maritbet girişmaritbet
Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!

Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!

Helis Yapı, İstanbul Anadolu Yakası ve İzmir'de 7 adet yeni proje planlıyor

Helis Metro Ofis ve Helis More Residence projeleriyle Kartal bölgesine dikkat çeken Helis Yapı, 7 yeni projeyi satışa sunmayı planlıyor. Bu projelerin 6'si İstanbul Anadolu Yakası'nda, biri ise İzmir'de yer alıyor. Helis Yapı, Fenerbahçe, Bağdat Caddesi ve Maltepe'de de kentsel dönüşüm projelerine başlayacak.

Helis Pearl - İzmir

Karma kullanımlı bir proje olarak planlanan Helis Pearl, İzmir Bayraklı'da 18 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. Proje, 33 katlı tek blok olarak planlandı. 30 milyon dolar proje bedeline sahip olan Helis Pearl, kat karşılığı olarak yapılacak. Konut, otel ve ticari alanların bulunacağı Helis Pearl projesinin inşaat alanı 42 bin metrekare olarak belirlendi.


Helis Pupa - Kartal

Kartal'da Helis Metro Ofis projesini hayata geçiren Helis Yapı, aynı bölgede yeni bir ofis projesine daha imza atmayı hedefliyor. Helis Pupa adındaki yeni proje 5 milyon dolar bedelle yükselecek. Ruhsatı alınan proje zemin+8 katlı olarak planlandı. Yatay ofisler ile hayatınıza yenilik katmaya hazırlanan projenin inşaatına start verilmesi için geri sayım başladı.


Helis Moon - Pendik

Pendik sahil şeridinde 19 bin metrekare arsa üzerinde planlanan Helis Moon, konut bloğu, ofis bloğu, mağaza ve sosyal alanlardan oluşuyor. Tamamlandığında Pendik'te öncü bir proje olacak olan Helis Moon bölgeye katacağı değerle yeni yatırımların önünü açacak. Projenin inşaat alanı 98 bin metrekare olarak belirlendi. Kat karşılığı iş modeliyle yapılacak proje için mal sahibi ile görüşmeler devam ediyor. Deniz manzarasına sahip bir konumda yapılan projenin yatırım değeri ise 80 milyon dolar. 


Helis Fenerbahçe

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak planlanan Helis Fenerbahçe, bölgenin en ilgi çekici mimarisine sahip yapılarından biri olacak. Balkonlu daireler ile ev sahiplerine nefes alan yaşam alanları bulunacak. Butik konseptli proje, zemin+8 katlı olarak tasarlandı. Sözleşme aşamasında olan proje, 1.500 metrekare inşaat alanına sahip. Helis Fenerbahçe, 1 milyon 500 bin dolar proje bedeliyle inşa edilecek. 
 

Helis Cadde Residence - Caddebostan

İstanbul'un şehir kültürünü en güzel yaşadığı semti Caddebostan'da Helis Yapı da yeni bir projeye başlıyor. Helis Cadde Residence adı verilen proje için görüşmeler devam ediyor. Butik konseptli Helis Cadde Residence, 7 milyon dolar proje bedeline sahip. 


Helis Wind - Maltepe

Avrupa'nın en büyük yaşam, spor ve eğlence merkezi Maltepe Sahil Parkı'na ve Ataşehir Finans Merkezi'ne yakınlığıyla dikkat çeken Helis Wind, bir ofis projesi olarak planlanıyor. 12 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projede tüm ofisler balkonlu olacak. Zemin+16 katlı tek bloktan oluşan Helis Wind, 7 milyon dolar bedelle yükselecek. 


Helis Timeless - Pendik

Helis Yapı'nın Pendik'teki ikinci karma projesi Helis Timeless olacak. Konut, ofis ve AVM'den oluşan proje, farklı mimarisiyle dikkat çekiyor. 50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Helis Timeless projesinde 250 adet bağımsız ünitenin yer alması bekleniyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Projebeyaz, MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı
  • 16.03.2017 11:35

Projebeyaz, MIPIM Fuarı'nda projelerini tanıttı

Projebeyaz Gayrimenkul ve grup şirketi Helis Yapı, MIPIM Fuarı'nda imza attığı p ...

Helis More Residence'ta ofis ve mağazalar satışa çıktı
  • 01.02.2017 10:48

Helis More Residence'ta ofis ve mağazalar satışa çıktı

Kartal'da hayata geçirilen Helis More Residence & Ofis projesinde metrekare fiya ...

Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!
  • 08.01.2016 10:42

Helis Yapı'nın 7 projesi yolda!

Helis Yapı, İstanbul Anadolu Yakası ve İzmir'de 7 adet yeni proje planlıyor ...

Helis More Residence’ta metrekare fiyatı 5 bin 500 lira!
  • 08.06.2015 17:11

Helis More Residence’ta metrekare fiyatı 5 bin 500 lira!

Helis Yapı'nın Yakacık Kartal bölgesindeki Helis More Residence projesinde metre ...

Helis Metro Ofis fiyatları 422 bin 500 liradan başlıyor
  • 01.12.2013 14:39

Helis Metro Ofis fiyatları 422 bin 500 liradan başlıyor

Helis Metro Ofis projesinde ofislerin fiyatları 422 bin 500 liradan başlangıç gö ...

Helis Metro Ofis'te ulaşım çok kolay!
  • 24.09.2013 13:29

Helis Metro Ofis'te ulaşım çok kolay!

İstanbul yükselen değeri Kartal bölgesinde yer alan Helis Metro Ofis konumu ve m ...