maritbet girişmaritbet
Alişan: Evimde İbranice yazılar çıkıyor!

Alişan: Evimde İbranice yazılar çıkıyor!

‘Altüst Muhabbetler’ adlı programda konuşan şarkıcı Alişan ‘Ne zaman mutlu olsam duvarda yazılar çıkıyor ve bu ancak deterjanlı su ile silinebiliyor’ dedi.

Şarkıcı Alişan evinin salona açılan kapısının duvarında kendi kendine İbranice yazılar çıktığını söyledi.

Yakın arkadaşı Demet Akalın'la beraber konuk olduğu “Altüst Muhabbetler” isimli programda yaşadığı tüyler ürpertici olayı anlatan Alişan, kendisine büyü yapıldığını iddia etti ve şöyle konuştu:

“Ne zaman mutlu olsam duvarda yazılar çıkıyor ve bu yazılar ancak deterjanlı su ile silinebiliyor. Başta küçük yeğenimin kalemle yaptığını sandık ama bunun böyle olmadığı ortaya çıktı. Çünkü yazılar tekrar tekrar çıkmaya başladı. Bunu bir bilene sordum. Yazıların karışık yazıldığı için özel bir anlamının olmadığını ancak İbranice olduğu söyledi.

Bana evden taşınmamı söyleyenler de var ama bunun bir anlamı yok. Çünkü benimle ilgili olan bir şey bu... Başka yere de gitsem aynı şey olacak. Yazıların fotoğrafını çektim ve Demet Akalın'a da gönderdim. Bu yazılar sadece ben mutluyken çıkıyor ve çoğalmaya başlıyor. Bu işlemi yapanlar beni televizyonda mutlu gördüklerinde rahatsız olup bunu tekrarlıyormuş. Yazıların çıkmaya başladığını görünce hemen Kur'an okuyorum. Geçenlerde yazıların önünde Yasin okumaya başladım. İnsanın sinirleri bozuluyor. Duvarı yıkasın geliyor.”

Demet Akalın da yazılara tanık olduğunu söyledi ve “Alişan yazıların fotoğrafını çekip bana da gönderdi. Ben de bana da bulaşır diyerek hemen korkup sildim. Bence büyüye inanmak da gerçekleşmesini daha çok sağlıyor” yorumunu yaptı.

Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

CaddeYıldız Mobilya, ev modasında yeni trendleri belirledi
  • 29.03.2022 10:49

CaddeYıldız Mobilya, ev modasında yeni trendleri belirledi

CaddeYıldız Mobilya, bir hafta boyunca devam edecek lansmanda ziyaretçiler için ...

CaddeYıldız Mobilya'nın Oasis AVM mağazasını Alişan açtı!
  • 27.03.2022 08:46

CaddeYıldız Mobilya'nın Oasis AVM mağazasını Alişan açtı!

Ünlüler dünyasının gözde çifti Alişan ve Buse Varol, CaddeYıldız Mobilya Oasis C ...

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!
  • 06.01.2022 12:42

Çetmen Mobilya'nın yeni marka yüzü Demet Akalın oldu!

Mobilya sektöründe 60. yıla girecek olan Çetmen’in yeni marka yüzü Demet Akalın ...