maritbet girişmaritbet
Kınaş İnşaat projelerine tam gaz devam

Kınaş İnşaat projelerine tam gaz devam

2012 yılı itibari ile 12 projeye devam eden Kınaş İnşaat, sunduğu projeler ile Kayseri'nin marka kent imajına katkı sağlıyor

2012 yılı itibari ile 12 projeye devam eden Kınaş İnşaat, sunduğu projeler ile Kayseri'nin marka kent imajına katkı sağlıyor.

Kınaş inşaat 2023 hedefine kilitlendi Kurulduğu 1985 yılından bugüne hızla büyüyerek yüz binlerce metrekarelik konut üreten Kınaş inşaat, binlerce aileyi ev sahibi yaptı. Özellikle konut üretiminde uzmanlaşan Kınaş inşaat, yapı ve hizmet kalitesi alanında yaptığı açılımlarla dikkatleri üzerinde topladı.

Firmanın tecrübesini, yetişmiş insan gücünü, yeni projelerini ve hedeflerini, Kınaş İnşaat Satış Pazarlama Koordinatörü Muzaffer Kahraman, "Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelen hedefler doğrultusunda da 2023 yılına kadar hem yurt içinde, hem de yurtdışında konut üretmeye hızla devam edeceğiz" diyerek açıkladı. İşte Kahraman'ın sorularımıza verdiği cevaplar...

 -Şirketinizden söz eder misiniz?

- Kınaş Yapı Endüstrisi A.Ş. sektöründe bölgesinin lideri konumundadır. Şirketimiz, proaktif yönetim anlayışı ile inşaat sektöründe özellikle markalı konut alanında sürekli yenilik yapan ve insanlara yüksek kalitede yeni yaşam standartlan sunmaktadır. Aynı zamanda sektörün önemli önde gelen demeklerinden GYODER ve KONUTDER'in üyesidir.

- Şirketinizin yapısı, kuruluşu ve 2023 yılı hedeflerinden bahseder misiniz?

- Kınaş İnşaat, kurulduğu 1985 yılından bugüne hızla büyüyerek yüz binlerce metrekare alanı konutlaştırmış, binlerce aileyi ev sahibi yapmıştır, özellikle konut üretiminde uzmanlaşan Kınaş İnşaat, yapı ve hizmet kalitesi alanında' yaptığı açılımlarla dikkatleri üzerinde toplamıştır. Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelen hedefler doğrul tuşunda da 2023 yılına kadar hem yurt içinde, hem de yurtdışında konut üretmeye hızla devam edecektir.

- Kayseri'deki faaliyetlerinizi biraz anlatır mısınız?..

- 2012 yılı itibari ile şu an farklı lokasyonlardaki 12 şantiyemizdeki 12 proje ile devam etmekteyiz. Önceki yıldan başlattığımız markalı konsept projelerimizden; Kınaş Vizyon 2023, Kınaş Koru, Kınaş Safir, Kınaş Prestij projelerine Kayseri halkı yoğun ilgi gösterdi. Bu projeler ile Kayseri'nin marka kent imajına da katkı sağlıyoruz.

"Mavi Anahtar Kampanyası" kapsamında Kınaş finans sistemi içerisinde müşterilerine uygun fiyat ve vade ile satışlannı gerçekleştirecektir. Bu kampanyalar sayesinde müşterilerimiz de daha kolay ev sahibi olma imkânından faydalanmış olacaklardır.

- Markanın dönüm noktası, başarınızın sırrı nedir?..

- Bugüne kadar yukarıya doğru birkaç önemli kınlımlar yaşadık, bunlar firmamız için başanlı sayılabilecek dönüm noktalan. Başanyı Kınaş İnşaat'ın ticari itibannın çok yüksek olmasında ve müşterilerimizin firmamıza olan güvenlerinde de arayabiliriz. Daha o yıllarda başlanan kurumsallaşma çalışmalan ve müşteri memnuniyeti, bu başanyı perçinlemiştir.

- Şirketinizi diğer şirketlerden ayıran marka stratejisi hakkında neler söyleyebilirsiniz?

- Kınaş İnşaat, faaliyet gösterdiği her sektörde ve yer aldığı her projede "önce insan" felsefesini kendine rehber edinmiştir. Kınaş markasının yer aldığı her işte öncelikle insanın güvenliği ve yaşam kalitesi düşünülmekte ve buna göre adımlar atılmaktadır.

- Kayseri'nin Türkiye ekonomisi içindeki konumu nedir?

- Kayseri halkının girişimci ve yatınmcı kimliği Anadolu'da bir çok şehrimize örnek olmuştur. Kayseri, ticaret ve sanayi şehridir. İlgili bakanlıklanmızın ve büyükşehir belediyemizin öncülüğünde yürütülen Erciyes Master Planı çerçevesinde de çok yakında turizm şehri kimliğini kazanmış olacağız. Ben bu yatınmlan, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapılacak olmasını, ülkemizin ve şehrimizin tanıtımı adına çok önemsiyorum.

- Sektörünüzün geleceği hakkındaki fikirlerinizi bizimle paylaşır mısınız?

- Avrupa ve Amerika'da kendini daha fazla hissettiren ekonomik durgunluğun bizim gibi gelişmekte olan ülkelerde resesyon etkisinin daha az olacağını, sektörümüzle ilgili de 2012 yılının ikinci yansı itiban ile inşaat sektöründe çok daha hareketli günler yaşayacağımızı tahmin ediyorum.

Konut kredi faiz oranlarının aşağı yönlü seyri, kentsel dönüşüm, 2B arazilerinin dummunun netleşmesi ve mütekabiliyet yasasının çıkması, sektörümüzü oldukça canlandıracak olan konu başlıklarıdır. 2012'nin ikinci yansı ile birlikte genel piyasalann da iyimser olacağını ve beklentilerin pozitif yönlü olduğunu düşünüyorum. Yapacağımız her doğru projenin ülkemizin temsilini küresel anlamda daha başanlı kılacağı inancını taşıyor, ona göre hareket ediyoruz.

- 2023 yılı 500 milyar dolar ihracat hedefi içerisinde Kayseri'nin rolü nedir?

- Hükümetimizin 2023 yılı için açıklamış olduğu 500 milyar hedefi bizi çok heyecanlandırdı ve yüreklendirdi. Öyle ki; bu dönemdeki en prestijli projemizin ismini 'Vizyon 2023' olarak belirledik. Kayseri'nin 500 milyar hedefi için üzerine düşen sorumluluğu alarak gerekeni yapacağını düşünüyorum. Ülkemizin önündeki bazı ekonomik ve siyasi stratejik sorunlar çözüldüğünde, bu hedefin çok daha üzerinde bir rakamla 2023 yılına ulaşacağımızı ümit ediyorum.

Yeni Akit

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kınaş İnşaat 7. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Semineri’ne katıldı
  • 05.05.2014 15:54

Kınaş İnşaat 7. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Semineri’ne katıldı

Her yıl 4-10 Mayıs haftası İş sağlığı ve güvenliği haftası olarak kutlanıyor ...

Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!
  • 17.07.2013 15:55

Kınaş İnşaat İstanbul’da konut projesi inşa edecek!

Kınaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Kalaycıgil, bu yıl sonuna kadar yoğu ...

Kınaş İnşaat’tan ev alana Forum Kayseri’de alışveriş keyfi hediye!
  • 25.03.2013 15:18

Kınaş İnşaat’tan ev alana Forum Kayseri’de alışveriş keyfi hediye!

Kayseri’de inşaat sektörünün lideri Kınaş İnşaat, 15 Mayıs’a kadar projelerinden ...

KONUTDER yönetim kurulu Kayseri'de Kınaş'a misafir oldu!
  • 15.10.2012 15:18

KONUTDER yönetim kurulu Kayseri'de Kınaş'a misafir oldu!

Konut sektörüne yön veren KONUTDER yönetim kurulu üyeleri Anadolu’dan tek üyesi ...

Kınaş İnşaat Kayseri’deki yeni plazasına taşındı!
  • 03.07.2012 11:46

Kınaş İnşaat Kayseri’deki yeni plazasına taşındı!

Kınaş inşaat müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için tüm birimlerini tek ç ...

Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!
  • 27.04.2012 13:27

Kınaş İnşaat rotasını Kayseri'den Afrika’ya çevirdi!

Kenti, rezidansla tanıştıran ilk isim olarak nitelendirilen Kınaş İnşaat, bugünl ...