maritbet girişmaritbet
Ali Ağaoğlu, Sultan Kösen’e kendi boyutlarında ev yapma sözü verdi!

Ali Ağaoğlu, Sultan Kösen’e kendi boyutlarında ev yapma sözü verdi!

Dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Kösen, ''Ali Ağaoğlu, banyosu, kapıları, odaları boyuma göre olan, rahatça yaşayabileceğim bir ev için bana söz verdi'' dedi

 

Dünyanın en uzun boylu adamı Sultan Kösen, ''Ali Ağaoğlu, banyosu, kapıları, odaları boyuma göre olan, rahatça yaşayabileceğim bir ev için bana söz verdi'' dedi.

2 metre 51 santimetre ile dünyanın en uzun boylu adamı unvanını koruyan Sultan Kösen'in en büyük hayali evlenip, rahatça hareket edebileceği boyuna uygun bir evde yaşamını sürdürmek. Kösen, iş adamı Ali Ağaoğlu'nun kendisine verdiği ev sözünü tutmasını bekliyor.

 Mardin'in Derik ilçesine bağlı Dede köyünde yaşayan 5 çocuklu Kösen ailesinin ikinci oğlu olarak dünyaya gelen 30 yaşındaki Sultan Kösen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dünyanın en uzun adamı unvanını aldıktan sonra bir çok kurum ve kişinin, kendisine çeşitli sözler verdiğini, ancak bunların çoğunun yerine getirilmediğini, bu duruma çok üzüldüğünü söyledi. Kösen, şöyle konuştu:

''Bugüne kadar milyonlarca söz verildi ama ne yazık ki birçok söz yerine getirilmedi. Birkaç ay önce bir televizyon programında iş adamı Ali Ağaoğlu, bana Mardin'de bir ev sözü verdi. Kendi ebatlarıma, kendi boyutlarıma uygun bir evde yaşamak istiyorum. Ali Ağaoğlu, banyosu, kapıları, odaları boyuma göre olan, rahatça yaşayabileceğim bir ev için bana söz verdi. İnşallah yapar. Ben de bu söz nedeniyle Mardin Valisi Turhan Ayvaz'ı ziyaret ettim. Bu konuyu orada dile getirdim. 'Bizim vakıf arsalarımız var. Eğer Ali Ağaoğlu gelip Mardin'de sana bir ev yapacaksa ben de sana arsayı tahsis ederim' dedi. Her şey Ali Ağaoğlu'na kalmış. Evde en büyük sıkıntım, kapılardan geçmekte çok zorlanıyorum. Geçerken iki büklüm oluyorum. Muhakkak günde 5-6 kez kafamı kapılara vuruyorum. Banyolarda rahat duş alamıyorum. Büyük sıkıntılar yaşıyorum.''

Yurt dışından evlenme teklifleri aldığını, ancak Türkiye'den biriyle evlenmek istediğini dile getiren Kösen ''Evlenmek, yuva kurmak herkes gibi benim de doğal hakkım. Huyu huyuma suyu suyuma olsun. Boyu 1,5 metre de olsa 2,5 metre de olsa evlenirim'' dedi.

Şengül Oymak-Serkan Yücel Aydın/AA

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!
  • 23.03.2016 17:02

Ali Ağaoğlu'nun gözüyle Central Park Bakırköy!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Central Park Bakırkö ...