maritbet girişmaritbet
Hem ekonomik hem ekolojik: Ekovilla

Hem ekonomik hem ekolojik: Ekovilla

Ekovilla Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Döngel, CNR Emlak Fuarı'nda Emlaktasondakika.com’a Ekovilla projesini anlattı.

CNR Emlak Fuarı 2015'e ekolojik konseptli evler ile katılan Ekovilla, güvenli konut projeleri ile dikkat çekiyor. Konutta kalite standardını değiştiren ısı, ses, yangın yalıtımıyla diğer yapılara nazaran yüzde 70'e varan enerji tasarrufu sağlayan Ekovilla, ayrıca kişiye özel projelere de imzalar atıyor. 

Fuarın en çok ziyaretçi alan standlarından olan Ekovilla projesi, içinde yaşayanların yaşam kalitelerini arttıran, ekolojik ve güvenli konut projelerinin üretildiği bir proje.

Ekovilla Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Döngel önemli açıklamalarda bulundu. Fuarın geçmiş fuara göre biraz daha hareketli olduğunu belirten Döngel, "İlk izlenimlerimiz güzel" dedi. 

Ekolojikliği ve ekonomikliği ile öne çıkan Ekovilla hakkında önemli açıklamalar yapan Salih Döngel, "Adından da anlaşıldığı gibi ekolojik konseptli evler… Temel amacımız doğru yaşam alanları üretmek. Bundan dolayı da yatay yapılaşmaya önem verdik. Daha hızlı yapılabilen, daha pratik olan, süreden dolayı ekonomik bulunan, çabuk biten, yapı malzemesi ahşap olan fakat mimaride bulunan bütün cephe kaplamalarının da uygulandığı konsept evler üretiyoruz. Doğru, konforlu ve prestijli, sağlıklı yaşam alanları üretme fikri ile yola çıktık. Evlerimizin temel özelliği ısı yalıtımının çok yüksek olması, karbon salınımının düşük olması, yenilenebilir malzemeden üretilmesi... Bu nedenle ekolojik diyoruz" dedi. 

Ekovilla

Ekovilla'nın Bakü'deki ofis projesi...

Bir evin maliyeti en az 150 bin dolar

Silivri'de, Sapanca ve Yalova bölgesinde müstakil yaşamlar ürettiklerini belirten Döngel, projenin maliyeti hakkında da bilgiler verdi. 200 metrekarelik bir evin maliyetinin 150-160 bin dolardan başladığını söyleyen Salih Döngel, projelerin 300-400 bin dolara kadar çıkan bir fiyat skalası olduğunu ifade etti. Ayrıca İstanbul'a yakın yerlerde proje ve arsa arayışlarının olduğunu belirterek bir taraftan geliştirdikleri projeleri yaparken diğer taraftan ise yeni projeler ürettiklerini ifade etti. 

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ekosilivri tanıtım filmi yayında!
  • 16.12.2016 14:04

Ekosilivri tanıtım filmi yayında!

Silivri'de geri dönüştürülebilir sağlıklı yapı malzemelerle inşa edilen butik vi ...

Silivri'nin ekolojik yaşam alanı: Ekosilivri
  • 16.12.2016 13:05

Silivri'nin ekolojik yaşam alanı: Ekosilivri

REES Network imzasıyla hayata geçirilen, enerjisini ve suyunu doğal yollardan ka ...

Ekovilla, yapılara nefes aldırıyor
  • 10.03.2016 15:13

Ekovilla, yapılara nefes aldırıyor

Doğayla bütünleşik sürdürülebilir bir yaşam sunan Ekovilla, yenilenebilir enerji ...

Hem ekonomik hem ekolojik: Ekovilla
  • 06.11.2015 13:04

Hem ekonomik hem ekolojik: Ekovilla

Ekovilla Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Salih Döngel, CNR Emlak Fuarı'nda Emla ...