maritbet girişmaritbet
Titanium Loft karma kullanımlı villa konsepti ile dikkat çekiyor

Titanium Loft karma kullanımlı villa konsepti ile dikkat çekiyor

Tuvan Tabak Architecture Titanium Loft ile Türkiye de ilk ve tek karma kullanımlı villa konseptini sunuyor

Kimi zaman modern kimi zaman klasik tasarımlar sunan Tuvan Tabak Architecture, karma kullanımlı villa konsepti ile yaşam alanlarına yenilik getiriyor. Mimari tasarım, iç mimari tasarım ile özel ürün ve mobilya tasarımı sunarak yeni yaşam alanları ve çalışma ortamları oluşturuyor. 
 

Tuvan Tabak Architecture kurucusu Mimar Tuvan Tabak 'İnsanlığın ilerleyişi üzerinde olumlu etkiye sahip projeler inşa etmek için çalışıyoruz' anlayışı ile yola çıkarak Türkiye'de ilk ve tek karma kullanımlı villa konsepti hazırladı. Karma projeler hakkında fikirlerini paylaşan Tabak 'Haute Couture proje tasarımındaki amaç, çevresindeki atmosfere göre şekillenen ve bu süreç sonucunda fark edilir, fonksiyonel, yaşam çeşitliliğine sahip, eğlenceli olacak bir proje oluşturmaktır. Bu sebeple çevresini sarmalayan olağanüstü manzaraya doğru büyüyerek genişleyen ve sivri hatlarla fark edilir hale gelen bir tasarım ile yola çıkıldı.' yorumunda bulundu.  

Titanium

Titanium Loft projesi Tabak 'Farkındalığa dış yaşam alanı tasarımı yaparak başlayan villa projesi Titanium Loft ile ister şelaleler eşliğinde terasınızda manzaranın keyfini çıkarabilir ister sahilde kumlar üstündeymiş gibi kum havuzunuzda ateş yakabilir veya kumlar üzerine uzanabilirsiniz. İsterseniz de tropik bir adadaymış gibi eğik palmiye ağaçları arasında serinletici Çeşme rüzgarı ile hamağınızda sallanarak rahatlayabilir ve sahilde, sular içine masa atıp yemek yeme hazzını yaşayabilirsiniz. Üstelik tüm bu yaşam ve aktivite çeşitlerini İstanbul Boğazı'nı anımsatan muhteşem manzara ve şelaleler eşliğinde…' şeklinde villa projesini kısaca açıklıyor. 
Titanium
 
Tabak 'Dış iskeleti, kullanım alanlarının kişiliklerine göre şekillenen klasik mimarı anlayıştan bağımsız bir görüş açısı ile yakalayabilirsiniz. Ayrıca 120 cm eğik duvarlarla ve 3.5 m'den 6.5 m'ye yükselen tavanlar ile maksimum genişlik hissi verilerek ferah bir iç mekan yakalanmış. Bu tasarım sayesinde 120 metrekare yaşam alanı olan Loft kısım 160 metrekare ferahlığına sahip bulunuyor. Proje fonksiyonelliğinin bir parçası olarak, yaşam alanındaki duvar ve üst kat odaları arasındaki duvarlar katlanır duvar sistemine dönüştürülerek, maksimum iç mekan hacmi sağlıyor. Tasarım proje doğrultusunda evinizi anlık gereksinimlerinize göre 1+2 den 4+2 ye kadar şekillendirerek kullanabilmeniz mümkün...' diyor.
villa
Özel projenin en cazip ve can alıcı özelliği, ister salonda ister mutfakta, ister yatak odası ve banyoda, kısacası evin her noktasında, güne başladığınız andan yakamozlara veda ettiğiniz ana kadar, yaşam alanlarında eşsiz manzara ve doğayla iç içe yaşanıyor olması... Öyle ki Yunanistan'ın en ünlü adalarından olan Sakız Aadası'na olan 9 km'lik yakın mesafe sayesinde manzara, İstanbul Boğazı manzarasını çağrıştırıyor. İstanbul Boğazı'nda olduğu gibi karşı yakadaki evleri rahatlıkla görebilir, karşılıklı kıyılar arasında seyreden sörfçüleri, tekne ve cruise gemilerini seyredebilirsiniz. Evinizde iken denizdeki gemilerin güvertesinde oturuyormuş gibi rahatlatıcı ve dinamik bir deniz seyrinin tadına varabilirsiniz.

Tuvan Tabak villa projesinin karma konseptine de değinerek 'Titanium Loft'un tüm bu ayrıcalıklarını projeyi bir butik otele veya VİP bir restauranta dönüştürerek eşsiz bir mekan oluşturarak da kullanabilirsiniz. Bu özelliği ve eşsiz mimari konsepti ile haute couture proje, benzersiz ve Türkiye'de ilk ve tek karma kullanımlı villa projesi olarak rakibi olmadığını kanıtlıyor.' şeklinde açıkladı. 
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Titanium Loft karma kullanımlı villa konsepti ile dikkat çekiyor
  • 21.04.2014 16:04

Titanium Loft karma kullanımlı villa konsepti ile dikkat çekiyor

Tuvan Tabak Architecture Titanium Loft ile Türkiye de ilk ve tek karma kullanıml ...

Lodge T Life Privilege kişiye özel tasarımlar yapıyor!
  • 09.07.2013 12:42

Lodge T Life Privilege kişiye özel tasarımlar yapıyor!

"Tasarımlarımızın kullanıcılarının kimliği ile şekillenmesi bizim için hayati de ...