maritbet girişmaritbet
Akbank Best Use of CRM in Marketing ödülü aldı!

Akbank Best Use of CRM in Marketing ödülü aldı!

Dünyanın önde gelen finans yayınlarından Retail Banker International, bu sene 27.’si gerçekleştirilen bankacılık sektörü ödülleri değerlendirmesinde Akbank'ı “Best Use of CRM in Marketing” – “Pazarlama Faaliyetlerinde En İyi Müşteri İlişkileri Yönetimi Sistemleri Kullanımı” kategorisinde “Dünyanın En İyi Bankası” olarak seçti

Dünyanın önde gelen finans yayınlarından Retail Banker International, bu sene 27.'si gerçekleştirilen bankacılık sektörü ödülleri değerlendirmesinde Akbank'ı “Best Use of CRM in Marketing” – “Pazarlama Faaliyetlerinde En İyi Müşteri İlişkileri Yönetimi Sistemleri Kullanımı” kategorisinde “Dünyanın En İyi Bankası” olarak seçti.

Bankacılık sektörünün uluslararası platformdaki en prestijli ödüllerinden Retail Banker International Awards'ın 2012 sonuçları açıklandı. Bu yıl yirmiyedincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen bankacılık sektörü ödüllerinde Akbank yoğun yatırım yapmaya devam ettiği teknoloji ve CRM alanındaki çalışmaları ile Retail Banker International tarafından “Best Use of CRM in Marketing” – “Pazarlama Faaliyetlerinde En İyi Müşteri İlişkileri Yönetimi Sistemleri Kullanımı” kategorisinde “Dünyanın En İyi Bankası” ödülünün sahibi oldu.

Yoğun katılımın gerçekleştiği ve 62 bankanın 22 kategoride finale kaldığı 2012 yılı ödül değerlendirmelerinde, Akbank yapılan değerlendirmeler sonucu “Best Use of CRM in Marketing” ödülüne layık görüldü. Retail Banker International tarafından yapılan değerlendirmelerde, Türkiye'den sadece Akbank uluslararası birçok rakibini geride bırakarak farklı kategorilerde ödül kazanan Citibank, Chase, Wells Fargo gibi dünyanın önde gelen bankalarının arasında yer aldı ve önemli bir başarıya imza attı.

Akbank Strateji ve CRM'den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Akyurt, müşteri ihtiyaçlarındaki farklılaşmanın daha da ön plana çıktığı bir dönemde farklı kanallardan kesintisiz ve kaliteli finansal çözümler sunan kurumların rekabet avantajı kazandığının altını çizdi. Müşterilerin Akbank'ın hizmet anlayışının odağında bulunduğunu vurgulayan Akyurt, “Müşteri ilişkileri yönetimi sistemimiz olan “Atom”u bu alanda gerçekleştirdiğimiz yoğun altyapı çalışmaları ve yatırımlar sonucu  2010'dan itibaren kullanıma sunduk. Yeni sistemimiz yoluyla, gerçek zamanlı pazarlama ve satış faaliyetleriyle müşterilerimizin finansal ihtiyaç ve beklentilerine daha etkin ve hızlı çözümler sunuyoruz. Bu sayede müşterilerimize çok daha yakınız. Üstün CRM altyapımız farklı uluslararası platformlarda bizi başarıya taşıyor. Bankacılık sektörünün seçkin yayınlarından Retail Banker International'ın düzenlediği ödül değerlendirmesinde ülkemizi zirvede temsil etmekten ve CRM'de dünyanın en iyi bankası olarak seçilmekten dolayı mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Akbank’tan "Çatı GES Yatırım Kredisi"
  • 13.10.2021 15:59

Akbank’tan "Çatı GES Yatırım Kredisi"

Akbank, "Çatı GES Yatırım Kredisi" ürününü sürdürülebilirlik odaklı ürünleri ara ...

Balıkesir OSB yeni yatırımcılar için hazır!
  • 09.03.2021 10:09

Balıkesir OSB yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir OSB, ülkemizin ekonomik değerlerine katkı sağlamaya hazır şekilde yatı ...

Weltew Home'da yüzde 40 indirim için son günler!
  • 29.12.2020 09:50

Weltew Home'da yüzde 40 indirim için son günler!

Weltew Home’da, yılın son indirim fırsatları 31 Aralık'a kadar seçili ürünlerde ...

Sazlıdere Barajı'nın su seviyesi yüzde 11,23'e indi
  • 24.09.2020 10:11

Sazlıdere Barajı'nın su seviyesi yüzde 11,23'e indi

İstanbul'da barajlardaki doluluk oranı yüzde 40’ın altına indi. Bu durumdan en f ...