maritbet girişmaritbet
9. Dubai Emlak Fuarı’na katılan Türk firmalar memnun ayrıldı!

9. Dubai Emlak Fuarı’na katılan Türk firmalar memnun ayrıldı!

30 Nisan 2 Mayıs tarihlerinde Dokuzuncu defa düzenlenen Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı’na katılan Türk firmaları yoğun ilgi gördü

30 Nisan 2 Mayıs tarihlerinde Dokuzuncu defa düzenlenen Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı'na katılan Türk firmaları yoğun ilgi gördü. 9.International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS),fuarına 100'e yakın proje katılırken 15.000 üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

TÜRK FİRMALARI ÇOK MEMNUN AYRILDI…

9.International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS 2013) fuarına Ülkemizden 10'a yakın firması katıldı. Konut Trendy, Aşoğlu İnşaat, Rumeli Gayrimenkul, Kolaylı İnşaat, Birtur İnşaat, Yalova Gayrimenkul Areon Yapı, Adas İnşaat Akdağ İnşaat fuarda stand açan Türk firmaları…

9.International Property Show Emlak ve Gayrimenkul Fuarı (IPS 2013 ) Fuarı Türkiye temsilcisi Yusuf Hızarcıoğlu yaptığı açıklamada Fuara katılan Türk firmaları yoğun ilgi ile karşılaştı. Birçok firmamız birebir satış yaparken, yatırımcılarla proje geliştirme konusunda anlaşmaya varan firmalarımız oldu. Özellikle yeşil alanlarda geliştirilen projelere Arap yatırımcıların büyük ilgisi oldu. Yalova ve Sapanca'dan fuara Katılan Tuğra Gayrimenkul ve Aşoğlu İnşaat Arap yatırımcılardan bu konuda en fazla teklif alan firmalarımızdı.

Yusuf Hızarcıoğlu açıklamasında fuarın gelecek yıl 2 hall'de yapılmasına karar verildiğini ve bu yıl katılan bütün firmalarımız gelecek yıl için daha büyük alanlarda katılmak için ön talepte bulunduklarını ifade etti. Özellikle BAE Ekonomi bakanlığının fuarın tanıtımını üstlenmesinden dolayı cok ciddi ziyaretçi rakamına ulaşıldı.

Ciddi alıcıların gelmesi fuara olan ilginin artırmasını sağladı. Ağırlıklı ziyaretçiler ise Katar, Bahreyn, BAE, Ürdün, S.Arabistan, Mısır, Cezayir, Nijerya, Rusya, Çin, İngiltere gibi ülkelerden gerçekleşti.

Türkiye'den ise bu yıl fuara ziyaretçi rekoru kırıldı. Birçok yatırımcı fuarı görmek için geldi. Standımızı ziyaret eden yabancılar ise Türkiye'deki oturma sürelerinin bir yıla çıkarılmasını henüz bilmediklerini bu konuda bizlerden ve katılan firmalarımızdan detaylı bilgi aldılar.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

9. Dubai Emlak Fuarı’na katılan Türk firmalar memnun ayrıldı!
  • 06.05.2013 13:02

9. Dubai Emlak Fuarı’na katılan Türk firmalar memnun ayrıldı!

30 Nisan 2 Mayıs tarihlerinde Dokuzuncu defa düzenlenen Dubai International Prop ...