Lejant’tan özgür çocuklara, Aden Ballıkpınarı konut projesi!

Lejant’tan özgür çocuklara, Aden Ballıkpınarı konut projesi!

Lejant Proje Ankara’da; ebeveyn ve çocuklara yönelik bir Aden Ballıkpınarı ismiyle yeni bir konut projesi hayata geçiyor.

Günümüzde ebeveynlerin olmazsa olmazlarından biri de çocuklarının doğa ile iç içe büyümesi. Onların doğa ile bir, güvenli ve evcil dostlarıyla mutlu bir hayat sürmesi. Ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını düşünerek Ankara'da hayat bulan Aden Ballıkpınarı ise bu bakış açısının adeta bir dışa vurumu.

Çocuklu ailelerin tercihi Aden Ballıkpınarı

25.000 metrekarelik yeşil alanıyla çocukların özgürce doğa içinde oynamasına olanak tanıyan Aden Ballıkpınarı, ebeveynlerin çocuklarıyla beraber keyif alacakları oyun alanlarını da tasarımına yansıtarak, ailelerin yeni yaşam alanı oluyor. Çocukların doğadan kopmadan toprakla iç içe büyümelerini ve bahçelerini istedikleri şekilde dizayn etmelerini sağlayan Aden; Ankara'daki Mogan Gölü ve Eymir Gölü ile Beynam ormanları tarafından çevreleniyor. Çocuklara özel sosyal donatılarıyla da büyük beğeni toplayan Aden; evin tüm yaşam alanlarından ulaşılabilen havuzuyla da çocukların yaz aylarını adeta tatil havasında geçirmelerine olanak sağlıyor.

Yaşamı bir bütün olarak kucaklayan proje

Yatay yaşam konseptini müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştüren ve Dalgıç GY ve Lejant ortaklığıyla hayat bulan Aden, 2+1'den 5+1'e kadar geniş seçeneklerle sunulan villalardan oluşuyor.  Farklı mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken Aden, hem şehir merkezine yakın hem de doğanın tam kalbinde olmak isteyen ebeveynleri davet ediyor. 7/24 profesyonel güvenlik hizmeti ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayan Aden Ballıkpınarı, birinci etabında yüzde 90 doluluk oranıyla yaşamı bir bütün olarak kucaklıyor. 39.000 metrekare üzerine inşa edilen 6 farklı tipte 46 konuttan oluşan 2. etap ise; 2017 yaz aylarında sahipleriyle buluşmaya başladı.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Osmaneli–Bursa hattında Yüksek Hızlı Tren test süreci başlıyor
  • 30.07.2026 15:41

Osmaneli–Bursa hattında Yüksek Hızlı Tren test süreci başlıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bandırma–Bursa–Yenişehir–Osmane ...

Türkiye'de 2025 yılında 2 milyon 475 bin 19 kişi iller arasında göç etti
  • 20.07.2026 09:57

Türkiye'de 2025 yılında 2 milyon 475 bin 19 kişi iller arasında göç etti

İstanbul 371 bin 258 kişi ile en çok göç veren il olurken, onu 145 bin 661 kişi ...

İstanbul'dan sonra Ankara'ya 5G destekli akıllı yol
  • 13.07.2026 16:49

İstanbul'dan sonra Ankara'ya 5G destekli akıllı yol

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin bağlantılı ve otono ...

Adres Ankara Evleri'nin ikinci etabında teslim heyecanı yaşanıyor
  • 08.07.2026 15:38

Adres Ankara Evleri'nin ikinci etabında teslim heyecanı yaşanıyor

Bayraktar İnşaat’ın Ankara Yenimahalle’de yükselen projesi Adres Ankara Evleri'n ...

Başkent'in yeni buluşma noktası: Saraçoğlu
  • 07.07.2026 14:16

Başkent'in yeni buluşma noktası: Saraçoğlu

Cumhuriyet tarihinin ilk toplu konut projesi olan ve restorasyon ile yeniden hay ...

Ankara yeni stadyumuna kavuşuyor
  • 16.06.2026 13:52

Ankara yeni stadyumuna kavuşuyor

19 Mayıs Stadyumu'nun 2026-2027 sezonu başında kapılarını açarak uluslararası bü ...