maritbet girişmaritbet
Kütahya Seramik'ten en büyük ebatlı serakmik

Kütahya Seramik'ten en büyük ebatlı serakmik

120x240 cm yer ve duvar seramiğinin mucidi NG Kütahya Seramik, hem yerde hem duvarda kullanılabilen büyük ebatlı seramiklerini sunuyor.

Kütahya Seramik'ten 120x240 cm İnovatif Seramikler ile Modern Mekanlar

120x240 cm yer ve duvar seramiğinin mucidi NG Kütahya Seramik, hem yerde hem duvarda kullanılabilen modern zamanların en özgün ve büyük ebatlı seramiklerini sunuyor.

Doku ve renk seçenekleriyle 120x240 cm ebadındaki seramikler, iç ve dış mekân tasarımlarında boyut avantajıyla birlikte uygulama kolaylığı da sağlıyor. NG Kütahya Seramik, ürünlerini teknolojinin gücünü doğanın estetiğiyle birleştirerek tasarlarken, doğaya saygılı üretim gerçekleştiriyor.

İnovatif bir bakış açışıyla üretilen 120x240 cm seramikler mimari tasarımlara yenilik getirirken, modern yaşam alanları yaratıyor. Mermer, ahşap, beton ve doğal taş dokulu tasarımlarını mekânlara taşıyan NG Kütahya Seramik, yaşam alanlarına çağdaş ve lüks bir görünüm kazandırıyor.

HAFİF VE FONKSİYONEL

120x240 cm ebadındaki seramiklerin taşıması ve uygulaması kolaydır. İç mekân, dış cephe, mutfak tezgâhları, banyo ve mutfaklar gibi geniş bir kullanım alanına sahiptir ve binalara gereksiz yük bindirmez. 

DAYANIKLI VE PRATİK

İnovatif ebattaki seramiklerin her biri NG Kütahya Seramik teknolojisi ile üretilir ve zamana meydan okur. 120x240 cm seramiklerin döşemesi daha pratik ve hızlıdır. Uygulama esnasında daha az derz kullanıldığından temizlemesi kolaydır.

KUSURSUZ BİR GÖRÜNTÜ 

120x240 cm seramikler, yaşam alanlarına derinlik katarak mekânları olduğundan daha büyük gösterir. Rektifiye edilmiş seramiklerle yapılan döşeme uygulamalarında kusursuz ve bütün bir görüntü elde edilir.

YENİ NESİL YÜZEYLER

NG Kütahya Seramik, yaşam alanlarına doğal bir görünüm kazandırırken farklı yüzey taleplerine göre mat veya parlak seçenekler sunar. Yüksek teknolojisi ile dijital baskı yönteminde, gerçeğe en yakın görüntüyü sunar.

GENİŞ KULLANIM ALANI

120x240 cm seramikler iç-dış mekânlar ve ıslak hacimler dışında TV üniteleri, yatak başları, loby gibi farklı alanlarda da kullanılarak fonksiyonel açıdan kolaylık ve estetik bir görünüm sağlar.

DOĞA DOSTU ÜRETİM

NG Kütahya Seramik, ürünlerini teknolojinin gücünü doğanın estetiğiyle birleştirerek tasarlarken, doğaya saygılı üretim gerçekleştirir. Fabrikalarında, üretimden paketleme işlemlerine kadar hiçbir atık ortaya çıkmaz. Üretimde kullanılan fırınlar, doğa dostu ve çevreci bir yapıya sahiptir.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kütahya Seramik'ten en büyük ebatlı serakmik
  • 10.11.2020 16:12

Kütahya Seramik'ten en büyük ebatlı serakmik

120x240 cm yer ve duvar seramiğinin mucidi NG Kütahya Seramik, hem yerde hem duv ...

Kütahya Seramik’ten 500 milyon liralık dev proje: NG Residence!
  • 20.07.2017 14:09

Kütahya Seramik’ten 500 milyon liralık dev proje: NG Residence!

Seramik sektöründe Türkiye’nin markası olan NG Kütahya Seramik 500 milyon lira y ...

Kütahya Porselen Yenibosna’da dev showroom açtı
  • 28.02.2014 13:17

Kütahya Porselen Yenibosna’da dev showroom açtı

İstanbul’un en büyük showroom’u olma özelliğini taşıyan mağazanın 4 bin 800 metr ...

NG Kütahya Seramik yeni kreasyonlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor
  • 28.02.2014 13:09

NG Kütahya Seramik yeni kreasyonlarını UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor

UNICERA 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ndaki görkemli standında tük ...

Kütahya Seramik’e Avrupa’dan tasarım ödülü!
  • 26.12.2012 16:28

Kütahya Seramik’e Avrupa’dan tasarım ödülü!

Kütahya Seramik olarak ihracatta hedef alınacak belirli bölgelerde güçlü konumda ...