maritbet girişmaritbet
Ağaoğlu'ndan Dubai'de Tarkanlı lansman! Maslak projesi tüm dünyada satışa çıkacak!

Ağaoğlu'ndan Dubai'de Tarkanlı lansman! Maslak projesi tüm dünyada satışa çıkacak!

Gayrimenkul sektörünün renkli simalarından biri olan Ağaoğlu Şirketler Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yine çok iddialı konuştu

 

Maslak'ta inşaatına başladığı 5 bin 300 konutluk projesindeki iddiasını “1 ayda 3 bin konut satarım” diyerek gösteren Ali Ağaoğlu, bunun için 20 kişiyle takım elbise karşılığında iddiaya bile girdiğini söyledi. Daha önce de ‘1 ayda 2 bin konut satarım' diyerek iddiaya girdiğini ve kazandığını hatırlatan Ağaoğlu, “Bu projede kendi rekorumu kırmak istiyorum. 20 kişiyle iddiaya girdim. Kazanacağıma eminim. Bu proje sadece Türkiye'nin değil dünyanın da en önemli projelerinden biri olacak” dedi.
 
Fiyatları şaşırtacak
Ağaoğlu'nun Maslak'taki dev projesi 5 bin 300 konutun yanı sıra alışveriş merkezi ve ofislerden oluşuyor. İçinden 1.6 kilometrelik caddenin bulunduğu projenin Bağdat Caddesi'nden sonra en uzun mağaza temalı cadde olması bekleniyor. 8 gökdelen ve alçak katlı teraslı konutların bulunduğu projede binalar 60 katın üzerine çıkabilecek. Önü ve arkası kapanmaz manzaraya bakan ve Maslak'tan İstanbul Boğazı'na bakan projenin en önemli özelliği ise kuşkusuz fiyatı olacak. Edindiğimiz bilgilere göre herkes Ağaoğlu'nun konutların metrekaresini bölge ortalaması olan 10 bin lira civarında satışa çıkaracağını beklerken, fiyatlar beklendiği gibi yüksek olmayacak. Ağaoğlu'nun yatırımcısına kazandırmak için ilk etaptaki konutları 5 bin liranın altındaki fiyatlardan satışa çıkaracağı kesin gibi görünüyor. 
 
Dubai'de Tarkanlı lansman
Ali Ağaoğlu, Maslak projesinin lansmanını da Ekim'de Dubai'de düzenlenecek Cityspace Fuarı'nda yapacak. Türkiye'nin onur konuğu olduğu fuarda Ağaoğlu gövde gösterisinde de bulunacak. Mega star Tarkan'ın da vereceği konserle tanıtılacak proje dünyada da satışa sunulacak.
 
Yavuz Karaman/Milliyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
  • 29.06.2022 16:41

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!

Son dakika haberine göre Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi, Ataşehir'de özel bir ha ...

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!
  • 23.11.2021 10:34

Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa villa hediye etti!

Üçüncü kez dede olan Ali Ağaoğlu, yeni doğan torununa Çekmeköy’deki projesi Ağao ...

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!
  • 10.10.2016 17:33

Ağaoğlu Maslak 1453 kampanya reklam filmi yayında!

Ali Ağaoğlu'nun rol aldığı Ağaoğlu Maslak 1453 reklam filmi yayında. Konutların ...

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!
  • 06.08.2016 15:18

Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin son durumu!

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin şantiyesini basın mensuplarıyla birlikte gez ...