maritbet girişmaritbet
Helis Metro Ofis'te ulaşım çok kolay!

Helis Metro Ofis'te ulaşım çok kolay!

İstanbul yükselen değeri Kartal bölgesinde yer alan Helis Metro Ofis konumu ve mimarisiyle ön plana çıkıyor

Bölgeye katma değer sağlayan proje, metro girişinin yalnızca 5 metre uzağında yer alıyor. Helis Metro Ofis, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve İstanbul City Port'a yakınlığıyla da ulaşım konusunda çok cazip avantajlar sağlıyor. Vizyoner yatırımcıların tercih ettiği Helis Metro Ofis şimdiden güvenlik, ilaç, organizasyon ve bilişim gibi farklı sektörlerden büyük Alman firmaları ve Türkiye'nin en köklü bankası tarafından tercih edildi.

Gayrimenkul danışmanlığında A'dan Z'ye hizmet veren Projebeyaz Danışmanlık, mimari konsepti, kiralanması, satışı, kurumsal kimliği, pazarlama stratejisinin oluşturulması, medya planlaması ve finansman modellemesinin yapılması gibi tüm konularda hizmet verdiği Helis Yapı ile Helis Metro Ofis'in yatırımcılarına alışılmışın dışında bir ofis anlayışı sunuyor. Daha küçük metrekareler ile daha geniş hizmet olanaklarına sahip olan bu projenin inşasına 2013 başında başlandı, 2014 Mayıs içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Vakit Kazandıran Ofis

Dünya metropollerinde yoğunluk sebebiyle iş dünyasının tercih ettiği metro, İstanbul'un trafik sorununa da alternatif bir çözüm sunuyor. Helis Metro Ofis'ten Kadıköy-Kartal metro hattına sadece 5 adımda ulaşılabiliyor olması, yabancıların sadece yatırım amaçlı değil kullanım amaçlı ofis satın almalarını da sağlıyor.   Helis Metro Ofis'in konum itibariyle sahip olduğu avantajlara dikkat çeken Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Özellikle Avrupa şehirlerinde metro kullanımının çok yaygın olduğu görülüyor. “Metroya 5 adım” fikriyle hayata geçirilen ofis projesi, trafikte vakit harcamaya son vererek kullanıcıların ve çalışanların iş verimliliğini, dolayısıyla da kazançlarını artırmayı hedefliyor. Sabiha Gökçen Havaalanına yakınlığı açısından da uluslararası yatırımcılara seyahat kolaylığı sağlıyor. Sonuç olarak tüm kullanıcılarımıza rekabetin her geçen gün arttığı İstanbul iş dünyasında, sadece işlerine odaklanabilecekleri bir konfor sunuyoruz,” dedi.

Çok Sesli Orkestra

Helis Metro Ofis "Değişim Kaçınılmazdır" sloganı ile yola çıkarak, ofis hayatına yeni bir soluk getiriyor. İstanbul'un hızla değerlenen Kartal semtinde yer alan Helis Metro Ofis, dış cehpe tasarımı ve Adalar manzaralı ofisleri ile prestijli bir görünüm sunuyor. Bu ofislerin tercih edilmesinin pek çok nedeni olduğunu söyleyen Murat Uzun, “Kullanıcılar, ofiste çay kahve hizmetleri için bir personel bulundurmayacak veya ofisin içinde bunun için alan ayırmak zorunda kalmayacak. Ofisin içindeki ‘touch board'lardan veya Helis Metro Ofis Akıllı Telefon uygulamasını kendi cep telefonunuzdan kullanarak siparişinizi verebileceksiniz. Üstelik bu hizmeti bir zaman kaybı yaşamadan alabiliyorsanız, bunu sizin için bina sağlıyorsa, bu bir tercih sebebi oluyor. Ofis içindeki iklimlendirme sisteminden her ofise ait arşiv odasına, binanın kendisine ait toplantı odalarından tutun geniş konferans odasına kadar, iş hayatı için tüm kolaylaştırıcı enstrümanları bir araya toplayarak bir orkestra kurduk, bir harmoni içinde çalışma ortamı sağlıyoruz”, dedi.

Projebeyaz Hakkında:

Türkiye'de uluslararası etik değerler ve standartlarda gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Projebeyaz, 2006 yılından bu yana yaptığı çalışmalarla sektöre yön veriyor. ‘Gayrimenkul Pazarlama', ‘Gayrimenkul Marka Yönetimi', ‘Proje Geliştirme' ve ‘Proje Satışı & Kiralama' alanlarındaki yenilikçi hizmetlerini başarıyla sunuyor. 6 yönetici ve 20 profesyonel danışmandan oluşan Projebeyaz; inşaat firmaları, yatırım grupları, kurumlar ve bireylerden oluşan geniş bir müşteri portföyüne danışmanlık hizmeti veriyor.

Kurulduğu günden bugüne Kempinski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue olmak üzere TEM Avrupa Residence, Helis Beyaz Ofis, Helis Metro Ofis, Miracle Residence, Esas Aeropark gibi çok önemli projelerde çözüm ortağı oldu.  Ayrıca Doğan Holding ve Doğuş Yayıncılık gibi Türkiye'nin güçlü firmalarına hizmet verdi.  Ayrıca bireysel yatırımcıların, iş adamlarının, sanat ve spor çevrelerinden olan kişilerin mülklerinin de temsilciliklerini yapıyor.

Helis Metro Ofis İletişim Bilgileri;

Web: http://helismetroofis.com

Telefon: 0216 306 60 70

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Projebeyaz, MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 11:35

Projebeyaz, MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı

Projebeyaz Gayrimenkul ve grup şirketi Helis Yapı, MIPIM Fuarı'nda imza attığı p ...

Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!
  • 08.01.2016 10:42

Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!

Helis Yapı, İstanbul Anadolu Yakası ve İzmir'de 7 adet yeni proje planlıyor ...

Helis Metro Ofis fiyatları 422 bin 500 liradan başlıyor
  • 01.12.2013 14:39

Helis Metro Ofis fiyatları 422 bin 500 liradan başlıyor

Helis Metro Ofis projesinde ofislerin fiyatları 422 bin 500 liradan başlangıç gö ...

Helis Metro Ofis'te ulaşım çok kolay!
  • 24.09.2013 13:29

Helis Metro Ofis'te ulaşım çok kolay!

İstanbul yükselen değeri Kartal bölgesinde yer alan Helis Metro Ofis konumu ve m ...

Helis Metro Ofis'te metrekaresi 5 bin 350 TL'ye!
  • 31.07.2013 14:06

Helis Metro Ofis'te metrekaresi 5 bin 350 TL'ye!

Helis Metro Ofis'te ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 350 lira şeklinde ...

Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, GYODER'e üye oldu!
  • 19.06.2013 11:41

Projebeyaz Gayrimenkul ve Danışmanlık, GYODER'e üye oldu!

Gayrimenkul sektöründe 360 derece danışmanlık hizmeti sunan Projebeyaz Gayrimenk ...