maritbet girişmaritbet
Rönesans Sayfiye'de lansman fırsatları için son günler

Rönesans Sayfiye'de lansman fırsatları için son günler

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de lansman fiyatlarından faydalanmak için son tarih 5 Mayıs 2014

Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Konut'un İstanbul'daki ilk projesi “Sayfiye”de lansmana özel fiyat avantajı  5 Mayıs Pazartesi gününe kadar devam ediyor. Fiyat artışından etkilenmeden lansman avantajlarından yararlanmak için bu hafta sonu müşterilerini satış ofisine davet ediyor. Lansman döneminde büyük ilgi gören proje satış grafiğiyle de dikkat çekiyor.

Son dönemlerin gözde yerleşim yeri Kartal'da getirdiği konsept, avantajlı satış fiyaları ve ödeme seçenekleriyle Rönesans Konut Sayfiye Projesi'yle kalitesini ortaya koyuyor.

Birbiriyle bütünleşik 3 blokta toplam 276 konuttan oluşuşan Sayfiye'de dairelerin ortalama metrekare fiyatları yaklaşık 3.000 TL'den başlıyor. Sayfiye'de daire fiyatları ise 1+1'lerde 185 bin TL'den başlarken, 3+1'lerin ise maksimum satış fiyatı 595 bin TL. Lansman için başlangıçta yüzde 5 peşinat kampanyasıyla satışa sunulan Sayfiye'de ayrıca yüzde 1 KDV fırsatı da bulunuyor. 

Ödeme planı ise yüzde 5 peşin, yüzde 5 Eylül 2014, yüzde 5 Mart 2015 ve yüzde 10'luk bölümü ise teslimde ödenecek şekilde planlandı. Toplam yüzde 25'lik bu ödemenin haricinde anlaşmalı bankalardan konut kredisi kullanabilecekler. Bunların yanı sıra Sayfiye'nin teslim süresi ile de farklılık yaratılarak, 18 ay gibi kısa bir zamanda teslim edilecek. Sayfiye'de daire sahipleri Aralık 2015 itibariyle dairelerini teslim alabilecekler.

Aydos Ormanı'nın yanıbaşında “sayfiye tadında bir hayat”

Şehrin gelişen bölgesi Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Sayfiye, İstanbul'un eski sayfiyesinde, Aydos Ormanı'nın yanı başında, bir tarafı yemyeşil orman bir tarafı ise zemin kattan itibaren kapanmayacak Adalar manzarasıyla bölgeye farklı bir imza atıyor. 

Sakinlerine “sayfiye tadında bir hayat” sunulması hedeflenen proje, İstanbul'un balkonu olarak da bilinen Kartal'da  Aydos Ormanı'na yürüme mesafesinde yükseliyor. Sayfiye'nin tüm dairelerinde isteyenlere orman, isteyenlere deniz manzarası bulunuyor. Manzara keyfini pencerelere bağımlı olmaktan çıkararak geniş balkonlar, teraslar ve kat bahçeleri ile açık alana taşındığı Sayfiye'de zemin kattan itibaren sahiplerini karşılayan deniz manzarası ve ormanın içinde yürüyüş ayrıcalığı standart olarak sunuluyor. 

Rönesans Sayfiye yeşil alanları

TEM-E5 bağlantı yolu üzerinden Sayfiye'ye direkt erişilebilme kolaylığı ile ile rahat bir ulaşım imkanı sunuluyor. Sayfiye bulunduğu konum itibariyle, E-5 ve Kartal Metro istasyonuna 3 km, TEM'e ise 4 km uzaklıkta. Özel araçla ulaşımın yanısıra toplu taşıma ile de ulaşım rahatlığına sahip. 

Sayfiye hayatında olduğu gibi geniş balkonların, terasların, kat bahçelerinin yer aldığı Projede, farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor. Bahçeli 1+1, bahçeli dubleks, kat bahçeli dubleks, teraslı 2+1, teraslı 3+1 gibi geniş daire seçeneklerinin bulunduğu Sayfiye'de, 1+1'den 3+1'e kadar 68 ile 186 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor.

Hem Adalar hem de orman manzarasının keyfini doyasıya sunmak üzere, Sayfiye'de bazı dairelerde 10 m2 büyüklüğe varan geniş balkonlar bulunuyor. Teraslar ise 20 m2'den başlayıp 70 m2'ye kadar çeşitlilik gösteriyor.

Yaklaşık 14 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen Sayfiye'nin 8 bin 500 metrekare yeşil alanı, bin 500 metrekare ise sosyal tesis alanı bulunuyor. Projenin toplam inşaat alanı ise yaklaşık 50 bin metrekare.

Yazın açılabilir kapalı havuzun bulunduğu sosyal tesiste, sauna, fitness, yoga, pilates odaları; basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları gibi geniş sosyal imkanlar, Sayfiye'yi bölgedeki diğer projelerden ayıran özellikler olarak öne çıkıyor. 

Çok seçenekli daire büyüklükleri ile bazı daire tiplerinde mutfaklarda yer alan kiler alanları, çamaşır odaları, kullanıcılara özel tahsisli depo alanları ise daire sahiplerine sunulan önemli avantajlar olarak yer alıyor.

Rönesans Sayfiye İletişim Bilgileri;

Web: http://www.ronesanssayfiye.com.tr/
Telefon: 444 76 75

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!
  • 23.10.2014 09:56

Kartal'daki o projenin yeni reklam filmi yayında!

Rönesans GY'nin ilk konut projesi olan Kartal Rönesans Sayfiye'nin reklam filmi ...

Rönesans Kartal Sayfiye projesinin genel görselleri yayında
  • 18.04.2014 11:41

Rönesans Kartal Sayfiye projesinin genel görselleri yayında

Kartal'da hayata geçirilecek olan Sayfiye projesinin genel fotoğrafları emlaktas ...

Rönesans Sayfiye Kartal örnek daire görselleri
  • 18.04.2014 10:26

Rönesans Sayfiye Kartal örnek daire görselleri

Mimarisi ve manzaralı daireleriyle dikkat çeken Rönesans Sayfiye projesinin örne ...

Sayfiye Kartal, 1 yılda yüzde 50 kazandırdı
  • 07.05.2015 15:25

Sayfiye Kartal, 1 yılda yüzde 50 kazandırdı

Rönesans Konut İstanbul’daki ilk projesi Sayfiye'de yatırımcısına 1 sene de yüzd ...

Ev almak isteyenlere Rönesans ve Garanti'den destek!
  • 23.02.2015 12:35

Ev almak isteyenlere Rönesans ve Garanti'den destek!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal’da yükselen Sayfiye projesi için güçl ...

Evinizin 6 taksiti Rönesans Sayfiye'den!
  • 17.02.2015 14:41

Evinizin 6 taksiti Rönesans Sayfiye'den!

Rönesans Konut imzasıyla inşa edilen Sayfiye projesinde 6 taksitiniz siliniyor. ...