maritbet girişmaritbet
Ege Plaza Ankara'da metrekaresi 5 bin TL'ye!

Ege Plaza Ankara'da metrekaresi 5 bin TL'ye!

Modüler ofis katlarından meydana gelen Ege Plaza'da bina dışına çıkmadan açık havaya çıkmanızı sağlayan balkonlu ve teras bahçeli ofisler bulunuyor

 

Ankara-Balgat'ta hayata geçirilen Ege Plaza, 33 katlı tek bloktan oluşan bir ofis projesi. İnşaatının şu an 24. katında olunan Ege Plaza, Ege Grup Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Konya yolu üzerinde yükselen Ege Plaza'da ofislerin alanları 100 metrekare ile 808 metrekare arasında değişiyor. 
 
Ege Plaza'da ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin liradan başlayarak 6 bin 200 liraya kadar yükseliyor. Mayıs 2013'te tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Ege Plaza, vaktinin çoğunu işyerinde geçiren yoğun ve aktif çalışan yönetici ve şirket çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı.
 
Modüler ofis katlarından meydana gelen Ege Plaza'da bina dışına çıkmadan açık havaya çıkmanızı sağlayan balkonlu ve teras bahçeli ofisler bulunuyor. Ege Plaza'nın hizmetleri arasında; vale hizmeti, lobi, danışma, genel temizlik, güvenlik, sekreterya, ofis temizlik, teknik ekip, toplantı odası, araç kiralama ve havaalanı transfer mevcut.
 
Akılcı bina tasarımı ile dikkat çeken Ege Plaza, havaalanına 35 kilometre, TCDD Ankara Garı 7 kilometre, Aşti'ye 2 kilometre, Kızılay'a 5 kilometre, ATO'ya 4 kilometre, TBMM'ye 5 kilometre, ODTÜ Teknokent'e 12 kilometre, Bilkent'e 13 kilometre, Ulus'a 7 kilometre, Armada AVM'ye 2 kilometre, Ankamall'a 6 kilometre, Panora AVM'ye 9 kilometre, Bayındır Hastanesi'ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor.
 
Firmaların farklı ihtiyaçlarına yönelik 6 tip ofisin yer aldığı Ege Plaza'da en az 2 cepheli ve dış cepheleri yere kadar güneş kontrollü securit cam kaplı ofislerde; panoramik Ankara manzarasının keyfini çıkararak, çalışmalarımızı rahatlıklar sürdürebilirsiniz.
 
Ege Plaza İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 33 43
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Ege Plaza'da metrekaresi 5 bin liraya ofis!
  • 10.01.2013 17:38

Ankara Ege Plaza'da metrekaresi 5 bin liraya ofis!

Ankara-Karakusunlar'da hayata geçirilen Ege Plaza'da ofislerin metrekare birim f ...

Ege Plaza Ofis Projesi, mimarisiyle büyülüyor!
  • 12.12.2012 14:31

Ege Plaza Ofis Projesi, mimarisiyle büyülüyor!

Ege Grup tarafından hayata geçirilen proje, vaktinin çoğunu işyerinde geçiren yo ...

Ege Plaza Ankara'da metrekaresi 5 bin TL'ye!
  • 26.09.2012 15:34

Ege Plaza Ankara'da metrekaresi 5 bin TL'ye!

Modüler ofis katlarından meydana gelen Ege Plaza'da bina dışına çıkmadan açık ha ...