maritbet girişmaritbet
Besler, inşaat sektöründe markalaşmayı planlıyor

Besler, inşaat sektöründe markalaşmayı planlıyor

Malatya'da 1981 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Besler Anonim Şirketi, inşaat sektörüne kısa bir süre önce dahil olmasına karşın markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor

Besler Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Duyar, inşanların doğayla birlikte rahat yaşaması için projeler ürettiklerini, yaşamı kolaylaştıran konutlar tasarladıklarını belirtti. Duyar "'İcatları doğuran ihtiyaçlardır5 deyimiyle faaliyetlerimizi sürdürürken; olanı değil olması gerekeni bulmak için çalışıyoruz. Ar- Ge departmanımızla şirketimizin dönemin önde gelen, geleceğe güven veren markası olması yolunda projeler üreterek markamızı güçlendiriyoruz" diye konuştu. Geçtiğimiz yılın şirketleri için oldukça iyi geçtiğini söyleyen Duyar, "İnşaat sektörüne adım atmamızın ardından kısa bir süre geçti. Ancak tüm bunlara karşın ilk aşamada Malatya'da inşaat sektörünün ağırlıklı olduğu Fahri Kayahan bölgesinde 224 dairelik bir projeye başladık. Projeyi sürdürürken dürüst, kaliteli, hizmet odaklı çalışma prensibiyle müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. İnşaat sektöründe marka olma yolunda kararlı adımlarla ilerliyoruz" açıklamasını yaptı. 

"Teknoloji ile kaliteyi birleştirerek daha konforlu konutlar tasarlıyoruz" ifadelerini kullanan Duyar, "Projelerimizde kaliteden asla taviz vermiyoruz. Çünkü her şeyden önemlisi insan hayatıdır. Bunun farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefimiz sunduğumuz kaliteli projelere geleceğe adımızı bir marka olarak taşımak" dedi. 
Nida Yangözgül/Dünya Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Besler, inşaat sektöründe markalaşmayı planlıyor
  • 17.01.2014 12:03

Besler, inşaat sektöründe markalaşmayı planlıyor

Malatya'da 1981 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Besler Anonim Şirketi, ...