maritbet girişmaritbet
Bilici Termal Hollanda’da yapılan Sivaslılar Gecesi’ne katıldı

Bilici Termal Hollanda’da yapılan Sivaslılar Gecesi’ne katıldı

Bilici Termal Hollanda’da düzenlenen Sivaslılar Gecesi’nde Sivas’ı tanıttı

DEİK/DTİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, AP seçimlerinde Hollanda'dan milletvekili adayı olan politikacılar Kaya Turan Koçak ve Ali Osman Biçen, Bilici Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Bilici, Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTİAD) Başkanı ve Bilici Termal ortağı Hikmet Gürcüoğlu, Avrupa Sivaslılar Birliği (AS-BİR) Başkanı Ekrem Taştan, AS-BİR Hollanda Başkanı Göksel Soyugüzel, Hollanda Rizeliler Vakfı Başkanı Kamil Kopuz, işadamları, sanatçılar Ali İbicek, Hülya Bakır ve Regaib Tütüncü ile Sivaslı vatandaşlar katıldığı gecede Sivas  yönleriyle tanıtıldı. Bilici Termal tarafından düzenlenen gecede görüşlerini dile getiren Hollanda Türk İşadamları Derneği (HOTİAD) Başkanı ve Bilici Termal ortağı Hikmet Gürcüoğlu, “Sivaslılar olarak doğduğumuz yerin kültürünü yaşadığımız ülkede tanıtımını yapmak, nesiller arasındaki iletişimi pekiştirmek amacıyla ‘Sivaslılar Gecesi' organize ettik. Kısa bir süre içerisinde organize ettiğimiz programa katılımın fazla olması bizleri sevindirdi. Sivas hak ettiği değerine kavuşmalı, daha fazla yatırımlar yapılmalı. Bu anlamda Bilici Termal'in Sivas ve bölgeye kazandırılması adına yurtdışında tanıtımını yapıyoruz. Hollanda'da iş yapan girişimcilerimize bu projeyi tanıtmayı amaçladık. Hollanda'da Altın Emlak ile birlikte Bilici Termal'in tanıtım çalışmalarını yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Bu proje Sivas'ı yenileyecek

Bilici Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Bilici, “Sivas termal bölgedir. Son 15 yıldır atıl vaziyetteydi. Bizler burayı 5 yıldızlı tatil köyü projesiyle Sivas ve Türk toplumuna kazandırmak istiyoruz. Tatil Sivaslının da hakkıdır, anlayışıyla bu projeye evet dedik. Bugün bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşerilerimize ve Almanya'dan gelen ASBİR yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Sivas' ın ilk Residance projesini hayata geçiren firmamız, Bahçekent villalarıyla da Sivas'ın ilk akıllı sistem konseptine imza atmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Türkiye'nin ilk ekolojik jeotermal devre mülk ve tatil köyü projemiz ile gururluyuz. Sivas'ımıza büyük projeler kazandırmaya devam edeceğiz.” dedi. DEİK/DTİK Avrupa Bölge Komitesi Başkanı Turgut Torunoğulları, “Bilici Termal'i yerinde görme imkanım oldu, gayet güzel bir proje. İnşaattan anladığım için projeyi çok beğendim. Bana göre bu proje, Sivas'ın kaderini değiştirecek bir proje. Sebebi, bundan sonra benzer proje yapacaklar daha iyisini yapmak zorunda kalacaklar. Sivaslıların veya imkanı olanların bu projeye sahip çıkmalarını öneriyorum. Bu proje bana göre Sivas'ı yenileyecek.” açıklamasında bulundu.

ASBİR Başkanı Ekrem Taştan ise şunları söyledi: “Bugün buraya Sivaslılar gecesine geldik. ASBİR olarak Almanya'nın 9 eyaletinde ve Avrupa'nın 6 ülkesinde teşkilatlanmış durumdayız. 10 yılı aşkın süredir aktifiz. Sivas'a yönelik birçok projeye imza attık. Bugün gerçekleşen kültür ve tanıtım gecesi bizlerin bir araya gelmesine ve hemşerilerimizle buluşmaya vesile oldu.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bilici Termal Hollanda’da yapılan Sivaslılar Gecesi’ne katıldı
  • 01.07.2014 11:22

Bilici Termal Hollanda’da yapılan Sivaslılar Gecesi’ne katıldı

Bilici Termal Hollanda’da düzenlenen Sivaslılar Gecesi’nde Sivas’ı tanıttı ...

80 milyon dolar yatırdı, 5 bin liradan satıyor!
  • 28.06.2014 10:46

80 milyon dolar yatırdı, 5 bin liradan satıyor!

Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü'nde fiyatlar 5 bin liradan başlıyor ...

Sivas Bilici Termal'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor!
  • 24.06.2014 13:59

Sivas Bilici Termal'de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor!

80 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olan proje Siv Yapı imzası taşıyor ...

Bilici Termal’de 4 bin 990 liradan başlayan fiyatlarla
  • 05.06.2014 12:44

Bilici Termal’de 4 bin 990 liradan başlayan fiyatlarla

Siv Yapı tarafından Sivas’ta inşa edilen Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü i ...