maritbet girişmaritbet
İASOS Marin Evleri'yle Bodrum'a komşu antik kentte doğal yaşam!

İASOS Marin Evleri'yle Bodrum'a komşu antik kentte doğal yaşam!

3 bin yıllık İasos Antik Kenti’nin tarihi dokusunda hayata geçirilen İasos Marin Evleri projesinde fiyatlar 1 milyon 350 bin TL'den başlıyor.

İasos Marin Evleri, 3 bin yıllık İasos Antik Kenti’nin tarihi dokusunda hayata geçiriliyor. Çevresi denizle çevrili Güllük Körfezi, antik kentin tarihi dokusu ve projenin eşsiz tasarımı, İasos Marin Evleri’ni farklı kılan özelliklerin başında geliyor. Kaba inşaatı tamamlanmış olan projenin teslimleri 2023 Haziran’da başlaması planlanıyor. Ayrıca konut alıcılarına bankasız ve kefilsiz ödeme planları sunuluyor.

iasos marin evleri fiyatları

Sessizliğin ve doğanın içerisinde konumlandırılan İasos Marin Evleri’nde 600 metrekare büyüklüğe sahip geniş havuz ve 1+1, 2+1, 3+1 konseptine sahip konut seçenekleri yer alıyor. Yüzde 65’lik kısmı yeşil alana ayrılan eşsiz projede Sakarmeke, Angut, Yaban Ördeği, Pelikan ve balıkçıl kuşlarla birlikte, doğa içerisinde huzur dolu bir yaşamın kapısı aralanıyor.

iasos marin evleri örnek dairesi

Doğayla iç içe konumda yükselen İasos Marin Evleri projesinde merkezi noktalara yakın konumuyla da öne çıkıyor. Proje lokasyon olarak Bodrum ve Didim’e 45 dakikada ulaşabileceğiniz orta noktada yer alırken, harika doğası ve tarihi dokusuyla huzur bulabileceğiniz bir yer. Helenistik döneme ait tarihi kalıntılar Balık Pazarı’nda müze haline getirilerek ziyaretçilerine zamanda yolculuk yaptırıyor. Zeytinlikuyu Plajı’na 9 kilometre, Papaz Koyu’na 11 kilometre, Güllük Manastır Plajı’na 30 kilometre, Akbük İncekum’a 30 kilometre, Bozbük Haydar Koyu’na 28 kilometre mesafede konumlanıyor. Ayrıca proje İasos Marina’ya 8 dakika, Bodrum Havalimanı’na 15 dakika, Bodrum ve Didim’e 45 dakika mesafede konumlanıyor. Biraz çevreyi dolaşalım dediğinizde, Marmaris’e 2,Fethiye’ye ise 3 saat içerisinde gezi planlaması yapabileceğiniz mesafede bulunuyor.


 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İASOS Marin Evleri'yle Bodrum'a komşu antik kentte doğal yaşam!
  • 27.07.2022 13:39

İASOS Marin Evleri'yle Bodrum'a komşu antik kentte doğal yaşam!

3 bin yıllık İasos Antik Kenti’nin tarihi dokusunda hayata geçirilen İasos Marin ...