maritbet girişmaritbet
Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul otel müdürü atamalarını açıkladı

Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul otel müdürü atamalarını açıkladı

Daniele Fabbri Conrad Istanbul’un, Andre Borg ise Hilton Istanbul’unotel müdürü olarak atandı

Hilton Worldwide Otelleri'nin Türkiye'deki en önemli temsilcileri arasında yer alan Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul, yeni otel müdürü atamalarını açıkladı. Son olarak Hilton Florence Metropole'de otel müdürü olarak görev yapan Daniele Fabbri, sektördeki 19 yıllık tecrübesini Conrad Istanbul'a aktaracak. Andre Borg ise 19 yıllık tecrübesiyle Athenee Palace Hilton Bucharest otelindeki Operasyon Direktörlüğü görevinin ardından Hilton Istanbul'un otel müdürü olarak görev yapacak. Hilton Worldwide Türkiye Üst Sınıf Oteller Ülke Müdürü Armin Zerunyan, atamalara ilişkin yaptığı açıklamada ‘'Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul'a yeni atanan müdürlerimizin, bu iki önemli otelimizin yönetimini üstlenmelerinden ve aramıza katılmış olmalarından çok memnunum.  Andre Borg ve Daniele Fabbri'nin, uluslararası pazarlarda ve şirketimizdeki kariyerleri süresince edindikleri geniş tecrübe ve profesyonel birikim sayesinde şehrimizin turizm ve konaklama sektörüne önemli hizmetlerde bulunacaklarına inanıyor, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. Bugüne dek Floransa, Venedik, Londra ve  Roma gibi Avrupa'nın farklı şehirlerinde üst düzey görevler üstlenen Daniele Fabbri, kalite odaklı hizmet anlayışını Conrad Istanbul'da sürdürecek. 

Fabbri, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, “Kültürlerin, kıtaların buluştuğu İstanbul'da; Conrad Istanbul gibi lüks ve kalite eşiğini belirleyen bir otelin başına geçmekten büyük memnuniyet duyuyorum. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sunduğumuz hizmeti daha da geliştirmek için çaba sarf edeceğiz. 2014 yılı Conrad Istanbul için özel bir öneme sahip. Otelimizin tamamen yenileneceği heyecanlı bir sene bizleri bekliyor” dedi.

Hilton Istanbul'un Otel Müdürlüğü'ne atanan Andre Borg ise, “Hem Hilton Worldwide hem de Türkiye için ayrı bir öneme sahip olan Hilton Istanbul, tarihi değeri ve yerel kültüre sunduğu katkı ile çok özel bir otel. Sürekli olarak artan çekiciliği ile şehrin turizm simgelerinden biri haline gelen Hilton Istanbul'da görev yapacak olmamdan dolayı çok mutluyum” şeklinde konuştu. Kariyeri boyunca Birleşik Arap Emirlikleri, Romanya ve Malta'nın da aralarında bulunduğu çeşitli ülkelerde, önde gelen otel zincirlerinde görev yapan Borg, sözlerini “Hilton Istanbul'da üstlendiğim görev sayesinde İstanbul'un ve Türkiye'nin turizmine daha fazla katkı sunma imkanını bulacağım için heyecan duyuyorum” diyerek noktaladı. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul otel müdürü atamalarını açıkladı
  • 19.02.2014 13:26

Conrad İstanbul ve Hilton İstanbul otel müdürü atamalarını açıkladı

Daniele Fabbri Conrad Istanbul’un, Andre Borg ise Hilton Istanbul’unotel müdürü ...

Hilton Worldwide 10 bin oda barajını aşan ilk otel oldu!
  • 30.05.2013 13:21

Hilton Worldwide 10 bin oda barajını aşan ilk otel oldu!

Dünyanın en büyük otel işletmecilerinden Hilton Worldwide, Türkiye portföyüne üç ...

Türkiye’de dört yeni otel için anlaştı
  • 08.02.2012 14:56

Türkiye’de dört yeni otel için anlaştı

Hilton Worldwide, stratejik bir pazar olarak konumlandığı Türkiye’deki yatırım p ...