maritbet girişmaritbet
Swegon SuperWISE ile yüzde 25 enerji tasarrufu!

Swegon SuperWISE ile yüzde 25 enerji tasarrufu!

SuperWISE kontrol ve en uygun şekle sokma sistemi ile artık havalandırma sistemleri çok daha akıllı ve verimli.

Dünya Havalandırma ve İklimlendirme sektörünün öncü markası Swegon; ürünlerine havalandırma sistemlerden bir yenisini daha ekledi. SuperWISE kontrol ve en uygun şekle sokma sistemi ile artık havalandırma sistemleri çok daha akıllı ve verimli.

Swegon Türkiye distribütörü Akcor Havalandırma Sistemleri yeni ürünleri SuperWISE sayesinde hem oda seviyesine kadar tüm Swegon havalandırma ekipmanları ile hem de klima santrali GOLD ile Modbus üzerinden iletişim kurabiliyor. Swegon'un yeni sistemi SuperWISE; sahip olduğu özelliklerle üç farklı fonksiyona hitap ediyor. Hava tedarik ünitelerinin basınç optimizasyonu, akıllı bina sistemiyle bağlantı kurabilme ve havalandırma, iklimlendirme sistemleri için web uygulaması ile komple havalandırma sistemi. Tüm sistemi tek bir noktada toplayan, verimini bu şekilde daha da arttıran ve kullanıcısına hayatı pratikleştiren özellikleri ile SuperWISE, yüksek verim, kolay kullanım ve komple çözüm ile kullanıcılarına eksiksiz konfor sağlıyor.

Basınç Optimizasyonu İle %25 enerji Tasarrufu Sağlanıyor

Ülkemizde birçok büyük projeye imza atan Akcor Havalandırma Sistemleri yeni ünite sistemleri sayesinde A sınıfı enerjiyle çalışan çok daha ekonomik bir sistem kurduklarını belirtiyor. SuperWISE sistemi, projedeki her zone damperinden sürekli pozisyon bilgisi alarak en açık olan damperin en az %90 açık olmasını sağlayıp diğer damperlerin pozisyonunu otomatik olarak ayarlıyor. Bu sistem sayesinde havalandırma ünitesine yansıyan basınç kaybı önemli bir şekilde azalıyor. Basınç kaybının azalması ile klima santralinde %25'e varan enerji tasarrufu sağlanıyor.

Swegon yeni ürünü SuperWISE, kendisine bağlanan tüm Swegon havalandırma ve iklimlendirme ekipmanlarının Modbus üzerinden otomasyon bilgilerini alıyor. SuperWISE cihazı üzerinden hem klima santrali, hem katlardaki volume damperleri, hem yapıdaki iklimlendirme üniteleri (damperler, vanalar) otomasyon sistemine SuperWISE sayesinde bilgi gönderiyor. SuperWISE ModbusTRU, ModbusTCP ve BACnet TCP protokolleri ile çalışabiliyor.

Akcor havalandırma sistemlerinin ülkemize getirdiği SuperWISE sistem süpervizorlüğü sayesinde bir web uygulaması ile kolay ve anlaşılabilir bir şekilde tüm havalandırma ve iklimlendirme ekipmanlarını bir ekranda sunuyor. Oda ve zon ilüstrasyonları gerçek değerleri ve ayar noktalarını detayları ile gösteriyor. Değiştirilebilen parametrelere bu uygulama ile kolayca ulaşılıyor.

Swegon; en yeni sistemi SuperWISE, kullanıcısına hem kolay kullanılabilir hem de A sınıfı bir sistem sunuyor.

Swegon Hakkında: Latour Group bünyesinde yer alan, İskandinav ve dünya pazarının en önde gelen HVAC sistemleri üreticilerinden Swegon Türkiye pazarına 2006 yılında Akcor Havalandırma Sistemleri ve Teknolojik Ürünleriyle adım attı. Paket klima santralleri ve chilled beam konusunda dünyadaki ilk üretici olan Swegon, hiç ara vermeden sürdürdüğü Ar-Ge çalışmaları ile sürekli gelişimi ve yenilikleri pazara sunmaya devam ediyor. Çevreye olan duyarlılığı ve düşük enerji sarfiyatına verdiği önem ile Swegon, çevre dostu ürünler üretiyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Dap Tango Kule görücüye çıktı
  • 07.04.2012 20:19

Dap Tango Kule görücüye çıktı

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Dap Tango Kule’yi tanıttı. Maltepe' ...

Dap Yapı'nın Maltepe bölgesindeki projelerinin helikopter görüntüleri yayında!
  • 11.02.2013 10:18

Dap Yapı'nın Maltepe bölgesindeki projelerinin helikopter görüntüleri yayında!

Dap Yapı imzası taşıyan ve Maltepe'de hayat bulan projelerin son durumunu emlakt ...

DAP projeleri 14 Nisan'a kadar yüzde 25 indirimli!
  • 05.04.2017 09:35

DAP projeleri 14 Nisan'a kadar yüzde 25 indirimli!

DAP Yapı 14 Nisan'a kadar sürecek kampanyasıyla tüm projelerinde yatırımcıya % 2 ...

Dap Yapı, konutta yüzde 25 çadır indirimi başlattı
  • 24.03.2017 07:59

Dap Yapı, konutta yüzde 25 çadır indirimi başlattı

DAP Yapı, yüzde 25 indirim yapacağı tarihi kampanya için Ümraniye'de yer alan Me ...

DAP Yapı projelerinde Halkbank'ın Konut Kredisi Desteği!
  • 30.09.2016 10:12

DAP Yapı projelerinde Halkbank'ın Konut Kredisi Desteği!

DAP Yapı, Dalga Kule, Vazo Kule, Burgu Kule, Tango Kule, Royal Center ve DAP Vad ...

Dap Yapı Vazo Kule'de 36 ay 0 faiz! 179 bin liraya!
  • 02.05.2013 11:13

Dap Yapı Vazo Kule'de 36 ay 0 faiz! 179 bin liraya!

Ofislerin de bulunduğu Dap Vazo Kule'de concierge hizmetleri, back office, 7/24 ...