maritbet girişmaritbet
Zeytin dalı Halkalı'ya uzandı

Zeytin dalı Halkalı'ya uzandı

Bendis İnşaat tarafından inşa edilen Olivo Atakent, 4 ana blokta 62 bahçeli konuttan oluşuyor

Zeytin dalı; Bereketi, Barışı ve Huzuru temsil eder. Antik Çağlardan günümüze uzanan birçok hikayenin bu naif karakterini hayatınıza taşıyarak, şehrin içinde mutluluk dolu bir yaşam sunuluyor. 

Olivo Atakent, her biri müstakil bahçeli 62 adet yaşam alanından oluşuyor. Toplam dört ana bloktan oluşan projede farklı büyüklüklerde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 yaşam alanları mevcut. 

Dubleks ve tripleks tipleriyle değişkenlik gösteren yaşam alanlarını kendi zevkinize göre tasarlamanız da mümkün... Hayatın sürekli dikine seyrettiği günümüzde Olivo Atakent, size yatay ve müstakil bahçeli bir yaşam lüksü sunuyor. 

Her yaşam alanının kendine ait bahçesinin bulunduğu Olivo Atakent, doğal ve huzurlu yaşamın ayrıcalığını şehir yaşamıyla birleştiriyor.

olivo atakent yüzme havuzu

Olivo Atakent, size şehrin içinde müstakil bahçe ayrıcalığıyla alternatif bir hayat sunarken tüm aileniz için de farklı sosyal imkanlar tanıyor. Mini golften basketbola, açık yüzme havuzundan squasha, fitness centerdan yogaya Olivo Atakent'te bir çok spor alternatifi sizlerle. Kendinize ait özel otopark ve 7/24 güvenlik hizmeti de yaşamınıza güven ve kolaylık sağlıyor.

olivo center dükkanları

Projenin yaşam ve alışveriş merkezi Olivo Center'da şehir trafiğinde hiç zaman kaybetmeden tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İçerisinde kafe & restoran, market, eczane gibi birçok ihtiyacınıza çözüm sağlayacak alternatiflerle, Olivo Center yaşamınızı kolaylaştıracak.

olivo atakent yukarıdan görünümü

Olivo Atakent, Küçükçekmece Belediye'sine bağlı Halkalı Bölgesi'nin yükselen trendi Atakent'te yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na sadece 10 kilometre uzaklıkta yer alan, bölgedeki seçkin okul, hastane ve yaşam alanlarıyla kompakt bir yaşam sunan proje, en kıymetli değerlerden zamanı kendi seçimlerinize göre değerlendirme şansı sunuyor.

Olivo Atakent İletişim Bilgileri;

Web: http://www.olivoatakent.com/
Telefon: (0212) 698 66 99
(0212) 698 88 82  –  83

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'daki o projenin tanıtım filmi yayında!
  • 25.09.2014 15:44

İstanbul'daki o projenin tanıtım filmi yayında!

Halkalı Atakent bölgesindeki Olivo projesinin tanıtım filmi emlaktasondakika.com ...

Olivo Atakent fiyatları 543 bin TL'den başlıyor
  • 21.10.2014 16:15

Olivo Atakent fiyatları 543 bin TL'den başlıyor

Zeytin dalından esinlenilerek tasarlanan Olivo Atakent'te fiyatlar 543 bin TL'de ...

Zeytin dalı Halkalı'ya uzandı
  • 25.09.2014 15:59

Zeytin dalı Halkalı'ya uzandı

Bendis İnşaat tarafından inşa edilen Olivo Atakent, 4 ana blokta 62 bahçeli konu ...