Güvenli Yuvam ile evlere tam güvence sağlıyor!

AIG Sigorta’nın hazırladığı “Güvenli Yuvam” konut sigortası evlere tam güvence s ...