maritbet girişmaritbet
Mesa Urla Kekliktepe Evleri Fiyat Listesi

Mesa Urla Kekliktepe Evleri Fiyat Listesi

Mesa Urla Kekliktepe Evleri projesinde fiyat listesi 14 milyon 750 bin TL seviyelerinden başlıyor.

Mesa Mesken Sanayii tarafından hayata geçirilmekte olan Mesa Urla Kekliktepe projesinde fiyatlar 14 milyon 750 bin TL'den başlıyor. 4+1, 6+1 ve 7+1 tipinde konut türlerinden meydana gelen projede satışlar tüm hızıyla devam ediyor.

mesa urla kekliktepe projesi bahçe alanı

Doğayla iç içe yaşamak isteyenler için eşsiz fırsatların yer aldığı Mesa Kekliktepe'de toplam villa sayısı 68 olarak belirlendi. Evlerin 189 metrekare ile 406 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede 43 bin 504 metrekarelik yeşil alan  yer alıyor.

mesa urla kekliktepe projesi genel görünüm

Banka kredisi kullanarak konut sahibi olunabilen Mesa Urla Kekliktepe Evleri'nde eşsiz bir hayatın kapıları aralanıyor. 12 ay yaşama uygun olarak inşa edilen proje Urla merkeze 5 dakika, Urla limana 8 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

mesa urla kekliktepe örnek daire iç mekan

Alaçatı'ya 30 dakika uzaklıkta yer alan Mesa Urla Kekliktepe'de özel otopark, bahçe kullanımı, çocuk  oyun alanları, özel yüzme havuzu gibi seçenekler bir arada sunuluyor. Projede teslimlerin Aralık 2023'te gerçekleştirilmesi hedefleniyor. 

Yorumlar

  1. Füsum Sürücü Avatar imageFüsum Sürücüsays:

    İyi günler, En küçük villa tipinizin fiyatı? Teslimat me zaman? Alaçatıda yazlığımla takas olur mu ? 3 hafta içinde randevu veyormusunuz Teşekkürler Füsun Sürücü

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mesa Urla Kekliktepe Evleri Fiyat Listesi
  • 13.04.2022 17:30

Mesa Urla Kekliktepe Evleri Fiyat Listesi

Mesa Urla Kekliktepe Evleri projesinde fiyat listesi 14 milyon 750 bin TL seviye ...