maritbet girişmaritbet
İstanbul'da kiralar 2022'de zirve yaptı!  İşte en pahalı daireler!

İstanbul'da kiralar 2022'de zirve yaptı! İşte en pahalı daireler!

İstanbul'un en lüks evleri ve en pahalı daireleri nerede sorusunun cevabı Beşiktaş lokasyonu oldu. Bölgede yer alan ultra lüks rezidans konutlarda aylık kira fiyatları 300 bin TL'ye kadar çıkıyor.

İstanbul, lüksün ve cazibenin dünyadaki merkezi olma yolunda son sürat ilerliyor. Lüks rezidans konutlarda rakamlar dudak uçuklatacak seviyelerde. İstanbul’un en pahalı semtlerinden birisi olan Beşiktaş’ta rezidans konutlarda kira fiyatları, farklı lokasyonlarda ufak bir ev alacak seviyelerde. İstanbul, bu anlamda dünya liderliğine oynamaya başladı, lüks semtlerde kiralar yarım milyona yaklaştı. Son dönemlerde inşaat maliyetlerindeki artışın konut fiyatlarına yansımasıyla ev almak iyice zorlaştı. Yüksek konut kredi faizlerine de bağlı olarak ev alımının zorlaşması, kiralık fiyatlarını bir anda fırlattı. İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde kiralık ev fiyatları artmaya devam ediyor. Megakentin lüks ve gözde semti Beşiktaş'taki ultra lüks rezidans dairelerin kiralarını sizler için araştırdık.

istanbulun en pahalı evleri listesinin başındaki zorlu center projesi

Zorlu Center

İstanbul’un kuşkusuz en lüks gayrimenkul projelerinden birisi olan Zorlu Center, megakentin en pahalı rezidans konutlarını da bünyesinde barındırıyor. Eşsiz boğaz manzarasına sahip olan Zorlu Center’da 650 metrekare devasa büyüklüğe sahip penthouse dairenin aylık kira bedeli 300 bin TL olarak belirlendi. 6+1 tasarıma sahip dairenin içerisinde ultra lüks seçenekler yer alıyor. 

levent loft projesi

Levent Residence

Zorlu Center’dan sonra İstanbul’da en pahalı kiralık rezidans daire Levent Residence projesinde yer almakta. 600 metrekare net kullanım alanına sahip 4+2 penthouse dairenin kira bedeli 290 bin TL olarak belirlendi. Eşsiz Boğaz manzarasıyla da öne çıkan Levent Residence penthouse dairesi yüksek tavanı ve teras alanlarıyla dikkat çekiyor.

istanbloom boğaz manzaralı daireler

İstanbloom

Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman’ın projesi İstanbloom, Zincirlikuyu lokasyonundaki en lüks gayrimenkul yatırımlarından birisi olarak öne çıkıyor. 550 metrekare büyüklüğe sahip 5+2 penthouse dairenin aylık kirası 250 bin TL olarak belirlendi. Muhteşem İstanbul manzarasına sahip olan İstanbloom, içerisinde yer alan özellikleriyle ultra lüks bir yaşama imkan sunuyor.

istanbulun en yüksek binası sapphire residence avm

Sapphire İstanbul

Avrupa’nın en yüksek yapıları arasında yer alan Sapphire’de 3+2  penthouse dairenin kirası 225 bin TL olarak belirlendi. 750 metrekare büyüklüğe sahip lüks penthouse konut, mobilyalı tercihiyle de kiralanabiliyor. En üst katında yer alan Seyir Terası ile de farklı bir deneyim sunan Sapphire, megakentin en lüks binaları arasında yer alıyor.

belleuve residence projesinin genel görünümü

Belleuve Kempinski Residence

Kempinski hizmetiyle öne çıkan ve enfes İstanbul manzarasına sahip olan Belleuve Kempinski Residence projesinde 420 metrekare brüt büyüklüğe sahip 4+1 dubleks dairenin aylı kirası 150 bin TL olarak belirlendi. Aidatı 6 bin 500  TL olan dairenin bulunduğu Belleuve projesi, İstanbul’un en niteliklik gayrimenkul yatırımları arasında yer alıyor. 

etilerdeki nispetiye on projesinin genel görünümü

Nispetiye On

Etiler’deki enfesi konumu ve Bebek lokasyonuna yakınlığıyla dikkat çeken Nispetiye On projesinde 400 metrekare net büyüklüğe sahip olan 5+1  konut için kira bedeli 150 bin TL olarak belirlendi. Satışa sunulduğu günden itibaren yoğun ilgi gören projede birbirinden lüks alternatifler bir arada sunuluyor.

maçka armani residence projesinin havadan görünümü

Maçka Armani Residence

Maçka Residence olarak da bilinen ultra lüks proje, yüksek satış  ve kiralama fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’un en pahalı rezidans dairesinin de satıldığı projede bir dönem Galatasaray’da top koşturan Wesley Sneijder de yaşamıştı. Türkiye’nin ünlü isimlerinin yaşadığı projede 210 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 dairenin kirası 88 bin TL olarak belirlendi. Maçka Armani Residence, İstanbul’da en lüks proje hangisi sorusunun en net yanıtı olarak göze çarpıyor.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İstanbul'da kiralar 2022'de zirve yaptı!  İşte en pahalı daireler!
  • 21.04.2022 15:06

İstanbul'da kiralar 2022'de zirve yaptı! İşte en pahalı daireler!

İstanbul'un en lüks evleri ve en pahalı daireleri nerede sorusunun cevabı Beşikt ...