maritbet girişmaritbet
BIM semineri ile binalarda sürdürülebilirlik ele alınacak

BIM semineri ile binalarda sürdürülebilirlik ele alınacak

Şimdi BIM ile Koordinasyon Zamanı” başlığı altında, 10 Haziran'da seminer düzenleniyor

Dünya'da “Building Information Modeling” olarak bilinen, bir binanın kavramsal tasarım aşamasından, inşaat öncesi, esnası ve sonrası işlemlerinin tümünü kapsayan aşamalarının en doğru şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlayan Autodesk sistemi BIM, Türkiye'de de “Yapı Bilgi Modellemesi” adıyla ilgi görüyor. Autodesk'in “Yapı Bilgi Modellemesi” sistemine ait detayları ve uygulamaları aktardığı BIM semineri ise bu yıl Türkiye'de de gerçekleşiyor.

Katılımcılara ilk elden deneyim paylaşımı ve bilgi alışverişi imkânı sunacak olan etkinlik “Şimdi BIM ile Koordinasyon Zamanı” başlığı altında, 10 Haziran'da gerçekleşecek. 

Alanının farklı dallarında çalışan önemli profesyonelleri , Prof. Dr. Salih Ofluoğlu Ali Hızıroğlu, Emanuel di Giacomo, Erdinç Çiftçi, Seher Ergül, Seyit Kaplan'ın da  BIM uygulamalarındaki deneyimlerini paylaşacağı seminer, Autodesk Türkiye Ülke  Müdürü Taylan Dedeoğlu'nun da katılımıyla İstanbul'da gerçekleşecek. Türkiye'de, mimarlık ve inşaat alanında verimliliğin ve sürdürülebilirliğin önemini vurgulayacak BIM semineri, konuşmacıların farklı fonksiyonlardaki BIM deneyimlerini aktaracağı bir platform oluşturarak, katılımcıların profesyonel iş yaşamlarına katkı sağlayabilmeyi hedefliyor. “Yapı Bilgi Modellemesi” sisteminin kullanıldığı binalara ait başarı hikâyelerine de ev sahipliği yapacak etkinliğin çok sayıda mimar, mühendis ve inşaat firma yöneticisini bir araya getirmesi bekleniyor.  

Program bilgileri:

Konu : BIM semineri 
Yer     : Yapı Endüstri Merkezi (YEM) Fulya
Tarih   : 10 Haziran 2014 
Saat    : 08.30-13.15 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

BIM semineri ile binalarda sürdürülebilirlik ele alınacak
  • 28.05.2014 15:49

BIM semineri ile binalarda sürdürülebilirlik ele alınacak

Şimdi BIM ile Koordinasyon Zamanı” başlığı altında, 10 Haziran'da seminer düzenl ...