maritbet girişmaritbet
Erkanlı Grup Ankara projesi dikkat çekiyor!

Erkanlı Grup Ankara projesi dikkat çekiyor!

Erkanlı Şirketler Grubu, Çankaya’ya 10 km mesafedeki İncek Ted Koleji yanında göl manzaralı ve yüksek standartlı residance inşa ediyor.

Erkanlı Şirketler Grubu, Çankaya'ya 10 km mesafedeki İncek Ted Koleji yanındaki 65 dönümlük arazi üzerine ilk etabı 115 daire olan göl manzaralı yüksek standartlı residance inşaa ediyor. Toplamda diğer etapları ile 600 daireyi bulacak proje İstanbul'un ünlü mimarlarından Bünyamin Derman tarafından tasarlanarak Ankara'nın ihtiyaç duyduğu markalı proje olarak hayata geçiyor. Erkanlı Şirketler Grubu, yüksek standartları, ulaşılabilir rakamlarda tüketicilerine sunuyor.

Lokasyonu ile Ankara'nın yeni merkezi olacak bölgede birçok proje hayatta geçiyor. Çankaya merkezin hemen yanı başındaki alan,  bağlantı yolları ile Ankara'nın birçok yaşam merkezlerine kısa mesafe. Bir diğer özelliği mevcut üniversite ve okullara çok yakın olması. Aynı zamanda bölgede inşaatı devam eden yeni üniversitelerde kısa sürede hayata geçecek.

Mimarisi ile fark yaratacak proje 1+1 ve 2+1'ler 3+1 ve 4+1 lerden oluşuyor. Sosyal tesisleri ile çok fonksiyonlu yapı olarak tasarlanıyor. En önemli özelliği Ankara'nın ilk rüzgârdan kendi enerjisini üreten binası olması. Bina tüm ortak alanların elektriğini rüzgar enerjisinden elde edecek, ürettiği enerjiyi en verimli şekilde kullanacak ve aynı zamanda yeşili ön planda tutuğu kat bahçeleri ile tam bir ekolojik bina olarak işlev görecek.

Bu tip yüksek standartlı konutları alan kişilerin en tedirgin olduğu konu, yüksek aidat ödeme yargısı bu proje ile yok olacak. Enerjisini kendi üreten bina olması ve enerji verimliliği yüksek malzeme kullanım ile aidat minimum seviyelere inmekte.

Projede fiyatlar inşaat süresinde etap etap artacak ve yatırımcıya proje bitiminde minimum %65 kazanç getirecek. Yüksek standartların ulaşılabilir olduğu ve insanlarımızın bunu hak ettiğine inanıyoruz.

Nitelikli ve özel projelerle adından söz ettiren Erkanlı Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı, Rıza Hüseyin Erkanlı, inşaat yatırımlarının yanı sıra Çevre ve Madencilik sektöründeki yatırımları ile Türkiye'nin önemli ve fark yaratan grupları arasında yer alıyor.

www.erkanli.com.tr

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti
  • 06.04.2018 10:37

Univa Öğrenci Evi Kampüsü, yabancı yatırımcıyı cezbetti

Erkanlı Grup’un AssetCampus işbirliğiyle Sakarya’da hayata geçirdiği Univa Öğren ...

Univa'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla!
  • 09.11.2017 15:21

Univa'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sakarya'da hayata geçirilen Univa Öğrenci Evi Kampüsü'nde ikinci etap satışları ...

Erkanlı Grup kazandıran yatırımı Türkiye'ye taşıdı!
  • 20.12.2016 09:20

Erkanlı Grup kazandıran yatırımı Türkiye'ye taşıdı!

Erkanlı Grup, Amerika ve İngiltere'de yatırımcıya yüksek kazanç getiren öğrenci ...

Erkanlı Grup, öğrenci yurtlarına odaklandı!
  • 12.10.2016 09:20

Erkanlı Grup, öğrenci yurtlarına odaklandı!

Erkanlı Grup, yurtiçi ve yurtdışında öğrenci evleri hayata geçirecek. ...

Erkanlı Grup’tan gayrimenkulde bir ilk: Öğrenci Evleri
  • 16.10.2015 13:14

Erkanlı Grup’tan gayrimenkulde bir ilk: Öğrenci Evleri

Erkanlı Grup, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Sakarya’da Univa Student Resi ...