maritbet girişmaritbet
Emre Balaban’dan gayrimenkulde etkili medya planlama eğitimi!

Emre Balaban’dan gayrimenkulde etkili medya planlama eğitimi!

Sektörün tecrübeli ismi Emre Balaban’ın eğitmenliğinde ‘Gayrimenkulde Etkili Reklam için Profesyonel Medya Planlaması’ konulu workshop düzenleniyor

12-13 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek atölye çalışmasında öncelikle “mesaj oluşturma”, “tüketici iç görüleri” ve “görselleştirme” konularında güncel deneyimlerini paylaşacak olan Balaban, bu mesajların geniş kitlelere yayılması konusunda tercih edilmesi gereken mecralar ve bu mecraların teknik kullanımları hakkında bir eğitim verecek. Özellikle hedef kitle seçimi, tüketici alışkanlıkları ve davranışlarının inceleneceği bu çalışmada, katılımcıların karşılaştığı problemler ve alternatif medya planlama önerileri de yer alacak. Profesyonel medya ajanslarıyla çalışma şekilleri ve talep edilmesi gereken hizmetlerin de detaylı şekilde ele alınacağı Workshop'ta televizyondan gazeteye geleneksel mecralar ile çağın en etkili iletişim silahı Internet üzerinden yapılması gereken medya uygulamaları ele alınacak.

2012 ve 2014 yılları arasında Satış Küpü Danışmanlık firmasında Yönetici Ortak olarak çalışan Emre Balaban, gayrimenkul sektörüne danışmanlık vermeye başlamadan önce ise Ukra İnşaat'ta Pazarlama Direktörü, İnşaat – Turizm ve Enerji sektöründe faaliyet gösteren Ağaoğlu Şirketler Grubunda Pazarlama Yönetmeni, Dumankaya İnşaat'ta Reklam ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak çalışmıştır. 1996 – 2004 yılları arasında reklam, prodüksiyon ve organizasyon alanlarında yöneticilik yapmıştı.

Sektör profesyonelleri bu çalışmayla beraber, her geçen gün daralan gayrimenkul sektörü iletişimi alanında ayrışan, satan reklam oluşturulması, bu çalışmaların efektif olarak hedef kitleyle buluşmasını sağlamanın yolları ve optimum medya bütçesi nasıl oluşturulur sorularına yanıt bulabilecekler. Bu çalışmada yer almak isteyen sektör profesyonelleri kontenjan hakkında www.satiskupu.com web sayfasından detaylı bilgiye sahip olabilirler.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emre Balaban’dan gayrimenkulde etkili medya planlama eğitimi!
  • 20.06.2014 10:31

Emre Balaban’dan gayrimenkulde etkili medya planlama eğitimi!

Sektörün tecrübeli ismi Emre Balaban’ın eğitmenliğinde ‘Gayrimenkulde Etkili Rek ...

Satış Küpü Danışmanlık, emlak sektörüne sertifikalı pazarlama eğitimi verecek!
  • 13.06.2013 15:37

Satış Küpü Danışmanlık, emlak sektörüne sertifikalı pazarlama eğitimi verecek!

Satış Küpü Danışmanlık ve Okan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi-OKSEM, gayrim ...

Emre Balaban, marka danışmanlığında portföyüne  yeni firmalar ekliyor!
  • 18.09.2012 16:46

Emre Balaban, marka danışmanlığında portföyüne yeni firmalar ekliyor!

Sektörün önde gelen isimlerinden Emre Balaban, marka danışmanlığında hızla büyüy ...