maritbet girişmaritbet
Levent ofis LEED sertifikasını aldı

Levent ofis LEED sertifikasını aldı

Tekfen Emlak Geliştirme Grubu tarafından Levent'te geliştirilen A sınıfı ofis projesi Levent Ofis, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Altın Sertifikası'na değer görüldü.

Mimari ve mühendislik çözümleriyle çevreye duyarlı bir yapı olarak inşa edüen Levent Ofis, Bina Çekirdeği ve Kabuğu kategorisinde Türkiye'de LEED Altın Sertifikası'na sahip ilk ticari ofis binası olan Levent Ofis, düzenlenen törenle sertifikasını teslim aldı.

Törene İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkam Dr. Kadir Topbaş, Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve ÇEDBİK Kurucu Onursal Başkanı A. Nihat Gökyiğit, Tekfen Emlak Geliştirme Grubu Genel Müdürü Ömer Egesel, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi Başkan Yardımcısı RogerPlatt katıldı.

Törende konuşan Tekfen Emlak Geliştirme Grubu Genel Müdürü Ömer Egesel, Türkiye'de LEED Altın Sertifikası'na sahip ilk ticari ofis binası olan binanın inşaat sürecinin tamamlanmasının hemen ardından satıldığını belirterek, "Arakasından binanın yüzde 90'ını kiralandı" dedi.

"Yeşil bina pahalı değildir"

Amerikan Yesll Binalar Konseyi Başkan Yardımcısı Roger Platt, "Yesll bina pahalı değildir. Sadece yüzde 2 İla 3 arasında bir maliyet farkı var" dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Martı Otelleri'ne İngiltere'den ödül
  • 21.09.2011 11:09

Martı Otelleri'ne İngiltere'den ödül

Türkiye'nin ilk resort oteli olan Martı Resort De Luxe ve Martı La Perla otelle ...

Levent ofis LEED sertifikasını aldı
  • 14.09.2011 09:17

Levent ofis LEED sertifikasını aldı

Tekfen Emlak Geliştirme Grubu tarafından Levent'te geliştirilen A sınıfı ofis pr ...

Levent Ofis, Altın Sertifikası'na kavuştu
  • 13.09.2011 15:41

Levent Ofis, Altın Sertifikası'na kavuştu

Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen “Enerji ve Çevre Dostu ...