maritbet girişmaritbet
Beykoz- Riva bölgesi sektörün yeni gözbebeği

Beykoz- Riva bölgesi sektörün yeni gözbebeği

Yeşil alanlarıyla dikkat çeken Beykoz- Riva aksı gayrimenkul yatırımlarında yeni merkez oldu

İstanbul'un en yeşil ilçeleri arasında yer alan Beykoz tarihi ve coğrafyasıyla da dikkat çekiyor. Milattan Önce 700'lü yıllara dayanan tarihçesi ve yaz aylarında Akdeniz sıcaklığına benzer iklimiyle Beykoz eşsiz bir doğal orman örtüsüyle kaplı. İlk etapta 120 milyon yolcu kapasiteli olarak düşünülen Arnavutköy-Göktürk-Çatalca yollarının birleştiği kavşakta yer alan 3. Havalimanı Projesi gibi yatırımların bölgeye büyük değer katıyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun geçeceği ana güzergah belirlenmiş olup, söz konusu güzergah dahilinde, Anadolu yakasında yer alan ilk otoban çıkışı Beykoz'da, 2. otoban çıkışı ise Riva'da olmak üzere tasarlandı. Yeni arsa alımlarının dikkat çektiği bölgede villa tipindeki konutların metrekare satış fiyatı ortalama 1500 ile 2 bin 200 dolar arasında değişiyor.

Beykoz Konut Projeleri

Antriva

Ant Yapı imzası taşıyan ve villa tipinde tasarlanan proje 100 bin metrekare alana kuruldu. 323 metrekare ile 574 metrekare arasında değişen villaların yer aldığı projede Riva Deresi'ne açılıp suyun tadını çıkarma fırsatı sunuluyor.

Kidstown Riva

40 bin 500 metrekare alanda inşa edilen ve 136 konuttan meydana gelen proje Eyfel Yapı imzası taşıyor. Daire ve villa konseptiyle inşa edilen ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çeken projede 2.7 metrelik tavan yüksekliğiyle ferah bir yaşam alanı sunuluyor.

Beykonak Evleri

EA İnşaat'ın lüks projesi 14 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Yatırım değeri 110 milyon dolar olan proje Boğaz manzaralı konutlardan meydana geliyor. Bahçe dubleksi, ara kat ve çatı dubleksi konutlara sahip olan Beykonak, Otağtepe aksında hayat buluyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beykoz- Riva bölgesi sektörün yeni gözbebeği
  • 01.04.2014 11:31

Beykoz- Riva bölgesi sektörün yeni gözbebeği

Yeşil alanlarıyla dikkat çeken Beykoz- Riva aksı gayrimenkul yatırımlarında yeni ...

Beykonak Evleri satılık konut! 2+1 daire 900 bin dolar!
  • 09.08.2013 08:14

Beykonak Evleri satılık konut! 2+1 daire 900 bin dolar!

EA İnşaat tarafından Beykoz Otağtepe bölgesinde hayata geçirilen Beykonak Evleri ...

METAR GRUP'TAN YENİ PROJE
  • 24.10.2011 17:22

METAR GRUP'TAN YENİ PROJE

Yoğun ilgiyle dairelerin tamamına yakınının satıldığı Çınar Olimpia Park Evleri' ...