maritbet girişmaritbet
Hasanoğlu Şirketler Grubu, Yeni Evim Kampanyası'na 3 projesi ile katılıyor

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Yeni Evim Kampanyası'na 3 projesi ile katılıyor

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki deprem sonucu ortaya çıkan tablo, hepimizi derin üzüntü ve yasa boğmuştur. Öncelikle bu depremlerde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar, yakınlarına da sabırlar dileriz. 

Tüm yurttaşlarımız gibi, Hasanoğlu Şirketler Grubu ve Mustafa Hasanoğlu Vakfı olarak; deprem bölgelerine her türlü yardımı yapmak için seferber olduk. Ancak en büyük yardımların bile ortaya çıkan yıkım karşısında sınırlı bir etkiye sahip olacağı, yitirilen canları geri getirmeyeceği malumdur. Bu nedenle, afet bilincinin ve deprem meydana gelmeden önce alınacak tedbirlerin çok daha önemli ve anlamlı olduğu kanaatindeyiz.

Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak inşa ettiğimiz tüm projelerimizde Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği (TBDY 2018) ve Betonarme Yapıların Tasarım ve Yapım Kuralları (TS500) yönetmeliklerine uygun olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Ülkemizde yaşanan afetin öncesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın ortak çalışması sonucu ortaya çıkan ‘Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim’ kampanyasına Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak BANU EVLERİ markalı projelerimiz ile ‘Yeni Evim, Senin Yepyeni Evin’ diyerek bizde dahil olduk.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk HASANOĞLU, ‘BANU EVLERİ Ispartakule 1 / 2. Etap, BANU EVLERİ Ispartakule 4 ve BANU EVLERİ Bahçekent projelerinde 0,69 dan başlayan kar oranları, 180 aya varan vade seçeneklerine ek %25’den başlayan indirim fırsatları ile kampanyada bizde varız’  dedi. 


 
‘BANU EVLERİ Ispartakule 1 / 2. Etap, BANU EVLERİ Ispartakule 4 ve BANU EVLERİ Bahçekent projelerinde 0,69 dan başlayan kar oranları, 180 aya varan vade seçeneklerine ek %25’den başlayan indirim fırsatları ile yeni evim konut edindirme kampanyasına dahil olduklarını belirten Hasanoğlu, tüm projelerinde tapularının hazır olduğunu söyledi. 

Hasanoğlu, kampanya ile ilgili şunları söyledi:
‘Yerli müşteriye konut satış rakamlarının geçmiş yıllara göre düşüşte seyrettiği bir dönemde böyle bir kampanya sektörü ateşler. Devletimizin vatandaşa ilk üç yıl destek vermesini ise büyük fırsat olarak değerlendiriyorum, vatandaşı bir nebze de olsa rahatlatacak bir uygulamadır. Yeni evim konut finansman modeli kampanyasının sektördeki tıkanıklığı çözüme ulaştıracağı düşüncesindeyim. Bizde BANU EVLERİ Ispartakule 1 / 2. Etap, BANU EVLERİ Ispartakule 4 ve BANU EVLERİ Bahçekent projelerinde 0,69 dan başlayan kar oranları, 180 aya varan vade seçeneklerine ek %25’den başlayan indirim fırsatları ile vatandaşı konut sahibi yapmak için Yeni Evim ‘Senin Yepyeni Evin’ sloganıyla kampanyaya destek veriyoruz.’

HASANOĞLU ŞİRKETLER GRUBU Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk HASANOĞLU Yeni Evim ‘Senin Yepyeni Evin’ Kampanyasına dahil olan “BANU EVLERİ” markalı konut projelerinin detaylarından şöyle bahsetti. 

“Hasanoğlu Şirketler Grubu olarak 2022’nin ilk çeyreğinde BANU EVLERİ Ispartakule 1 / 2. Etap projemizi teslim ettik ve yaşam başladı. Hem blok hem de villa konseptinde tasarlanan proje; 10 bin 400 metrekarelik arsa, 31 bin metrekarelik inşaat alanı ve 8 bin metrekarelik yeşil alana sahiptir. 2 ana blok ve 3 ‘Kent Villası’nda 140 daire ve 2 ticari alanın yer aldığı proje, göl ve doğa manzarasıyla şehrin içinde, şehirden uzak bir yaşam sunuyor.

2022 yılının ikinci çeyreğinde ise BANU EVLERİ Ispartakule 4 projemizin inşaat çalışmalarına başladık. 4 bin 700 metrekare arsa alanı ve 15 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje, tek bloktan oluşuyor. Aile projesi olarak tasarlanan Banu Evleri Ispartakule 4’de göl ve doğa manzaralı 70 daire, 2+1 ve 3+1 seçenekleriyle öne çıkıyor. Projede ayrıca 4 ticari alan bulunuyor. BANU EVLERİ Ispartakule 4 projemiz 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

2022’nin son çeyreğinde ise BANU EVLERİ Bahçekent projemizin inşaat süreci başladı. 9 bin 271 metrekare arsa ve 25 bin metrekare İnşaat alanına sahip olan proje, iki ana blok ve ticari bloktan oluşuyor. 2+1 ve 3+1 olmak üzere 84 daire seçeneğine ek olarak 7 ticari alan bulunmaktadır. BANU EVLERİ Bahçekent projemiz 2024 aralık ayında teslim edilecek.

1993 yılından bugüne gayrimenkul ve inşaat sektöründe 10 milyar TL yatırımla 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştıklarını belirten Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, 2000’li yıllarda Bahçeşehir’in simgesi haline gelen Banu Evleri projesiyle konutta markalaşma dönemine geçildiğini vurguladı. Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 30 yılı geride bırakan Hasanoğlu Şirketler Grubu; altyapı projeleri konut, ofis, üniversite, hastane ve kamu binaları inşa etme ve geliştirme alanlarında faaliyet gösteriyor. İmza atılan her projede yenilikçi bir yaklaşımla, akıllı teknolojilere yatırım yaparak ilerlediklerini aktaran Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu; “Hasanoğlu Ailesi’nin üçüncü kuşak temsilcisi olarak Mustafa Hasanoğlu’nun, 1993 yılında ‘kalite ve güven’ prensibiyle temelini attığı yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Dünden bugüne geliştirdiğimiz projelere 10 milyar TL yatırım yaptık ve 1 milyon metrekare inşaat alanına ulaştık” yorumunda bulundu.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Yeni Evim Kampanyası'na 3 projesi ile katılıyor
  • 01.03.2023 10:03

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Yeni Evim Kampanyası'na 3 projesi ile katılıyor

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki deprem sonucu ortaya çıkan ta ...

"Yeni Evim kampanyası üretim ve kentsel dönüşümün önünü açacak"
  • 09.01.2023 09:36

"Yeni Evim kampanyası üretim ve kentsel dönüşümün önünü açacak"

Kampanyayı değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Ya ...

Yeni Evim Kampanyası ile ilgili 15 soru, 15 cevap!
  • 05.01.2023 11:28

Yeni Evim Kampanyası ile ilgili 15 soru, 15 cevap!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelirliye yöneli ...

Yeni Evim kampanyasında taksitler 9 bin 720 TL'den başlayacak
  • 05.01.2023 09:42

Yeni Evim kampanyasında taksitler 9 bin 720 TL'den başlayacak

Yeni Evim kampanyası kapsamında orta gelirli vatandaşlar aylık ortalama 9 bin 72 ...

Sektör temsilcileri, "Yeni Evim" kampanyasını değerlendirdi
  • 04.01.2023 14:13

Sektör temsilcileri, "Yeni Evim" kampanyasını değerlendirdi

Sektör temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayat ...

Oksijen seviyesini artıracak cihazlar denize bırakıldı
  • 22.06.2021 11:54

Oksijen seviyesini artıracak cihazlar denize bırakıldı

Marmara Denizi'ndeki müsilajla mücadele kapsamında İzmit Körfezi açıklarındaki 5 ...