maritbet girişmaritbet
Erkanlı Grup İstanbul’da yeni projelere hazırlanıyor!

Erkanlı Grup İstanbul’da yeni projelere hazırlanıyor!

Gayrimenkul geliştirmeye Ankara'dan start veren Erkanlı Yapı, İstanbul'a yelken açtı. Şirket, Kartal'da dönüşüm projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Farklı sektörlerde faaliyet gösteren Erkanlı Yapı inşaatta hedef büyüttü. Erkanlı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, İstanbul'un kendileri için hep ilgi odağı olduğunu belirterek bu yılın sonunda en geç 2013'te İstanbul'da bir proje gerçekleştireceklerini söyledi. Erkanlı, İstanbul Kartal'da sahile 600 metre mesafede 176 dairelik bir site ile kentsel dönüşüm için ön anlaşma imzaladıklarını kaydetti. 2,5 emsal imar hakkına sahip eski sitenin yerine 400 ile 450 civarında yeni daire inşa edilecek. Sitede açık ve kapalı havuzun yanı sıra yürüyüş yolları ve spor alanları da bulunacak.

Hüseyin Erkanlı, 200 dairelik başka sitelerle de görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Kentsel dönüşüme odaklandıklarını belirten Erkanlı, İstanbul'da Kartal, Maltepe ve Kadıköy hattı ile Eyüp'teki kentsel dönüşüm alanlarıyla ilgilendiklerini kaydetti.

Ankara'da Monza Rezidans isimli 600 konutluk proje geliştiren şirket, Monza'ya yakın 85 dönümlük bir arsada ise ofis inşa edecek. Burada da farklı bir mimari yapı gerçekleştireceklerini belirten Hüseyin Erkanlı, ofis çalışanlarının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek sosyal donatıların da projede yer alacağını söyledi.

Erkanlı Grup'un Çankaya'ya 10 km mesafedeki İncek Ted kolejli yanındaki 65 bin metrekare arazi üzerine ilk etabı 108 daire olan göl manzaralı yüksek standartlı rezidans projesi ise hızla yükseliyor. Toplamda diğer etapları ile 600 daireyi bulacak proje Bünyamin Dermanın tarafından tasarlandı.

Proje 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'lerden oluşan konutlar bulunuyor. Sitenin enerjisi ile rüzgardan sağlanacak. Bina tüm ortak alanların elektriğini rüzgar enerjisinden elde edecek. Hüseyin Erkanlı, "Rüzgar ile üretilen enerji en verimli şekilde kullanılacak. Yeşil ise ön planda tutulacak. Proje kat bahçeleri ile tam bir ekolojik bina olarak işlev görecek" bilgisini verdi. Ev fiyatlarının ise 1+1'lerde 176 bin liradan başladığı belirtildi.

Kentsel dönüşüme giren binalar arasından geçen yolların birleşerek tek parsel içinde kaldığına dikkat çeken Erkanlı, bunun yatırımcılar için iyi bir avantaj sağladığını söyledi. Zemin emniyetinin önemine de dikkat çeken Erkanlı, "İhtiyaç olmasa bile fore kazık çakacağız" dedi.

İnşaat dışında madencilik ve fabrika atığı dönüşümü sektörlerinde faaliyet gösteren Erkanlı Şirketler Grubu, Gebze'de 250 fabrikaya atık dönüşüm hizmeti veren tesise sahip. "Dönüşüm bizim işimiz" diyen Hüseyin Erkanlı, atık dönüşümünde önde gelen bir şirket olarak şimdi de inşaat firmasıyla evleri dönüştüreceklerini söyledi.

Reidin.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erkanlı Grup İstanbul’da yeni projelere hazırlanıyor!
  • 30.10.2012 13:51

Erkanlı Grup İstanbul’da yeni projelere hazırlanıyor!

Gayrimenkul geliştirmeye Ankara'dan start veren Erkanlı Yapı, İstanbul'a yelken ...

Erkanlı Grup Ankara projesi dikkat çekiyor!
  • 28.05.2012 12:35

Erkanlı Grup Ankara projesi dikkat çekiyor!

Erkanlı Şirketler Grubu, Çankaya’ya 10 km mesafedeki İncek Ted Koleji yanında gö ...