maritbet girişmaritbet
İBF Doğan İnşaat, Yeni Yüzyıl Evleri'ni 28 ayda tamamlayacak!

İBF Doğan İnşaat, Yeni Yüzyıl Evleri'ni 28 ayda tamamlayacak!

Proje, 28 ay içerisinde tamamlanacak ve 36 ailenin yeni yuvası olacak.

İBF Doğan İnşaat, Kayseri'nin gözde bölgelerinden Ihlamur Caddesi'nde, Kadir Has Kongre Merkezi'ne 500 metre mesafede Yeni Yüzyıl Evleri'ni kurmaya hazırlanıyor. Proje, 28 ay içerisinde tamamlanacak ve 36 ailenin yeni yuvası olacak.

 
Park Evleri konseptiyle Kayseri'nin en temiz havasına sahip Hürriyet Yeniköy bölgesinde bir dizi projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden İBF Doğan İnşaat, Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Doğan, "Ev almak isteyenler için büyük bir yük oluşturan Yapı Kullanma İzin Belgesi (mesken) ücretini biz karşıladık. Yüzde 0.61'den başlayan faiz oranlarıyla kredi imkanı sağladık ve kredi kullananların dosya, ekspertiz, ipotek, deprem sigortası, konut sigortası gibi masraflarını biz üstlendik. Yüksek güvenlik standartları sunan projelerimizle müşterilerimizin beklentilerini aşmaya çalışarak, onlarla kalıcı dostluklar kurmayı amaçladık" dedi.
 
Şimdi sundukları kaliteyi Yeni Yüzyıl Evleri projesine taşıyacaklarını ifade eden Doğan, "Bu proje de öncekiler gibi standartların üzerinde olacak. Mimarisi ve konumu itibarıyla Kayseri'nin en gözde bölgelerinden birinde, Ihlamur Caddesi üzerinde yer alacak ve gerek mimarisi gerek kaliteli malzeme ve işçiliği, gerekse sosyal alanları ile şehrimiz için sembol niteliği taşıyacak. 28 ay içerisinde tamamlanacak olan Yeni Yüzyıl Evleri; kapalı ve açık çocuk oyun alanları, toplantı odası, lobi, mescit, fitness, sauna salonu gibi ortak yaşam alanlarıyla birlikte yaşama kültürünü de tekrar canlandıracaktır diye umuyoruz" diye konuştu.
 
İki yeni proje daha yolda
 
İsmet Doğan, "Ayrıca 2012 yılı içerisinde Yeni Yüzyıl Evleri ile paralel olarak inşaatına başlayacağımız Park Evleri 6 ile 2013'ün ilk yarısında yapımına başlayacağımız ve Kayseri için özgün bir proje olan Manzara Evleri de yakın tarihli projelerimiz arasında" bilgisini verdi. Manzara Evleri'nin apartman ve doğa gibi iki zıt kavramı birleştirmesiyle benzerlerinden ayrılan bir proje olduğunu vurgulayan İsmet Doğan, "Yeniköy bölgesinde 3 bin 110 metrekare alan üzerinde bir blokluk bir yapı ile 4 bin 800 metrekare alan üzerinde site özelliği taşıyan iki blokluk bir yapı kuracağız. Yüzde 84'lük bölümü yani 4 bin metrekaresi yeşil alan olan bu proje Kayseri'de bir ilk olacak. Konumu itibariyle bu projemiz zemininden son katına kadar her zaman açık kalacak bir Kayseri ve Erciyes manzarası sunuyor" dedi.
 
Kendi enerjisini kendisi üretmeyen binalar için belirlenen en yüksek enerji verimliliği kriteri olan B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip olduklarını belirten Doğan, "Hedefimiz, binalarımızın kendi enerjisini kendisinin üreteceği sistemler kurmak. Bu amaçla başta Almanya olmak üzere yurtdışından bazı firmalarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz" diye konuştu.
 
Kobiden.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İBF Doğan İnşaat yeni konut projelerine odaklandı!
  • 05.10.2013 14:29

İBF Doğan İnşaat yeni konut projelerine odaklandı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren İBF Doğan İnşaat, bitirdiği ve projesini baş ...

İBF Doğan İnşaat, Yeni Yüzyıl Evleri'ni 28 ayda tamamlayacak!
  • 09.11.2012 13:50

İBF Doğan İnşaat, Yeni Yüzyıl Evleri'ni 28 ayda tamamlayacak!

Proje, 28 ay içerisinde tamamlanacak ve 36 ailenin yeni yuvası olacak. ...