maritbet girişmaritbet
İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi

Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektörde birçok ilke imza atan İşbir Yatak, 24-29 Ocak tarihlerinde düzenlenen IIFF İstanbul Mobilya Fuarı’nda yerini aldı. 

Mobilya Dernekleri Federasyonu’nun (MOSFED) desteği ile gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük mobilya fuarında tüketicileriyle bir araya gelen marka, çok sayıda inovatif ve yenilikçi ürünlerini beğeniye sundu. Fuarda İtalya, Azerbaycan, Irak, Kosova, İtalya, Moritanya ve İngiltere ile bayilik bağlantıları kuran İşbir Yatak, ihracat hedefleri doğrultusunda güçlü adımlar attı. 

Çeyrek asırlık başarı öyküsüyle “Yatak Uzmanı” mottosunun hakkını veren İşbir Yatak, 3 bini aşkın markanın katıldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nda ziyaretçileri ağırladı.  “İyi Uyku Herkesin Hakkı” düşüncesinden esinlenerek ürün grubuna eklediği “Pati” ve “Junior” koleksiyonlarını, “Spring Air”, doğadan gelen malzemelerle tamamen el işçiliği ile üretilen “Kybele Doğal Yatak”, okyanustan toplanan plastiklerden üretilen “Ocean Yatak”, doğal bitki özleriyle hazırlanarak sakinleştirici etki oluşturan “Hempex Yatak”, sportif yaşamı destekleyen “Energy+ Yatak”, “SafeMatt Yanmaz Yatak”, “C Mattress Carbon Yatak” ve “Huga Ağırlıklı Battaniye” gibi birçok yeni ürününü beğeniye sundu. Yanmaz, kaliteli ve tatilde uyku konforu sağlayan otel yataklarını da sergileyen marka, 2023 hedefleri doğrultusunda bu alanda da büyüme hedeflerini güncelledi. 

İşbir Yatak fuarda kurduğu yeni bağlantılarla ihracat ağını genişletiyor

İnovasyona dayalı üretim felsefesi ve yüksek katma değerli ürünleriyle sektörde güçlü bir yer edindiklerini belirten İşbir Holding Ceo’su Metin Gültepe, “İki fuar merkezinde aynı anda düzenlenen ve mobilya sektörünün en önemli buluşma noktalrından biri olan İstanbul Mobilya Fuarı her yıl olduğu gibi bu sene de yüzlerce markaya ve binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Profesyonel ve ürün odaklı ziyaretçi profili sebebiyle biz katılımcılar için oldukça verimli geçti. Fuarda en çok yatak, baza & başlık, medikal ürünlerimiz, Airplus Carbon Yatak ve koleksiyonumuza yeni eklenen hayvan yataklarımız ilgi görürken, bu ürünlerimiz özellikle Avrupa’dan gelen ziyaretçilerin dikkatini çekti. İşbir Yatak olarak uyku konforunu maksimuma çıkaran ve üstün teknoloji ile donatılmış ürünlerimizle herkesi konforlu uykuyla buluşturuyoruz. Üretim, fabrika, mağaza yapılanması ve AR-GE gibi birçok alanda yaptığımız yatırımlarımızla yurt içinde markalaşma açısından hedefimizin yüzde 60’ına ulaştık. Bundan sonraki hedefimiz globalde büyümek ve markalaşmak… IIFF İstanbul Mobilya Fuarı ise bu anlamda çok önem verdiğimiz ve hem rakiplerimizle hem de sektörle bir araya gelerek kendimizi en doğru şekilde anlattığımıza inandığımız çok önemli bir buluşma noktası.  Fuarda İtalya, Azerbaycan, Irak, Kosova, İtalya, Moritanya ve İngiltere ile yeni bağlantılar kurarak, ihracat hedeflerimiz açısından güzel gelişmeler yaşadık. 5 yıl içinde üretimimizin ihracattaki payını yüzde 25 artırmayı planlıyoruz. Fuarda aynı zamanda otel, hastane gibi farklı sektörlerden satın alma profesyonellerinin de katılımı vardı. Bu alanda da oldukça güzel iş birliklerimiz oldu.” dedi. 

İşbir Yatak 5 yıl içinde 500 uyku merkezi açmayı hedefliyor

İşbir Yatak, yurt içinde 65 ilde 221, yurt dışında 14 uyku merkezinde üstün teknoloji içeren fonksiyonel ürünlerini tüketicileriyle buluşturuyor. İnovasyona dayalı üretim felsefesi ve yüksek katma değerli ürünleriyle sektörde güçlü bir yer edindiklerini belirten Metin Gültepe, “Uyku merkezinde konsept bayilik veren ilk marka olarak fuarda yoğun bir ilgi gördük. Standımızı ziyaret eden mevcut bayilerimiz ürünlerimizi yakından incelerken, yeni bayilik bağlantılarımızı da gerçekleştirdik. Bu yıl yurt içinde 35 ve yurt dışında 5 yeni uyku merkezi açmayı planlıyoruz. Fuarda kurduğumuz bağlantılarn belirlediğimiz hedefe ulaşmamız açısından büyük katkı sunacağını düşünüyoruz. 5 yıl içinde ise yurt içi ve yurt dışı olmak üzere toplam 500 uyku merkezi sayısına ulaşmayı hedefliyoruz.” dedi.

Sektörde pek çok ilkte imzası var...

Yatak sektöründe münhasır mağazacılığın öncüsü olan İşbir Yatak, nano teknolojiyi yatak sektöründe kullanarak açık hücre visco teknolojisinin Türkiye’deki ilk üreticisidir. Masaj fonksiyonuna sahip, soya özlü, deniz yosunu özlü ve anti-stres özellikli yatakları ilk kez üreten marka, 100 DNS üstü ilk visconun ve Patentli Polimer yay teknolojileriyle plastik yay kullanımlı ilk yatağı üretti. Discover teknolojisiyle kişiye özel yatak seçimini başlatan İşbir Yatak, lisanslı ve üst kalite Quallofil Allerban elyaflarını Türkiye ile buluşturdu. Aynı zamanda NASA tarafından uzaya çıkmakta olan astronotların vücutlarındaki basıncı indirgemek için icat edilen viskoelastik malzemeyi yataklarda da kullanarak bu teknolojiyi yaşam alanlarına taşıdı. Yatakların lavanta kokmasını ve anti-stress etkisine sahip olmasını sağlayan özel “nano teknoloji” ile üretilmiş yatak kumaşları, atsaçı yatak, hindistan cevizi özlü yatak, sporcular için özel nem tutmayan yatak gibi ar-ge odaklı yenilikçi ürünleri ile pazarda yatak modasının öncüsü olmayı sürdürüyor.

İşbir Yatak; İşbir Holding’in son tüketici ile buluşan markası olarak sektörde ar-ge ve inovasyonları ile öne çıkıyor

1968 yılında Türk işçilerin kurduğu İşbir Holding; İşbir Sentetik, İşbir Sünger, İşbir Yatak, İşbir Ziraat, Ergo ve İşbir Yay olmak üzere toplamda 8 şirketi ve 2.500’ü aşkın çalışanıyla 300 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Yatak ve konfor ürünlerinde Türkiye’nin ve dünyanın hammadde üreticisi konumuna sahip İşbir Holding’in son tüketiciyle buluşan tek markası olan İşbir Yatak; 1997 yılında Ankara’da kurulmuş, yatak ve uyku konforu alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektöre yeni bir kulvar kazandırmıştır. Üretimde en kaliteli malzeme kullanımı ile yeni nesil uyku teknolojilerini bir araya getiren İşbir Yatak, kullanıcılarını konforlu ve sağlıklı uykuyla buluşturarak son yıllarda çok dinamikleşen yatak pazarının oluşmasında söz sahibi olmuştur. Marka, A ve A+ müşteri grubunda pazar lideridir...
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi
  • 31.01.2023 14:25

İşbir Yatak, inovatif ürünlerini İstanbul Mobilya Fuarı’nda sergiledi

Yatak ve uyku sağlığı alanında geliştirdiği yüksek teknolojili ürünleriyle sektö ...

İstanbul Mobilya Fuarı 167 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı
  • 31.01.2023 10:07

İstanbul Mobilya Fuarı 167 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı

Dünya mobilya sektörünün en önemli buluşmalarından olan IIFF-Uluslararası İstanb ...

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!
  • 21.01.2023 01:54

Bambi Yatak, ürünleriyle 24 Ocak'ta İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Fuarda, yatak, baza ve başlıklarının yanı sıra ev tekstili ürünlerini içeren gen ...

İstanbul Mobilya Fuarı için geri sayım sürüyor!
  • 11.06.2022 11:13

İstanbul Mobilya Fuarı için geri sayım sürüyor!

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) desteği, Tüyap Fuarcılık ve Mos Fuarcılı ...

İstanbul Mobilya Fuarı’na yabancı ilgisi çok yoğun!
  • 28.01.2022 17:10

İstanbul Mobilya Fuarı’na yabancı ilgisi çok yoğun!

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile İstanbul Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak düz ...

Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı yarın İstanbul'da kapılarını açıyor
  • 24.01.2022 15:57

Avrupa'nın en büyük mobilya fuarı yarın İstanbul'da kapılarını açıyor

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) koordinasyonunda düzenlenen ve alanında ...