maritbet girişmaritbet
İş sağlığı önem kazanıyor

İş sağlığı önem kazanıyor

Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Açılıyor

İş sağlığı ve güvenliği konularındaki dünyanın en büyük etkinliği olan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı'nın 19'uncusu, 11 Eylül 2011 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde başlayacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliğinde düzenlenen kongre ve fuar, 30 konuk bakan, 100'ü aşkın ülkeden çok sayıda uzman, sivil toplum ve özel sektör temsilcisini buluşturacak. Kongrede, iş sağlığı ve güvenliğinin geleceğini şekillendirecek oturumlar gerçekleştirilecek. Fuarda ise, iş sağlığı ve güvenliği alanında faaliyet gösteren kuruluşların en yeni ürün ve uygulamaları sergilenecek. Açlış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

İş sağlığı ve güvenliği konularının ele alındığı 19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı, 11 – 15 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek. 30 konuk bakanın katılacağı organizasyonda, 100'ü aşkın ülkeden uluslararası otoriteler, devlet adamları ve ilgili sektör temsilcileri biraraya gelerek, iş sağlığı ve güvenliğinin geleceğini masaya yatıracaklar. Açılış törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın ev sahipliği, Uluslararası Çalışma Örgütü ve Uluslararası Sosyal Güvenlik Kuruluşları Birliği'nin işbirliğiyle Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan kongrede, 3 ana oturum, 6 teknik oturum, 31 sempozyum, poster sunumları, uluslararası film ve multimedya festivali ile teknik ve sosyal turlara yer verilecek. Çalışma Bakanları Zirvesi'nde üç yıl önce yapılan zirvede imzalanan Seul Deklarasyonu'nu destekleyen İstanbul Deklerasyonu imzalanacak. İş sağlığı ve güvenliği alanında faaliyet gösteren kuruluşların en yeni ürün ve uygulamalarının sergileneceği fuara ise 17'si yabancı yaklaşık 120 firma katılacak. Fuar kapsamında çarpıcı etkinlikler de gerçekleştirilecek.

İnternet üzerinden ücretsiz davetiye

Kongreye paralel olarak gerçekleştirilecek fuarda ise katılımcılar, iş sağlığı ve güvenliği konularındaki ürün, malzeme ve hizmetleri sergileme fırsatı bulacak. Fuar, sektördeki tüm yenilikleri takip etmek için önemli bir fırsat sunacak. Fuara katılmak isteyenler, www.exhibitionsafety2011turkey.org adresinden ücretsiz davetiye alabilirler.

Herkes için bulunmaz bir fırsat

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, son yıllarda çok sayıda uluslararası   organizasyona ev sahipliği yapan İstanbul'un yine çok önemli bir buluşmaya sahne olacağını belirterek, “İş sağlığı ve güvenliği alanlarındaki uzman isimlerin yanı sıra, çok sayıda bakan ve devlet adamının katılacağı bu kongre ve fuar, hem ülkemiz hem dünyamız için çok önemli bir fırsat olacaktır. 19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı'nın, bütün katılımcı ülkeler için çok daha iyi hedefler ortaya koyacağına inanıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bölünmüş yollarda 30 bin kilometreye ulaşıldı
  • 30.01.2026 19:24

Bölünmüş yollarda 30 bin kilometreye ulaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “30 Bin Kilometre Bölünmüş Yol Töreni’nde, “ ...

Yurtdışında proje yapan Türk müteahhitler ödüllendirildi
  • 28.01.2026 11:10

Yurtdışında proje yapan Türk müteahhitler ödüllendirildi

Türk müteahhitlik ve müşavirlik sektörünü tüm dünyada başarıyla temsil eden firm ...

455 bininci konutun anahtarı teslim edildi
  • 29.12.2025 10:04

455 bininci konutun anahtarı teslim edildi

Deprem bölgesinde yürütülen asrın inşa seferberliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip E ...

“Ev Sahibi Türkiye” reklam filmi yayında!
  • 24.10.2025 15:54

“Ev Sahibi Türkiye” reklam filmi yayında!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erd ...

500 bin sosyal konut ile ev sahibi Türkiye!
  • 24.10.2025 15:27

500 bin sosyal konut ile ev sahibi Türkiye!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erd ...

81 ilde 500 bin sosyal konut yapılacak
  • 30.09.2025 10:21

81 ilde 500 bin sosyal konut yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Yüzyılın Konut Projesi’ kapsamında 81 ilde ...