maritbet girişmaritbet
Schneider Electric’ten hepsi bir arada bina yönetimi!

Schneider Electric’ten hepsi bir arada bina yönetimi!

Schneider Electric yeni iş birimi EcoBusiness ile bina tipine uygun çözümler sunacak

Enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, bina kontrolü, yönetimi, verimliliği ve güvenliği gibi farklı alanlardaki uzmanlıklarını yeni iş kolu olan EcoBusiness'te aynı çatı altında buluşturdu.

Bütünleşik çözümleriyle binalardaki enerji tüketimini azaltan EcoBusiness, entegrasyonu kolay, güvenilir, sürdürülebilir ve işletme maliyetlerini düşüren bir bina yönetimi sunuyor.

Enerji yönetimi alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, enerji verimliliğini ön planda tutarak her türlü bina tipine uygun çözüm senaryoları sunacağı yeni iş kolu EcoBusiness'i tanıttı. Schneider Electric, EcoBusiness ile farklı alanlardaki uzmanlıklarını bir araya getirerek, endüstriyel binalardan veri merkezlerine, ticari binalardan konutlara kadar her segmentteki bina mimarisine özel çözümler geliştiriyor. 

EcoBusiness, kullanıcılara bina kontrolü, yönetimi, verimliliği ve güvenliği konularındaki ihtiyaçlarını tek bir markayla karşılayarak, binaların enerjiyi verimli kullanabildikleri ve yatırım maliyetini uyumlu olmayan sistemlere göre çok daha hızlı çıkarabilen çözümler sunuyor.

Verimli bina çözümleri EcoBusiness ile bir arada 

Bütünleşik çözümleriyle binalardaki enerji tüketimini azaltan EcoBusiness, iş ortaklarına, bina sahiplerine ve işletmecilere büyük kolaylıklar sağlıyor. EcoBusiness çatısı altında yenilenebilir enerji çözümleri, enerji ölçümleme ve kontrol sistemleri, aydınlatma ve bina otomasyonu, kartlı geçiş sistemleri, HVAC kontrolü, hız sürücüleri, yapısal kablolama çözümleri ve adreslenebilir acil aydınlatma sistemleri gibi binaya özel geliştirilen hizmetler yer alıyor.

Schneider Electric Türkiye EcoBusiness İş Kolu Genel Müdür Yardımcısı Özkal Güner, yeni iş koluyla ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Schneider Electric olarak, bina ve tesis kontrollerinde eski yöntemleri bir kenara bırakmanın zamanı geldiğini düşünüyoruz. Verimliliğin ön planda olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Bu anlayışla geliştirdiğimiz yeni iş modelimiz EcoBusiness ile enerjinin verimli kullanıldığı, yenilenebilir enerji kaynaklarının ve birbiriyle uyumlu alt sistemlerin kolaylıkla entegre edilebildiği, güvenli akıllı bina yönetimi çözümlerini pazara tek çatı altında sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Binaya özel çözüm mimarileri içeren EcoBusiness çözümlerimizle aydınlatma otomasyonundan HVAC sistemlerine, kartlı geçiş sistemlerinden enerji izleme ve kontrolüne kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün çözümler sunarak beklentilerin de ötesine geçmeyi hedefliyoruz.”

Kısaca SchneiderElectric hakkında:

100'den fazla ülkede faaliyet gösteren ve enerji yönetimi alanında dünya çapında bir uzman olan SchneiderElectric; lider konumda olduğu Tesisler ve Altyapı, Endüstri ve Makine İmalatçıları, Endüstriyel Binalar, Veri Merkezleri ve Ağlar ile Konut kategorilerinde, çeşitli pazar segmentlerinde entegre çözümler sunmaktadır. Enerjinin güvenli, güvenilir, verimli, üretken ve çevreci bir şekilde kullanılmasına odaklanan şirketin 140.000'den fazla çalışanı; bireylerin ve kurumların enerjilerini en iyi şekilde kullanmalarına aktif bir şekilde yardım etme taahhüdüyle 2012 yılında 24 milyar Euro tutarında satış rakamına ulaşmıştır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Schneider Electric Türkiye İnovasyon Zirvesi tamamlandı!
  • 06.11.2021 10:12

Schneider Electric Türkiye İnovasyon Zirvesi tamamlandı!

Schneider Electric tarafından düzenlenen ve küresel iklim sorunlarının ele alınd ...

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki binalarında Schneider imzası!
  • 09.10.2021 09:17

THY'nin İstanbul Havalimanı'ndaki binalarında Schneider imzası!

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul Havalimanı'ndaki binaları, Schneider Electr ...

Schneider Electric'ten doğayı koruyacak taahhüt!
  • 17.06.2021 09:20

Schneider Electric'ten doğayı koruyacak taahhüt!

Schneider Electric, 2030’a kadar operasyonlarında net sıfır biyoçeşitlilik kaybı ...

Schneider Electric, Mikro Veri Merkezi C Serisini genişletti
  • 31.05.2021 17:25

Schneider Electric, Mikro Veri Merkezi C Serisini genişletti

Schneider Electric, 43U ile birlikte EcoStruxure Mikro Veri Merkezi C Serisinin ...

Schneider, veri merkezlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor
  • 27.05.2021 17:07

Schneider, veri merkezlerinin sürdürülebilirliğine katkı sağlıyor

Schneider Electric, Edge çözümü ile veri merkezlerinin Endüstri 4.0'a geçişlerin ...

Schneider Electric'ten Bursa OSB'ye enerji güvenilirlik desteği!
  • 24.03.2021 16:39

Schneider Electric'ten Bursa OSB'ye enerji güvenilirlik desteği!

Schneider Electric, Bursa OSB'nin 350'den fazla şirkete daha güvenli bir enerji ...