maritbet girişmaritbet
Ankara Ege Plaza'da metrekaresi 5 bin liraya ofis!

Ankara Ege Plaza'da metrekaresi 5 bin liraya ofis!

Ankara-Karakusunlar'da hayata geçirilen Ege Plaza'da ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında farklılık gösteriyor. Tek blok halinde yükselen Ege Plaza, akılcı bina tasarımı ile dikkat çekiyor

 

Aynı değerdeki konuta göre 2,5 - 3 kata varan kira getirisi sunan Ege Plaza'da 100 metrekareden dilediğiniz metrekareye kadar ofisler bulunuyor. Bina dışına çıkmadan açık havaya çıkmanızı sağlayan balkonlu ve teras bahçeli ofislerin de yer aldığı Ege Plaza, akıllı havalandırmalı ve uzaktan kumandalı pencere açılım sistemi ile dikkat çekiyor. 
 
Her net 40 metrekare ofis alanı için, size özel 1 araçlık kapalı otoparkın sunulduğu Ege Plaza'nın tamamı ofis kullanımlı. 2013 Mayıs ayında tamamlanması hedeflenen Ege Plaza, garaj katları dahil toplam 33 kattan meydana geliyor. 
 
Ankara-Karakusunlar'da hayata geçirilen Ege Plaza'da ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin lira ile 5 bin 500 lira arasında farklılık gösteriyor. Tek blok halinde yükselen Ege Plaza, akılcı bina tasarımı ile dikkat çekiyor.
 
Ege Plaza'da genel hizmetler arasında vale hizmeti, lobi, danışma, genel temizlik ve güvenlik sıralanırken, özel hizmetler ise; sekreterya, ofis temizlik, teknik ekip, toplantı odası, araç kiralama ve havaalanı transfer şeklinde. Deprem algılama ve alarm sisteminin de kurulduğu Ege Plaza, modüler ofis katlarından oluşuyor.
 
Modern bir mimariye sahip olan Ege Plaza'da iş dünyasının önemli markalarıyla komşu olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Ege Plaza ofisleri; vaktinin çoğunu işyerinde geçiren yoğun ve aktif çalışan yönetici ve şirket çalışanlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandı. Ege Plaza'da firmaların farklı ihtiyaçlarına yönelik 6 tip ofis yer alıyor.
 
Ege Plaza İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 444 33 43
 
Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ankara Ege Plaza'da metrekaresi 5 bin liraya ofis!
  • 10.01.2013 17:38

Ankara Ege Plaza'da metrekaresi 5 bin liraya ofis!

Ankara-Karakusunlar'da hayata geçirilen Ege Plaza'da ofislerin metrekare birim f ...

Ege Plaza Ofis Projesi, mimarisiyle büyülüyor!
  • 12.12.2012 14:31

Ege Plaza Ofis Projesi, mimarisiyle büyülüyor!

Ege Grup tarafından hayata geçirilen proje, vaktinin çoğunu işyerinde geçiren yo ...

Ege Plaza Ankara'da metrekaresi 5 bin TL'ye!
  • 26.09.2012 15:34

Ege Plaza Ankara'da metrekaresi 5 bin TL'ye!

Modüler ofis katlarından meydana gelen Ege Plaza'da bina dışına çıkmadan açık ha ...